Προς το περιεχόμενο

Επιλογή καταλληλότερης ψύκτρας για 2500Κ

phanispal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως αλλά δεν χάνει τίποτα να τους πάρει ένα τηλέφωνο.

Εντυπωσιακή πάντως και με 5 χρόνια εγγύηση.

Α ρε karmen μας έβαλες στην πρίζα...

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

phani δεν έχω ιδέα πως συμπεριφέρονται στείλε ένα πμ στον Lion που έχει την Η50 αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια ίσως αργήσει να σου απαντήσει.

Πάντως αν είναι να κάνεις αγορά τώρα μη το κάνεις ειλικρινά, έλα πάρε μία απο τις 2 και όταν έρθει η Η100 μου γυρνάς την δικιά μου...

Δημοσ.

Α ρε karmen μας έβαλες στην πρίζα...

Αν δεν με έβαζε στην πρίζα ο κοπρίτης θα την χτύπαγα την Η100 μόλις ερχότανε αλλά...... :devil:

Δημοσ.

Εκεί θα είναι η τιμή της. Βέβαια μπορείς και να κάνεις παραγγελία τώρα για να είσαι σίγουρος για το ποσό αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να ανέβει αλλά μπορεί και να κατέβει... Το έπαιξα αυτό με την formula κορώνα γράμματα και τελικά κέρδισα B)

Δημοσ.

Τάσο το review δε φαίνεται και πολύ της προκοπής με μια γρήγορη ματιά, αργότερα θα το τσεκάρω (αύριο μάλλον επειδή τώρα δεν την παλεύω ιδιαίτερα) ενδελεχώς να δω κι εγώ πού καταλήγει ακριβώς.

Τον Megatron όμως εκτός του ότι τον έχω «τάξει» αλλού, δε θα μπορώ να τον δουλέψω με τις ψηλές Vengeance και για κάποιο λόγο δεν ψήνομαι να πάω σε μνήμες με χαμηλό προφίλ.

Πέραν τούτου, όπως είπα και πριν, αν τίθεται θέμα του να ταβανιάσω και με μια Η70 τον 2500Κ εύκολα, δε βλέπω το λόγο να πάω σε κάτι καλύτερο (ό,τι και να 'ναι αυτό).

Ισχύει όμως αυτό ή όντως το κάτι καλύτερο θα μου δώσει κανά μεγάκυκλο παραπάνω;

Δημοσ.

Εκεί πάνω (80* C+) δεν υπάρχει και κανένα σπουδαίο scalling αν είσαι 2 - 3 βαθμούς δροσερότερος. Εξ' άλλου για 24/7 τα MHz έρχονται πενήντα πενήντα οπότε, απ' ότι δείχνει το review, όπου θα σε πάει η H70 θα σε πάει και η H100 ;)

Περίμενε ένα δύο ακόμα reviews, και αν "επιμένουν" ψάρεψε καμιά H70 used :)

Τώρα βρήκες να πουλήσεις τον E8400 - που πούλησα την maximus :P

Δημοσ.

Κι εγώ για Η70 με βλέπω, εκτός κι αν η Η80 έχει τίποτα περισσότερο να προσφέρει σε οποιοδήποτε aspect.

Αφού δίνω και την P45-DS4 μαζί ρα :-)

Να ανεβάσω ss από POST στα 575*9 (δεν ξέρω αν θυμάσαι ένα παλιόοοο thread) με < 1.4V να σε ψήσω; :D

Δημοσ.

είχαμε πάει πρίν λίγες ημέρες στο πλαίσιο με τον μάνο (doc) για κάτι πραγματάκια, πέσαμε στην περίπτωση πού κλόκαρε κάποιος υπάλληλος τον 2500Κ φόραγε την Α70 , τον έφτασε στα 5 με θερμοκρασίες σε load 55c

είχα εγώ την Η70 με τον 950 που είναι σκέτο καμίνι, σε load στα 4 ήμουνα 70c, με μια μ.....α πού έκανα και τρύπησε το σωληνάκι έβαλα επάνω την Η50, έφτασα 75 load

οι 1155 είναι πολύ φυχροί επεξεργαστές, μην έχεις πρόβλημα με την Η80 θα βγάζεις παγάκια.

Δημοσ.

@billst21

Καλά 55 σε load ξέχνα 'το... μάλλον λάθος stressing.

Φάνη, τώρα που δεν έχω ούτε την Μaximus ούτε την 600able DFI... :cry:

AHEM TO CPU ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΦΑΝΗΣ MAMAEI! :-D

Δημοσ.

Πφφφ...

Πήρε ο υπάλληλος το cpu, το clockαρε στα 5GHz, finetunάρισε το vcore, κατέβασε το linx, κατέβασε το AVXenabled linpack, mergαρε, άρχισε το stressing, περιμένατε και καταγράψατε load 55 με την A70... κάπου εδώ μπαίνει και ο μονόκερος :rolleyes:

Δημοσ.

Κι εδώ review της Η80 την οποία πρέπει να πω πως ναι μεν τσίμπησα τελικά (αλλά αμέλησα να αναφέρω), αλλά όπως μπήκε βγήκε λόγω τεχνικού προβλήματος :/

Επίσης:

http://www.overclockersclub.com/reviews/corsair_hydro_h80/

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/Corsair_Hydro_H80/

http://www.legitreviews.com/article/1661/1/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...