Thekillergreece Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Γεια σας. Εχω ενα σοβαρο προβλημα για το speaker εκει που ακουο μουσικη,βιντεα στο youtube.Ετσι βλεπω ενα παιχνιδι Dead Space και βαζω λιγο ψυλο υχο και ακουγεται ΠΑΡΑΞΕΝΑ.Οταν εχω χαμηλη φωνη δεν υπαρχει προβλημα...Τα speakers ειναι πολυ παλια...Περιπου πριν 6-7 χρονια το αγορασα...Επισης αυτος ο υπολογιστης ειναι παλιος...To αγορασα το 2009 και εκανα περιπου 2 φορματ για αυτο το υπολογιστη.Υπαρχει καμια λυση για τα speakers?
SPANK Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Φίλε μου η τα ηχεία σου ειναι παλιά όπως λες οποτε βασικά καλο θα ήταν να πάρεις ενα καινούργιο set ηχείων. Κάρτα ήχουν εχει ξεχωριστή η ενσωματωμένη πάνω στην motherboard και βρές αν μπορείς το μοντελο της κάρτας ήχου η της motherboard αν ειναι ενσωματωμένη
ntg1980 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αν δεν έχεις τα προεγκατεστημένα windows πάνω, κατέβασε το πρόγραμμα διαχείρισης ήχου της realtek από την επίσημη ιστοσελίδα της realtek και θα διορθωθεί το πρόβλημα! Κατά 90% υπήρχε στα προεγκατεστημένα windows σου και πλέον δεν υπάρχει ή με τα format χάθηκε, οπότε μέσω του λειτουργικού συστήματος δεν έχεις σωστό ήχο. Κλικ στο http://www.realtek.com/downloads/ & μετά High Definition Audio Codecs (Software) Και ύστερα σε ένα από τα sites δεξιά στο Vista, Windows7 Driver (32/64bits) Driver only (Executable file) αν έχεις Windows Vista/7! Εφαρμογή, Restart και διαχειρίζεσαι πλέον τον ήχο μέσω της εφαρμογής που εμφανίζεται κάτω δεξιά, κι όχι άλλο μέσω από τα windows που διαχειρίζονται κάκιστα τον ήχο. (Επίσης δε θεωρώ έναν υπολογιστή του 2009 παλιό)!
Thekillergreece Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Αν δεν έχεις τα προεγκατεστημένα windows πάνω, κατέβασε το πρόγραμμα διαχείρισης ήχου της realtek από την επίσημη ιστοσελίδα της realtek και θα διορθωθεί το πρόβλημα! Κατά 90% υπήρχε στα προεγκατεστημένα windows σου και πλέον δεν υπάρχει ή με τα format χάθηκε, οπότε μέσω του λειτουργικού συστήματος δεν έχεις σωστό ήχο. Κλικ στο http://www.realtek.com/downloads/ & μετά High Definition Audio Codecs (Software) Και ύστερα σε ένα από τα sites δεξιά στο Vista, Windows7 Driver (32/64bits) Driver only (Executable file) αν έχεις Windows Vista/7! Εφαρμογή, Restart και διαχειρίζεσαι πλέον τον ήχο μέσω της εφαρμογής που εμφανίζεται κάτω δεξιά, κι όχι άλλο μέσω από τα windows που διαχειρίζονται κάκιστα τον ήχο. (Επίσης δε θεωρώ έναν υπολογιστή του 2009 παλιό)! Εχω realtek....Το κατεβασε ενας τεχνικος των υπολογιστων...Παντοτε δεν μου αρεσει αυτος ο παλιος υπολογιστης...Εχει χιλιαδες σφαλματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.