exalos_paixtouras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια...εχω ενα προβλημα με ενα Laptop...κολαει κατα την εκκινιση των Windows...κολαει εκει και δεν γινετε τιποτα... το laptop ειναι 3μηνων...Το προβλημα εμφανιστηκε οταν επαιζα σεμια μια σελιδα παιχνιδια...εκει κωλυσε το παιχνιδι και μετα απο λιγο εκλισε το laptop και αφου ανοιξε κολισε στην εκκινιση των windows...Ειμαι ετοιμος να κανω ενα format και να περασψv καινουρια windows ...ααα ξεχασα να πω οτι τα windows ειναι windows 7...
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Όχι φίλε μου μην βιαστεις με το format ακόμα. Δοκίμασε αν μπορείς με το cd των windows ενα repair μήπως φτιάξει.
exalos_paixtouras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ΟΚ φιλε ευχαριστω...Θα δοκιμασω και θα σου πω...
filip123go Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Επίσης δοκίμασε σε safe mode να δεις αν μπαινει..! Το ότι έκλεισε μόνο του το pc δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικό :fear:
ihaveapc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 μαλλον τα φτυσε ο σκληρός ακριβως το ιδιο εγινε κ σε μενα καποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.