NiKoS WSN Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τελικά τι να κάνω για να μπορώ να δουλέψει; Edit: έκανα uninstall το xampp και πήγα να το ξανα εγκαταστήσω μπας και υπήρχε πρόβλημα στην εγκατάσταση... και όταν πάτησα να γίνει το Install μου έβγαλε το παράθυρο στην φοτο ΥΓ. τελικά το Install δεν το συνέχισα...
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μετά από διάφορες προσπάθειες το κατάφερα και μπήκα και στο localhost και τα έφτιαξα όλα όμως στο status είχε την php ως deactivate, τι πρέπει να κάνω για να το activate;
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Σήμερα το πρωί που άνοιξα το pc μου ήταν activate αυτό και κάποια άλλα χωρίς να έχω κάνει κάτι ΥΓ. μόνος μου μιλάω;
chrism4111 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δες εδώ Δες το τελευταίο Ποστ που εχω κάνει εχει όλες τις οδηγιες για την λειτουργεία της PHP με τον XAMPP....
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δες εδώ Δες το τελευταίο Ποστ που εχω κάνει εχει όλες τις οδηγιες για την λειτουργεία της PHP με τον XAMPP.... Ωραία αλλά τι είναι το compiler , ποιο να κατεβάσω και πως δουλεύει
chrism4111 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ωραία αλλά τι είναι το compiler , ποιο να κατεβάσω και πως δουλεύει Compiler, a computer program (or set of programs) that translates source code written in a computer language into another computer language (the target language) - Wikipedia Στην συγγεκριμενη περιπτωση είναι η μεταφραση της PHP σε μορφή "αναγνώσιμη απο τους browsers" . Αυτο το αναλαμβάνει ο Apache Server. Που οταν εγγαθιστας τον XAMPP εγκαθιστάτε και αυτος.. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να ξεκινησεις την υπηρεσια του ετσι ώστε να τρέχει στο BackGround... Επίσης υπάρχει μια περιπτωση ο Apache να μην σου ξεκινάει αν ταυτοχρονα τρέχεις και SKYPE ή MSN ...
NiKoS WSN Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Compiler, a computer program (or set of programs) that translates source code written in a computer language into another computer language (the target language) - Wikipedia Στην συγγεκριμενη περιπτωση είναι η μεταφραση της PHP σε μορφή "αναγνώσιμη απο τους browsers" . Αυτο το αναλαμβάνει ο Apache Server. Που οταν εγγαθιστας τον XAMPP εγκαθιστάτε και αυτος.. Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να ξεκινησεις την υπηρεσια του ετσι ώστε να τρέχει στο BackGround... Επίσης υπάρχει μια περιπτωση ο Apache να μην σου ξεκινάει αν ταυτοχρονα τρέχεις και SKYPE ή MSN ... Ο apache τρέχει κανονικά με το που bootarw (είναι service). Αφού τον έχω, δηλαδή δεν είναι το πρόβλημα μου το compiler. Εν ώρα εργασίας ποτέ ανοιχτές συνομιλίες (πάρτο σαν: δεν τρέχω ταυτόχρονα skype, msn) Τώρα τι κάνουμε?
chrism4111 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ο apache τρέχει κανονικά με το που bootarw (είναι service). Αφού τον έχω, δηλαδή δεν είναι το πρόβλημα μου το compiler. Εν ώρα εργασίας ποτέ ανοιχτές συνομιλίες (πάρτο σαν: δεν τρέχω ταυτόχρονα skype, msn) Τώρα τι κάνουμε? Εμένα πάντως δεν μου τρέχει κατα την εκκινηση των Windows.... Μετα τι κάνεις;; Βεβαιώνεις αν ο apache τρέχει και μετά πηγαινεις στον Browser και πηγαινεις στην διευθηνση http://localhost/xampp/ αν σου εμφανιστει το κεντρικο μενου του XAMPP τοτε όλα τρέχουν κανονικα.. μετά κάνεις οτι εχω γράψει στο ποστ του λινκ Και φυσικα ξεκινα να διαβάζεις και να μαθαινεις PHP
NiKoS WSN Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Εμένα πάντως δεν μου τρέχει κατα την εκκινηση των Windows.... Μετα τι κάνεις;; Βεβαιώνεις αν ο apache τρέχει και μετά πηγαινεις στον Browser και πηγαινεις στην διευθηνση http://localhost/xampp/ αν σου εμφανιστει το κεντρικο μενου του XAMPP τοτε όλα τρέχουν κανονικα.. μετά κάνεις οτι εχω γράψει στο ποστ του λινκ Και φυσικα ξεκινα να διαβάζεις και να μαθαινεις PHP Αρχικά συγνώμη που άργησα (είμαι σε διακοπές). Κατα τα λεγόμενα σου όλα δουλεύουν κανονικά αλλά πρακτικά δεν δουλεύουν τα scriptakia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.