Προς το περιεχόμενο

αναζήτηση σχολής μαγείας

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nik αθηνα εχω ενα κειμενο περι μαγειας κλπ...θα στο στειλ μολις γυρισω. επισης ψαξε για Chaos Magick....

οκ μαν θένξ ! :) :) :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εγώ πάντως έλαβα δυο (ανάμεσα σε τόσες) σοβαρές απαντήσεις και μπορώ να πω οτι με βοήθησαν αρκετά.

από εκεί και πέρα περιμένω με αγονία την απάντηση του lucifer και θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη.

Δημοσ.

Καλησπέρα,πήγα σε δημόσιο ΙΕΚ Μαγείας να γραφτώ,οι εγκαταστάσεις δεν μ' άρεσαν αλλά μου φάνηκαν γνώστες οι καθηγητές.

Διευθυντής είναι ένας Νταμπλοντορ ή κάπως έτσι,έχει ακούσει κανείς τίποτα;

Καμιά γνώμη;

Δημοσ.

Δεν είναι δικά μου, του Luxx είναι. :mellow:

Μιας και τα βλέπεις, κοίτα μήπως έχουν έρπητα ή κάτι άλλο σε παρακαλώ. Έχει που εμφανίζεται εδώ και περίπου ένα χρόνο. Κρατάει 10 ημέρες και μετά φεύγει. Συχνότητα μέσο όρο 2 μήνες. Τελευταία φορά που το είχε πάθει ήταν πριν 5 μήνες. Νόμιζε ότι του πέρασε για πάντα, αλλά πριν 3 ημέρες ξαναχτύπησε! Τι μπορεί να είναι; Στην αρχή βγαίνουν μερικές άφθες κάτω από το στόμα, μετά στα χείλη μέσα και πλάγια στο στόμα. Κάτι άσπρες επιφάνειες, σα νεκρό δέρμα και τσούζουν πάρα πολύ και μετά φεύγουν από μόνες τους! Ο,τι και να έχει βάλει, δε βλέπει αποτέλεσμα! Έχει απελπιστεί!

Δημοσ.

Ρε γατακια! Τι κοροοιδευετε?

Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry

School information

Location Hogwarts Castle, Scotland, Great Britain

Motto Draco Dormiens Nunquam Titillandus (Never Tickle a Sleeping Dragon)

Headmaster Minerva McGonagall

Permanent Residents

■Hogwarts students

■Hogwarts staff

■Hogwarts ghosts

■Peeves the poltergeist

Δημοσ.

Καλησπέρα,πήγα σε δημόσιο ΙΕΚ Μαγείας να γραφτώ,οι εγκαταστάσεις δεν μ' άρεσαν αλλά μου φάνηκαν γνώστες οι καθηγητές.

Διευθυντής είναι ένας Νταμπλοντορ ή κάπως έτσι,έχει ακούσει κανείς τίποτα;

Καμιά γνώμη;

dumbledore-is-gay-lolcat.jpg

Δημοσ.

Βασικά πέρα από την πλακα δεν υποτίθεται ότι απαγορεύεται να μαθαίνεις illusions και stuff σε άλλους?!? Όλοι οι τυπάδες (Angel, Copperfield) αυτοδίδακτοι δεν είναι? Πάντως σοβαρά κρίμα που δεν υπάρχει ένας καλός "Μάγος" στην ελλάδα και μην μου πείτε τον Ξανθό μάγο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...