Προς το περιεχόμενο

Επιλογή καταλληλότερης ψύκτρας για 2500Κ

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τάσο για πες τι batch να αποφύγω, πάω για 2500Κ σήμερα, αλλά δεν έχω τη δυνατότητα επιλογής, ό,τι φέρουν αυτό θα πάρω (ή όχι :Ρ).

Δημοσ.

Έχω δει από το ίδιο batch να βγαίνει ένας 2600Κ με max multi X50 και ένας δεύτερος με max multi X54 - οπότε μάλλον κυνήγι μαγισσών πλέον το θέμα με τα batches.

Απλά υπάρχουν κάποια που έχουν καλή φήμη:

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?264874-i5-2500K-2600K-batch-number-and-o-c-results

http://www.overclock.net/intel-cpus/962909-intel-core-i5-2500k-i7-2600k.html

οπότε αν θέλεις σημείωσε κανένα νουμεράκι ;) Αλλά δεν σε φοβάμαι εσένα :D

Δημοσ.

Με συγχωρείς - εννοούσα, πες μου τι θέλεις να με ρωτήσεις;

Εκτός αν δεν είχε δεύτερο σκέλος η ερώτηση, και απλά ήθελες να ξέρεις το cpu μου, οπότε, αυτή την στιγμή γράφω από έναν 1090Τ :)

Δημοσ.

Με συγχωρείς - εννοούσα, πες μου τι θέλεις να με ρωτήσεις;

Εκτός αν δεν είχε δεύτερο σκέλος η ερώτηση, και απλά ήθελες να ξέρεις το cpu μου, οπότε, αυτή την στιγμή γράφω από έναν 1090Τ :)

αυτό ήθελα σ' ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κόπηκε η μία απ' τις τέσσερις βίδες μέσα στο «παξιμάδι» και επέστρεψε όπως-όπως στο κατάστημα και ακόμα αναμένουμε :/

Έλειπα διακοπές τώρα το είδα, και εγώ το ίδιο ακριβώς έπαθα με το Η80 και γρατζούνισα και την M4E, ευτυχώς όχι πάνω σε κύκλωμα. Οπότε προσοχή με τα Η80 στην εγκατάσταση.

Δημοσ.

Κι εσένα σου κόπηκε βίδα;

Εγώ πάνω στο (επανα)σφίξιμο νομίζω πως η μία απ' τις τέσσερις είναι πάλι έτοιμη να σπάσει αλλά δεν την έχω πειράξει περισσότερο. Νομίζω πως αν πάω να την ξεβιδώσω θα μου μείνει στο χέρι :/

Εν τω μεταξύ με το περαιτέρω σφίξιμο νομίζω πως έχω κερδίσει 1-2°C.

Δημοσ.

Ναι το διάβαζα χθες αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο αποφάσισα να μην το παραθέσω :Ρ

Θα ήθελα μια σύγκριση με την Η80, αλλά τέλος πάντων. Πιο πολύ επειδή στο τέλος αναφέρει ότι μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο θα πρότεινε απ' όλη τη σειρά, ενώ θεωρώ πως η Η80 είναι ελάχιστα υποδεέστερη (μιλάμε πάντα για 2 φουρφούρια και τα 2 μοντέλα).

Πάντως είναι στα ίδια με τη Noctua πάνω-κάτω.

Δημοσ.

Είναι πάνω κάτω αλλά δεν έχεις το κτήνος μέσα στο κουτί και δε σε περιορίζει σε μνήμες κλπ

Σήμερα για να βγάλω την μία κάρτα (έπρεπε να πατήσω το άσπρο πιπιρόλι όπως συνηθίζω να το λέω, το άσπρο που συγκρατεί την κάρτα στην PCI) έπρεπε να βγει η Noctua... Ε δεν είναι και ότι πιο βολικό και όμορφο... Και δεν έχω χοντρά δάχτυλα :P

Δημοσ.

Ναι, αυτή θα 'ταν η επόμενη κουβέντα μου περί όγκου.

Βέβαια υπάρχει και διαφορά στην τιμή όπως και να το κάνουμε.

Από 'κει και πέρα υπάρχει και διαφορά στο look ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...