kostas/88 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 καλησπέρα παιδιά θάλλω για άλλη μια φορα τα φώτα σας θέλω να κάνω μια αγορά φωτογραφικής μηχανής και επειδή δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα απευθύνομαι σε εσάς. δώστε μια γνώμη λοιπόν για τις παρακάτω φωτογραφικές μηχανές http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=19&Category=1000000963&Products=1567993,1633279,1625195,1623737,1567985 (* παρακαλώ εξηγήστε μου και τους λόγους τις επιλογής σας για να αρχίσω να μαθαίνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Αυτές που έχεις βάλει, έχουν πολύ μεγάλη διαφορά στην τιμή μεταξύ τους.. Ποιο είναι το budget σου? Αν είναι μέχρι 300€ πάρε την canon SX230HS. (Δεν είναι ανάμεσα σε αυτές που παραθέτεις..) Οι λόγοι είναι στο παρακάτω link.. Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 κοίτα φιλε μου προσπαθώ να πάρω μια αξιόλογη μηχανή, έχουν μεγάλη διαφορα στην τιμή γιατί να μπορέσω να δω τι ουσιαστικές διαφορες έχουν οι φτηνές από τις ακριβές για να μπορέσω να καταλάβω τι να προσέχω σε μια μηχανή για να καταλήξω σε μια μέση λύση με σωστή αναλογια ποιότητας-χρημάτων τώρα για την μηχανή που μου προτείνεις είναι πραγματικά πολύ καλή αλλα θα προτιμούσα κάποια που να είναι διαθέσιμη στο πλαίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μπορείς να πάρεις απο πλαίσιο την sx220hs. Είναι ακριβώς η ίδια μηχανή αλλά χωρίς το gps. Link Αλλιώς θα πρότεινα την sony hx7v Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas/88 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 όντως η SX 220HS φαίνεται πολύ καλή μηχανή τώρα όσο για την sony δεν με πολυενδιαφέρει να πάρω κάτι που έχει 3D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αν θες το χρησιμοποιεις το 3d φιλε μου, παντως σαν προσθετο ειναι μια ευχαριστη ''πινελια''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Όντως δεν είναι λόγος να την απορρίψεις.. Είναι αρκετά καλό μοντέλο και βγάζει πάρα πολύ καλό video (αν σε ενδιαφέρει). Αν μπορείς όμως την canon, προτίμησε την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μπα, Αλεξ δεν θα το 'λεγα, οριακα μεν, καλυτερη δε τη βλεπω τη sony. Oποια και να παρεις παντως θα εισαι πολυ ευχαριστημενος. Εγω αυτες τις μερες θα παραγγειλω tz10 της panasonic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.