Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Όι, στον μπήχτη που σκέφτεται να στρεβλώσει το χρόνο χρησιμοποιώντας τη βαρύτητα. Ούτε στον χειρότερο Εβραίο δηλαδή.
mphxths Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ...Έχουμε όλοι ακουστά τις μαύρες τρύπες, ναι; Μαύρη τρύπα είναι μια συγκέντρωση μάζας σημαντικά μεγάλης ώστε η δύναμη της βαρύτητας να μην επιτρέπει σε οτιδήποτε να ξεφεύγει από αυτή, παρά μόνο μέσω κβαντικής συμπεριφοράς. Το βαρυτικό πεδίο είναι τόσο δυνατό, ώστε η ταχύτητα διαφυγής κοντά του ξεπερνά την ταχύτητα του φωτός. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ότι τίποτα, ούτε καν το φως, δεν μπορεί να ξεφύγει από τη βαρύτητα της μαύρης τρύπας, εξ' ου και η λέξη «μαύρη».
mphxths Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Όι, στον μπήχτη που σκέφτεται να στρεβλώσει το χρόνο χρησιμοποιώντας τη βαρύτητα. Ούτε στον χειρότερο Εβραίο δηλαδή. χαχαχα..σε κουβεντα να βρισκομαστε αδελφε αν και σκεψου το εξης...στην μαυρη τρυπα δεν γλυτωνει τιποτα.. αν φτιαχναμε ομως ελεγχομενες μαυρες τρυπες..οχι τοσης εντασης ...οσο οι "φυσικες"...?εεεεεε?
firewalker Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ...Έχουμε όλοι ακουστά τις μαύρες τρύπες, ναι; Προτιμώ τον όρο μελανή οπή. :P
DKNI Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 χαχαχα..σε κουβεντα να βρισκομαστε αδελφε αν και σκεψου το εξης...στην μαυρη τρυπα δεν γλυτωνει τιποτα.. αν φτιαχναμε ομως ελεγχομενες μαυρες τρυπες..οχι τοσης εντασης ...οσο οι "φυσικες"...?εεεεεε? Αυτο που σου λεει εχει νοημα Οπως και ο απειρισμος της ενεργειας που πρεπει να δαπανησεις για το διαστημοπλοιο για να πιασεις το lightspeed Αυτα που αναφερεις ειναι σαν το ερωτημα "τι υπηρχε πριν το Μπινγκ Μπανγκ" ΥΓ. Τι ακριβως ξεφευγει απο μαυρη τρυπα μεσω "κβαντικης συμπεριφορας" και τι ειναι ακριβως αυτη η "κβαντικη συμπεριφορα"?
ntinos19 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αυτο που σου λεει εχει νοημα Οπως και ο απειρισμος της ενεργειας που πρεπει να δαπανησεις για το διαστημοπλοιο για να πιασεις το lightspeed Αυτα που αναφερεις ειναι σαν το ερωτημα "τι υπηρχε πριν το Μπινγκ Μπανγκ" ΥΓ. Τι ακριβως ξεφευγει απο μαυρη τρυπα μεσω "κβαντικης συμπεριφορας" και τι ειναι ακριβως αυτη η "κβαντικη συμπεριφορα"? νομίζω πως είναι ποιο εύκολο να βρεις καρφίτσα στα άχυρα με την σημερινή τεχνολογία
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 αν φτιαχναμε ομως ελεγχομενες μαυρες τρυπες..οχι τοσης εντασης ...οσο οι "φυσικες"...?εεεεεε? Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Planck με την συζήτηση =ρ Και σου λέω εγώ πως το λύνουμε το χρονικό ζήτημα. Με το χωρικό τι θα κάνεις; Γιατί εγώ θέλω να γυρίσω πίσω στο παρελθόν και να πηδήξω την Brooke Shields νέα, αν βγω 20 χρόνια πίσω μέσα σε μια μαύρη τρύπα, να το χέσω. Εκτός αν φτιάξουμε φορητές μαύρες τρύπες. iHole.
DKNI Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Το εχετε καταλαβει οτι η συζητηση εχει ξεφυγει απο την πραγματικη Φυσικη και εχει παει σε Time Travel Philosophy που εγραφε και η Ρομπερτα Σπαροου στο Donnie Darko, ετσι?
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Έλα μωρέ, πραγματική φυσική και time travel. Θες να πιάσουμε τα delayed choice;
FarCry Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μαύρη τρύπα είναι μια συγκέντρωση μάζας σημαντικά μεγάλης ώστε η δύναμη της βαρύτητας να μην επιτρέπει σε οτιδήποτε να ξεφεύγει από αυτή, παρά μόνο μέσω κβαντικής συμπεριφοράς. ναι βεβαια μεχρι στιγμης κανεις δεν εχει εντοπισει ακτινοβολια hawking οποτε και αυτο θεωρια ειναι σαν το μποζονιο higgs
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Planck με την συζήτηση =ρ Και σου λέω εγώ πως το λύνουμε το χρονικό ζήτημα. Με το χωρικό τι θα κάνεις; Γιατί εγώ θέλω να γυρίσω πίσω στο παρελθόν και να πηδήξω την Brooke Shields νέα, αν βγω 20 χρόνια πίσω μέσα σε μια μαύρη τρύπα, να το χέσω. Εκτός αν φτιάξουμε φορητές μαύρες τρύπες. iHole. Αλήθεια; Και εγώ που νόμιζα οτι μια DeLorean αρκεί
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Lucifer εισαι φυσικος; Δεν έχω την παραμικρή σχέση, όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.