Προς το περιεχόμενο

Panda 2011 pro

negain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι,

Πριν 5 μερες πηρα απο γνωστη αλυσιδα το Panda antivirus 2011 με 3 αδειες, εξω απο την συσκευασια ειχε αυτοκολητο που ελεγε ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ 2012 ρωτησα και τον πωλητη και νου επιβεβαιωσε οτι ισχυει. Εγακτεστησα κανονικα το προγραμα χωρις κανενα προβλημα αλλα 2012 αναβαθμιση δεν εγινε. Το εψαξα αλλα τιποτα. Εχει κανεις καμια ιδεα πως γινεται??

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μήπως απλα αναφέρει οτι οταν βγεί η αναβάθμιση για 2012 θα ειναι διαθέσιμη δωρεάν ?

Δημοσ.

Γραφει πανω δωρεαν αναβαθμιση se Panda pro 2012 πραγμα που επιβεβαιωσε και ο πωλητης. Η Panda εχει την τηλεφωνικη εξυπηρετηση περιπου 1,5/ 2 ευρω το λεπτο... Τοσο κανει και η Μαριαννα :lol:

Δημοσ.

Σε αντίστοιχο απότι θυμάμαι από το 10 για 11 έπρεπε να κάνεις register στο site της panda και να το κατεβάσεις από το product updates ή κάτι τέτοιο

Δημοσ.

Σε αντίστοιχο απότι θυμάμαι από το 10 για 11 έπρεπε να κάνεις register στο site της panda και να το κατεβάσεις από το product updates ή κάτι τέτοιο

ενα τετοιο θεμα ειχα και εγω, εκανα update to global για να το κανω απο 2010 σε 2011 περσι.... το ειχα παρει 60ευρω, πατισα λοιπον update για αναβαθμιση μετα απο μηνυμα που μου εβγαζε στην οθονη καθε 4-5 ωρες αλλα τιποτα... το ιδιο και φετο με το 12.Και η εξηπηρετηση πελατων δυσκολη στην PANDA, προσπαθουσα να τους βρω και μετα απο πολλες ωρες αναμονη μου ειπαν οτι ειναι μονο ενας υπαλληλος και οτι εχουν αλαξει τηλ, στο site τους ειχαν λαθος τηλ...χαχαχα, και εν τελη δε με εξηπηρετησε η υπαλληλος τους... εδειξε σα να βαριοταν... κριμα για την PANDA ΚΑΙ ειναι καλα τα antivyrus (ayto με το τηλ ειχε γινει προπερσι)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...