george_pan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Καλησπερα παιδια... Μετα την εγκατασταση το ΛΙΟΝ στο λαπτοπ μου εχω προβλημα με το FaceTime δεν με αφηνει να μπω κ καθε φορα που εμπαινα μεσα μου λεει οτι πρεπει να βαλω καποια ε-μαιλ για να ενεργοποιησει μετα απο αυτο μου βγαζει αυτο το μηνυμα ¨¨the server encountered an error processing registration. Please try again later "" ενω εχω Apple ID Πριν την εγκατασταση του ΛΙΟΝ δουλευε μια χαρα .... Μηπως εχει κανεις απο σας ιδιο προβλημα ?? κι πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα ?? Ευχαριστω εκ των προτερων .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Γνωστό bug του lion που εμφανίζεται σε τυχαίο αριθμό μηχανημάτων!(Έλεγε για παράδειγμα ένας τύπος ότι του το έβγαλε στα 2 από τα 5 μηχανήματα που είχε) Το έχω και εγώ. Απλά περιμένουμε να βγει διόρθωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_pan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Οκ ελπιζω να βγει συντομα αναβαθμιση .. απλως το χρειαζομαι γιατι επικοινωνω με την οικογενεια μου κ ειμαι κωφος .... Ολοι εχουν μακ... εκανα αλλη νεα εγγραφη αλλα τιποτα.. καθε φορα που μπαινω μεσα μου λεει οτι πρεπει να δωσω ενα ε-μαιλ για ενεργοποιηση τι πρεπει να κανω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 http://docs.info.apple.com/article.html?path=FaceTimeforMac/1.0/en/fth35517.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Skype δοκιμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_pan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Skype δοκιμασες? Ναι αλλα πιο καλη αναλυση ειναι το FaceTime .. Στην οικογενεια μου δν εχουν προβλημα με το ΦακεΤιμε οταν επικοινωνω μαζι τους τους μιλαω με το ιφονε μου ενω με το μακ μου οχι θα δω τι λεει ο οδηγος που εδωσε ο φιλος παραπανω .. δν καταφερα μπορειτε να μου πειτε πως να βγαλω μια φωτο το φακετιμε για να το ανεβασω εδω να δειτε το προβλημα που εω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ναι αλλα πιο καλη αναλυση ειναι το FaceTime .. Στην οικογενεια μου δν εχουν προβλημα με το ΦακεΤιμε οταν επικοινωνω μαζι τους τους μιλαω με το ιφονε μου ενω με το μακ μου οχι θα δω τι λεει ο οδηγος που εδωσε ο φιλος παραπανω .. δν καταφερα μπορειτε να μου πειτε πως να βγαλω μια φωτο το φακετιμε για να το ανεβασω εδω να δειτε το προβλημα που εω. Shift + Cmd + 3 για να βγάλεις ScreenShot από όλη την οθόνη σου Shift + Cmd + 4 για να επιλέξεις με το ποντίκι περιοχή που θα πάρεις Screenshot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Φίλε δοκίμασες το iChat? Είναι φοβερό εργαλείο!!! Είναι κρίμα που η Apple δεν το υποστηρίζει πια! Υπάρχει πάντως ακόμα και στο Lion. Features που στο skype μπήκαν τώρα τελευταία και τα πληρώνεις, στο ichat υπήρχαν εδώ και χρόνια... δωρεάν. Επίσης σίγουρα δίνει καλύτερη απεικόνιση από το skype. Δοκίμασέ το και είμαι βέβαιος ότι θα ενθουσιαστείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.