KilliK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 επειδη τα ψιλο-εφτυσε το Zyxel που εχω,χρειαζομαι επειγοντως ενα καινουργιο modem. Ζyxel δεν θελω να ξαναπαρω,σκοπευα να παρω Cisco αλλα ειναι πανακριβα και τελικα απο ψαξιμο στο ελληνικο νετ,ειδα οτι παιζει πολυ το Netgear DGN3500. Καπου ομως πηρε το ματι μου οτι το DGN3500 δεν υποστηριζει port forwadring ενω εχει και προβλημα ασυμβατοτητας με την WIND.δεν ξερω αν αληθευει αυτο γιαυτο και δισταζω να το αγορασω. Ομως γενικα αν εχετε να προτεινετε καποιο καλο μοντεμ για αγορα,θα το εκτιμουσα. αυτο που θελω ειναι το εξης: το αυτονοητο: να ειναι αξιοπιστο,χωρις disconnects κτλ και να πιανει την ταχητητα που υποστηριζει η φυσικη γραμμη. το modem ναναι για pstn γραμμη,για συνδεση ADSL2+,δεν με ενδιαφερει και τοσο πολυ αν θα ειναι η οχι wifi/wired router,απλως θελω να το συνδεσω,και να συνεργαζεται σωστα, σε ενα Cisco 8-port Gigabit Switcher μεσω του οποιοιυ θα συνδεονται στο ιντερνετ και οι αλλες συσκευες που εχω. επισης να υποστηριζει οπωσδηποτε port forwarding,να εχει ευχρηστο menu για να το ρυθμιζω και αν ειναι δυνατον να υποστηριζεται automatic reconnection της γραμμης μεσω του Jdownloader ωστε να γινεται αυτοματα refresh η ip που δινει ο isp. Τελος να σημειωσω οτι εχω συνδεση WIND 24mb αλλα κλειδωνει στα 12mb και ειμαι στο DSLAM Ζωγραφου/Αμπελοκηποι. Αυτα.
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Σταθερή αξία Draytek vigor 2700vg γενικά πολύ καλο router και σε super τιμή
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Και σε ποιό ακριβό το Netgear DGN 2200 to vigor το 2700 ειναι πιο ακριβο απλα ειναι προσφορα το συγκεκριμενο επειδη ειναι με firmware altec Το οποιο αλλαζει και επειδη εχει πανω το λογοτυπο i call. τωρα για τον φιλο μας μπορει να παει σε vigor 2710 n αν θελει να εχει και wireless n.σε φτηνο μπορει να παρει το 2700 που ειναι σκοτωμα η τιμη και απλα να του αλλαξει το firmware. ειναι σταθερο,εχει Port forward,θα παιξει με το Switch σου. cisco μην δωσεις τα λεφτα δεν αξιζει αν δεν το θες για συγκεκριμενο λογο και να εκμεταλευτεις αυτα που μπορει να κανει.αν δεν δουλευεις cli δεν αξιζει ουτε 100 ευρω.καλυτερα με τοσα λεφτα αντι για cisco to vigor 2820. gia αυτο που λες επισης να υποστηριζει οπωσδηποτε port forwarding,να εχει ευχρηστο menu για να το ρυθμιζω και αν ειναι δυνατον να υποστηριζεται automatic reconnection της γραμμης μεσω του Jdownloader ωστε να γινεται αυτοματα refresh η ip που δινει ο isp. επειδη δεν το εχω δοκιμασει με κανενα ρουτερ και δεν ξερω κατι τι ειναι το jdownloader(μαλλον κατι για rapidshare κτλ αν καταλαβα σωστα ) δεν ξερω αν γινεται. zyxel εχει κατι μοντελα 660 Zyxel P-660HN-F Series Που ειναιτα καινουρια αλλα παλι θα προτιμουσα vigor. για το dgn3500 δεν ξερω αυτο που λες για την wind.κατι ειχα ακουσει για το Port forward για καποιο Netgear αλλα μου φαινοταν παραξενο να μην παιζει το port forward οπως επισης θα μου φανει πιο παραξενο ακομα και αν εχει προβλημα να μην το εχουν φτιαξει με καποιο firmware.εν τουτοις παλι θα προτιμουσα vigor.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.