SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Έβλεπα το trailer χτες και προσπαθούσα να βρω λόγο για να δω παλι μια απο τις 34234 επαναλήψεις το πως εγινε spiderman. Epic Fail
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δες πόσες εκδοχές του spider-man υπάρχουν στα comicbook http://marvel.wikia.com/Spider-Man ,έχουμε να ξανά βλέπουμε genesis με τα φτυάρια. Μέχρι να φτάσουμε σε αυτό όλα καλά.
michael92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα πάντως μου φαίνεται τρισάθλιο Οι ηθοποιοί fail, ο spiderman emo-kid, η κάμερα να φαίνεται λες και έιναι τεχνολογία του 80. Υ.Γ Ακόμα αναρωτιέμαι 5 χρόνια για αυτή τη μπούρδα; Υ.Γ 2 Mirror's Edge παίζει;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Ένταξη εγώ ειλικρινά λέρωσα λίγο βρακάκι...καμια σχέση με τα προηγούμενα trailer...epic trailer ας ελπίσουμε για μια ταινία ισάξια του Avengers. http://www.youtube.com/watch?v=WLxul0Vzuhk
D_N_A Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Δημοσ. 8 Μαΐου 2012 Μια χαρά είναι. Αν εξαιρέσεις την στολή που στα κοντινά μοιάζει με μπάλα μπάσκετ δεν με χαλάει. Και ο τύπος καλός φαίνεται, άσε που ποτέ δεν συμπάθησα τον προηγούμενο
hurin Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Πολύ σύντομα έκαναν το restart, έπρεπε να περιμέναν περισσότερο.
Str Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 θα σύμφωνήσω... αρχίζει να παλέβεται... ειδική μνεία στον Μακγκουάιρ που κατάφερε να κάνει τον πιο αγαπητό ήρωα της Μαρβελ ηλίθιο, μαγουλάκια (εγώ έχω αλλά δεν είμαι ο σπάιντερμαν) και νερόβραστο...
xazomama Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 άσε που ποτέ δεν συμπάθησα τον προηγούμενο ειδική μνεία στον Μακγκουάιρ που κατάφερε να κάνει τον πιο αγαπητό ήρωα της Μαρβελ ηλίθιο, μαγουλάκια και νερόβραστο... Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!!! Δε μου άρεσε καθόλου ο Tobey Maguire ως Spiderman. Εντελώς βλακόφατσα... Ο Andrew Garfield τουλάχιστον δε μου φαίνεται γελοίος και από το τρέιλερ την κόβω την ταινία πιο σοβαρή και dark. Είδομεν... E μα συγκρίνονται τώρα, σοβαρά;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Παρόλα αυτά συνεχίζει να είναι top στο box office με μονο το Avengers να πλησιάζει κάπως. http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegross?region=world-wide
Dimitris1948 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 μια χαρά ήτανε ο προηγούμενος spiderman, αυτός η πιτσιρικάς δεν μου γεμίζει το μάτι.
SnipeR Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Ο μόνος λόγος για restart κατά τη γνώμη μου είναι για να καθιερωθεί ως ο νέος Spiderman ο οποίος θα παίζει και στους Avengers 2.. Δεν πρόλαβαν να κάνουν το Spiderman πριν το Avengers κι ίσως γι'αυτό ο σουπερ-ήρωας έμεινε απ'έξω. Κάτι μου λέει ότι μετά το τέλος της ταινίας θα δείξει και Nick Fury..!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 νομίζω ότι ήταν πρόβλημα δικαιωμάτων η απουσία του Spidy από τους Avengers, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δεν μπορεί να υπάρχει Spiderman λόγο χρονολογικής διαφοράς με τους Avengers στο timeline της Marvel. Από εκεί και πέρα είναι απίθανο γιατί τα δικαιώματα των ταινιών τα έχει η Sony. Ειλικρινά μακάρι αλλα χλομό το κόβω.
KilliK Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Τα κινηματογραφικα δικαιωματα του Spidy ανηκουν ακομη στην Sony. γιαυτο και βιαστηκε να κανει reboot το property ενω ηδη ανακοινωσε και το sequel,για να εμποδισει τα δικαιωματα να επιστρεψουν πισω στην Μarvel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα