Προς το περιεχόμενο

αναζήτηση σχολής μαγείας

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Nικοκ οκ, υπαρχει κινημα (ή whatever λεγεται) των wiccans.

Το θεμα δεν ειναι αν υπαρχουν. Ναι υπαρχουν.

Το θεμα ειναι ποσο real ειναι η φαση. Πιο real ειναι το Μικρο μου Πονυ Ασπρο Δειλινο παρα ολο αυτο.

Και εγω μπορω να μαζεψω 5-6 καμμενους και να ιδρυσουμε το cult των Jumpalians και να πιστευουμε πως μεσω της εναρμονισης μας με τον νοτιοδυτικο ανεμο 3 μποφορ που φυσαει καθε πανσεληνο του Φεβρουαριου με 29 ημερες, πετυχαινουμε την θεωση, αλλα seriously, δεν θα καλεσεις τους τυπους με τις ασπρες στολες?

Εδιτ: Οταν διαβασα τον τιτλο νομιζα πως διαβασα λαθος ή εννοουσες σχολη μαγειρικης ξερω γω.

Δημοσ.

Πρεπει να καταλαβετε οτι αλλο η μαγεια φαση χαρυ ποττερ η κοππερφιλντ*(καραγκιοζιλικια και ιλλουζιονς αντιστοιχα) και αλλο πχ η Chaos Magick.

http://en.wikipedia.org/wiki/Chaos_magick

Tωρα μαλιστα...

Δεν παμε να παιξουμε κανα rpg καλυτερα ? Εκεινα τα μαραφετια που κανεις ξορκια και νικας αλλους :D Τουλαχιστον αυτα συνοδευονται και με μπυρα .

Δημοσ.

Ξερεις δεν σε τιμαει ιδιαίτερα να απορριπτεις κατι πριν καλα καλα γνωρισεις τι πραγματευεται(στην περιπτωση μας η chaos magick). ;)

Δημοσ.

Hταν λιγο τρολιαρικο το ποστ ,τσιμπησες ετσι ? :D

Παρολα αυτα , επειδη περιμενεις κανονικη απαντηση...σιγα μην κατσω να ασχοληθω με την χαοτικη πωστηλεν. :P

Δημοσ.

Δεν τσιμπησα αλλα γραφω για να το διαβασουν κ οι υπολοιποι. Προφανως αν δεν ασχοληθεις με κατι δεν ξερεις κ τι παιζει ;)

Δημοσ.

Τι πραγματευεται ? Εγω το εχω ψυλλιαστει απο τον τιτλο ..τι σοι ειναι αλλα μπορει να κανω λαθος.Βοηθα λιγο :rolleyes:

Δημοσ.

Αν διαβαζες εστω κ λιγο το γουικι θα καταλαβαινες. Μεσες ακρες πραγματευεται τροπους να τροποιοησεις την αντιληψη σου της πραγματικοτητας. Εχει να κανει κυριως με ψυχολογικους μηχανισμους, και την χρησιμοποιηση της δυναμης της πιστης ως εργαλειο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...