gstam77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Παιδια γεια χαρα σε ολους.Προσφατα εκανα format στο laptop πριν καμια εβδομαδα.Ξαφνικα χθες ανοιγω το laptop τρεχει το logo της toshiba και μετα μαυριζει η οθονη και πανω αριστερα αναβοσβηνει συνεχως ο κερσορας,οση ωρα και να τον αφησω δεν αλλαζει κατι.Να σας πω οτι ουτε σε safe mode μπορω να μπω με f8,το μονο που μπορω να κανω ειναι f2 setup,και f12 multiboot.Μηπως εχει κανενας καμια ιδεα,τι φρικη εφαγε;Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
hawkpilot Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μπες στο multiboot και ανάγκασε το laptop να ξεκινήσει από το δίσκο. Μήπως έχεις κάποιο CD/DVD στο οπτικό drive?
kiriakos123 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Είχα το ίδιο πρόβλημα πρίν 2 εβδομάδες,τελικά είχε καεί ο σκληρός του λάπτοπ μου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Βoot απο live cd(πχ ubuntu) για να ελεγξεις εαν λειτουργει το laptop και αν μπορεις να 'δεις' τον σκληρο.
gstam77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 το πρωτο που κοιταξα στην αρχη ηταν αν δουλευει ο σκληρος,το ανοιξα λοιπον τον εβγαλα μηπως ηθελε λιγο κουνημα τον ξαναεβαλα και τον ακουω να δουλευει κανονικα,τοσο λαθος να κανω.Προσπαθησα να κανω και εκκινηση απο το multiboot απο τον σκληρο αλλα και απο'κει πορτα εφαγα.Επειδη ξεχασα να το αναφερω windows 7 εχει ο υπολογιστης.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 το πρωτο που κοιταξα στην αρχη ηταν αν δουλευει ο σκληρος,το ανοιξα λοιπον τον εβγαλα μηπως ηθελε λιγο κουνημα τον ξαναεβαλα και τον ακουω να δουλευει κανονικα,τοσο λαθος να κανω. Αυτο δεν ειναι ελεγχος καλης λειτουργιας του σκληρου.
gstam77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 το πρωτο που κοιταξα στην αρχη ηταν αν δουλευει ο σκληρος,το ανοιξα λοιπον τον εβγαλα μηπως ηθελε λιγο κουνημα τον ξαναεβαλα και τον ακουω να δουλευει κανονικα,τοσο λαθος να κανω.Προσπαθησα να κανω και εκκινηση απο το multiboot απο τον σκληρο αλλα και απο'κει πορτα εφαγα.Επειδη ξεχασα να το αναφερω windows 7 εχει ο υπολογιστης.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Deja vu? Δοκιμασε να κανεις boot με καποιο live cd, οπως το ubuntu.
gstam77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μετα που εβγαλα τον σκληρο ανοιξα το laptop και μου εγραφε operating system failure,γι'αυτο το λεω. Συγγνωμη για τα διπλα μηνυματα που σκανε καιτην καθυστερηση στης απαντησης μου αλλα σερφαρω απο κινητο.Επειδη δεν εχω καποιο live cd ξερεις που μπορω να βρω καποιο λινκ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Εαν θελεις να δοκιμασεις το ubuntu, θα το βρεις εδω http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download Κατεβαζεις το iso, το καις σε ενα δισκακι (ή το βαζεις με καταλληλο τροπο σε ενα usb stick)και ξεκινας τον υπολογιστη με αυτο. Για αρχη ελεγξε εαν μπορεις να 'δεις' τον σκληρο σου και αν μπορεις να ανοιξεις αρχεια απο αυτον.
gstam77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 οκ σ'ευχαριστω...μολις εχω αποτελεσματα θα σας πω τι εγινε τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.