Προς το περιεχόμενο

Επιλογή καταλληλότερης ψύκτρας για 2500Κ

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eμένα το παξιμάδι μου έφαγε τη μία από τις πλαστικές υποδοχές του backplate και ναι ναι το κρατούσα όταν το βίδωνα και το είχα βάλει μια χαρά. :mad:

Κοντά είμαστε... Υπομονή phani

Δημοσ.

Το backplate της Asus έκανε στην H70 χοχοχο

Οπότε περίμενα backplate μετά απλά για αντικατάσταση. Αλλά η ψύχτρα ήτανε επάνω με το μαμά Backplate της μητρικής B)

Δημοσ.

Πφφφ...

Πήρε ο υπάλληλος το cpu, το clockαρε στα 5GHz, finetunάρισε το vcore, κατέβασε το linx, κατέβασε το AVXenabled linpack, mergαρε, άρχισε το stressing, περιμένατε και καταγράψατε load 55 με την A70... κάπου εδώ μπαίνει και ο μονόκερος :rolleyes:

Για να πω και εγώ την άποψη μου μίας και αναφέρθηκε και το ονομα μου..

Λοιπόν φίλε Τάσο όχι δεν περιμέναμε να κάνει ολα αυτά που λες όμως για κανένα εικοσάλεπτο+ που μιλούσαμε ο επεξεργαστής έτρεχε στα 5Ghz prime με vcore 1.4 με max55 βαθμούς...

Μετά είχε 2 crash γιατί εκτός του οτι δεν ειχε επαρκής μνήμη δεν εκανε και σωστό overclocking..!

Και εμένα μου φάνηκε πολύ χαμηλή η θερμοκρασία αλλα το είδα..λίγες μέρες υπομονή και θα το διαπιστώσουμε με τον Βασίλη :devil:

Δημοσ.

Αν μιλάμε για θερμοκρασίες load μιλάμε για AVXenabled linx - στα sandy - εξ' ου και η ένστασή μου.

Θα το διαπιστώσετε, λίαν συντόμως - όπως μου τα λες :)

Δημοσ.

Αν μιλάμε για θερμοκρασίες load μιλάμε για AVXenabled linx - στα sandy - εξ' ου και η ένστασή μου.

Αυτό σου εξηγώ και εγώ..δεν έκατσα να ασχοληθώ με το πως και τι ακριβώς..αλλα θα το δώ σύντομα :P

Δημοσ.

Τάσο μου να σε ρωτήσω κάτι;

Τι διαφορά υπάρχει στους 1155s από stress test σε Stress test (intel burn test vs occt πουχου) από τη στιγμή που βλέπω το cpu Μου στο 100% είτε με το ένα είτε με το άλλο...

Noob ερώτηση θα σου φανεί αλλά είχα την απορία... :wub:

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το linx με το τελευταίο linpack, παίζει και με τις εντολές του AVX set. Κανένα άλλο stresser δεν παίζει με αυτές ακόμα.

Οπότε 100% χωρίς AVX, πάει να πει 100% load, αλλά σε πιο περιορισμένο instruction set - άρα μιλάμε για λιγότερο ζόρι, από το πραγματικό potential του επεξεργαστή. Αν έχεις 1155 δοκίμασε με και χωρίς AVX και θα δεις διαφορές στην θερμοκρασία, στα GFlops αλλά ίσως και στην σταθερότητα ;)

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι το linx με το τελευταίο linpack, παίζει και με τις εντολές του AVX set. Κανένα άλλο stresser δεν παίζει με αυτές ακόμα.

Οπότε 100% χωρίς AVX, πάει να πει 100% load, αλλά σε πιο περιορισμένο instruction set - άρα μιλάμε για λιγότερο ζόρι, από το πραγματικό potential του επεξεργαστή. Αν έχεις 1155 δοκίμασε με και χωρίς AVX και θα δεις διαφορές στην θερμοκρασία, στα GFlops αλλά ίσως και στην σταθερότητα ;)

Thanks για την απάντηση βρε :)

Εχω έναν 2600k και θα του βαρέσω ένα τεστάκι :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...