Προς το περιεχόμενο

αδυναμια συνδεσης στο facebook

mar.7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.ειμαι καινουρια στο forum και γενικα ψιλοασχετη απο internet κ καθε ειδους ηλεκτρονικα γ αυτο θελω τη βοηθεια σας αμεσα!!

ενω ημουν χθες στο Fb ,ανοιγει η συνομιλια και μου στελνουν σε λινκ ενα βιντεο που αργοτερα αποδειχθηκε ιος...για να μην τα πολυλογω εντοπιστηκε,εγινε επανεκκινηση κ εμπαινα μετα κανονικα....ωστοσο αργοτερα οταν εκλεισα και ξαναανοιξα το pc απο οποιον browser και να εμπαινα το fb δεν ανοιγε,σε αντιθεση με ολες τις ιστοσελιδες στις οποιες μπαινω κανονικα....απο αλλο pc μπορω να μπω.απο το συγκεκριμενο οχι.οποια προταση-λυση-βοηθεια-συμβουλη δεκτη!! :) (το pc δεν ειναι δικο μου και θα με κραξει ο αδερφος μου...οποτε please help me as soon as posible!)

Ευχαριστω!

Δημοσ.

γεια σας παιδια.ειμαι καινουρια στο forum και γενικα ψιλοασχετη απο internet κ καθε ειδους ηλεκτρονικα γ αυτο θελω τη βοηθεια σας αμεσα!!

ενω ημουν χθες στο Fb ,ανοιγει η συνομιλια και μου στελνουν σε λινκ ενα βιντεο που αργοτερα αποδειχθηκε ιος...για να μην τα πολυλογω εντοπιστηκε,εγινε επανεκκινηση κ εμπαινα μετα κανονικα....ωστοσο αργοτερα οταν εκλεισα και ξαναανοιξα το pc απο οποιον browser και να εμπαινα το fb δεν ανοιγε,σε αντιθεση με ολες τις ιστοσελιδες στις οποιες μπαινω κανονικα....απο αλλο pc μπορω να μπω.απο το συγκεκριμενο οχι.οποια προταση-λυση-βοηθεια-συμβουλη δεκτη!! :) (το pc δεν ειναι δικο μου και θα με κραξει ο αδερφος μου...οποτε please help me as soon as posible!)

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Επισης ποιος ο λογος για 3 θεματα? :P Μαλλον λαθος κατηγοριες..

Καθε αρχη και δυσκολη !!!

Δημοσ.

σορρυ παιδια για τα 3 θεματα! 1η φορα γραφομαι σε καποιο φορουμ κ αφου δεν επαιρνα απαντηση.... :P

τεσπα...το κατεβασα,σκαναρα,βρηκε καμποσα ''μολυσμενα'' εκανα επανεκκινιση,αλλα τιποτα.γραφω τη διευθυνση και μου πεταει ''Αδυναμια συνδεσης''

Δημοσ.

μου βγαζει μηνυμα ''αδυναμια συνδεσης''

ποιος ο λογος για φορματ,αφου ουτε ιους εμγανιζει,ουτε κολλαει ουτε τιποτα??

μονο αυτη τη ριμαδα τη σελιδα δεν ανοιγει :P

Δημοσ.

μου βγαζει μηνυμα ''αδυναμια συνδεσης''

ποιος ο λογος για φορματ,αφου ουτε ιους εμγανιζει,ουτε κολλαει ουτε τιποτα??

μονο αυτη τη ριμαδα τη σελιδα δεν ανοιγει :P

Ε απ'την στηγμη που δεν βρισκει τον ιο, ξερω οτι πας για φορματ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...