Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος ο συγκεκριμενος συνδυασμος δεν δειχνει να "δενει".Εξηγουμαι - εκανα συνδεση στη cyta και ενεργοποιηθηκε κανονικα(συγχρονιζει στα14mbit - δουλευουν ολα ρολοι - ps3 (κατεβαζει demos με λογικη ταχυτητα) apple tv (streaming απο youtube χωρις κοψιματα, το netboook που γραφω τωρα και τρεχει winxp σερφαρει μια χαρα,αλλο macbook που υπαρχει ολα καλα.το macmini ομως για καποιο λογο αγνωστο σερνεται και στο σερφαρισμα οπου κανει πολυ ωρα να ανοιξει σελιδες και σε αλλες εφαρμογες τυπου itunes που δεν τις ανοιγει με τη μια ή λεει connection error.Να σημειωσω οτι το προβλημα ειναι το ιδιο και με καλωδιο και wireless.

Βοηθεια παρακαλω :cry:

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος ο συγκεκριμενος συνδυασμος δεν δειχνει να "δενει".Εξηγουμαι - εκανα συνδεση στη cyta και ενεργοποιηθηκε κανονικα(συγχρονιζει στα14mbit - δουλευουν ολα ρολοι - ps3 (κατεβαζει demos με λογικη ταχυτητα) apple tv (streaming απο youtube χωρις κοψιματα, το netboook που γραφω τωρα και τρεχει winxp σερφαρει μια χαρα,αλλο macbook που υπαρχει ολα καλα.το macmini ομως για καποιο λογο αγνωστο σερνεται και στο σερφαρισμα οπου κανει πολυ ωρα να ανοιξει σελιδες και σε αλλες εφαρμογες τυπου itunes που δεν τις ανοιγει με τη μια ή λεει connection error.Να σημειωσω οτι το προβλημα ειναι το ιδιο και με καλωδιο και wireless.

Βοηθεια παρακαλω :cry:

Δες αν στο network στο system preferences υπάρχει καμία σύνδεση Bluetooth,αν ναι αφαίρεσε την(-).Επίσης δοκίμασε να κάνεις on-off το Bluetooth και να διαγράψεις από την λίστα όσες συσκευές δεν χρειάζεσαι(Bluetooth preferences ).Να υποθέσω ότι έχεις την 10.6.8;

Δημοσ.

Το εκανα αυτο που με συμβουλευσες,βρηκε μερικα errors,αλλα παλι τιποτα..Ετρεξα και ενα stress test για τις μνημες-ολα οκ.Επισης αγορασα και το lion αλλα ουτε εκει καποια διαφορα.Πιστευω οτι κατι hardware παιζει.Ισως ο δισκος???

:fear:

Δημοσ.

Αν το πρόβλημα είναι μόνο η συνδεση του internet και οχι γενικά το μηχανημα και η απόδοση του,τότε μπορεί να θέλει κάποια ρύθμιση το modem -router.Για δοκίμασε να απενεργοποιησεις το QoS στο modem.

Δημοσ.

Η Cyta και εμένα μου έκανε νερά. Μέχρι και reset χρειάστηκε για να συνδεθεί το :shifty: iPhone :shifty: Το ίδιο και με MacBook.

Δημοσ.

Είναι θέμα Modem κατά την γνώμη μου.κλείσε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν Wi_fi.

Μπες στο network και διέγραψε το Wi_Fi.

post-223301-0-09478000-1312217711_thumb.jpg

Μπες στο Router και απελευθέρωσε όλες τις Ip που έχει δεσμεύσει_ονομάσει αν μπορείς να του κάνεις και Reset ακόμα καλύτερα.

(Αυτο είναι το δικό μου μην ψάχνεις το ιδιο.)

post-223301-0-41383700-1312217326_thumb.jpg

Όταν κάνει restart to royter σου περίμενε να συγχρονίσει και να έχει δίκτυο (δες τα λαμπακια).

Άναψε τον υπολογιστή σου και αυτός θα σε καθοδηγήσει στο να κάνεις Add πάλι το Wi_fi σου.

Βρες το δίκτυο σου βάλε το Pass και συνδέσου.Αν όλα πάνε καλά, γυρνάς πίσω στο ρουτερ και αν έχεις επιλογή που λέει αυτή η συσκευή να έχει πάντα την ίδια iP την κλικαρεις YES.

Αν πάνε κακά,θέλεις άλλο router συμβατό με Mac.(Ρωταμε)

Δημοσ.

Τα router της cyta γενικότερα εχουν πολλά προβλήματα όχι μόνο με mac, το κακό είναι οτι δεν μπορείς να τα αλλάξεις γιατί μένεις χωρίς τηλέφωνο.

Δημοσ.

Τα router της cyta γενικότερα εχουν πολλά προβλήματα όχι μόνο με mac, το κακό είναι οτι δεν μπορείς να τα αλλάξεις γιατί μένεις χωρίς τηλέφωνο.

Δεν έχω για να ξέρω,αλλά φαντάζομαι θέλει να υποστηρίζει Voip κλήσεις το καινούριο κ τότε αλλάζει.

Δημοσ.

Αν έχεις το pirelli επειδή είχα παρόμοια προβλήματα λύθηκαν μόνο με καρφωτο dns και συγκεκριμένα Preferred 8.8.8.8.    ή    208.67.222.222

Και Alternate 8.8.4.4. ή  208.67.220.220

Δημοσ.

Επειδη δεν ξερω πολλα,πως ακριβως το κανεις αυτο.Κατι αλλο που παρατηρησα ειναι το εξης...μπαινοντας στη σελιδα του router και συγκεκριμενα στα adsl statistics ειδα το εξης

Indicator Name Near End Indicator Far End Indicator

FEC Error 30491 0

CRC Error 70 0

HEC Error 940 0

[Go Top]

Ειναι λαθη στη συνδεση ???

Δημοσ.

Δεν έχω για να ξέρω,αλλά φαντάζομαι θέλει να υποστηρίζει Voip κλήσεις το καινούριο κ τότε αλλάζει.

Δεν αλλαζει γιατι η cyta κλειδωνει την mac address του router για να δουλεψει το voip .... Οποτε παιζει μονο με τα δικα της router.

Δημοσ.

Οκ ας το δεχτώ μιας και δεν ξέρω την Cyta.. Από εκεί και πέρα αφού ο Άνθρωπος έχει πρόβλημα δεν είναι υποχρεωμένοι να του το λύσουν ?

Από την άλλη ο φίλος δεν μας είπε αν έκανε την διαδικασία που του έγραψα κ το αποτέλεσμα.. ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...