-nick- Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 nik αθηνα εχω ενα κειμενο περι μαγειας κλπ...θα στο στειλ μολις γυρισω. επισης ψαξε για Chaos Magick....
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 nik αθηνα εχω ενα κειμενο περι μαγειας κλπ...θα στο στειλ μολις γυρισω. επισης ψαξε για Chaos Magick.... οκ μαν θένξ ! :)
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω τι λέτε εγώ πάντως έλαβα δυο (ανάμεσα σε τόσες) σοβαρές απαντήσεις και μπορώ να πω οτι με βοήθησαν αρκετά. από εκεί και πέρα περιμένω με αγονία την απάντηση του lucifer και θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη.
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Είναι καλή ιδέα να προετοιμαστείς με μαγικά πριν φύγεις αφρική...δεν κατηγορω τον OP
gnsX Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα,πήγα σε δημόσιο ΙΕΚ Μαγείας να γραφτώ,οι εγκαταστάσεις δεν μ' άρεσαν αλλά μου φάνηκαν γνώστες οι καθηγητές. Διευθυντής είναι ένας Νταμπλοντορ ή κάπως έτσι,έχει ακούσει κανείς τίποτα; Καμιά γνώμη;
Tmark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Πρακτικάριε άλλαξε avatar ρε φίλε, γιατί να βλέπω τα ούλα σου, πες μου?
praktikarioς Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δεν είναι δικά μου, του Luxx είναι. Μιας και τα βλέπεις, κοίτα μήπως έχουν έρπητα ή κάτι άλλο σε παρακαλώ. Έχει που εμφανίζεται εδώ και περίπου ένα χρόνο. Κρατάει 10 ημέρες και μετά φεύγει. Συχνότητα μέσο όρο 2 μήνες. Τελευταία φορά που το είχε πάθει ήταν πριν 5 μήνες. Νόμιζε ότι του πέρασε για πάντα, αλλά πριν 3 ημέρες ξαναχτύπησε! Τι μπορεί να είναι; Στην αρχή βγαίνουν μερικές άφθες κάτω από το στόμα, μετά στα χείλη μέσα και πλάγια στο στόμα. Κάτι άσπρες επιφάνειες, σα νεκρό δέρμα και τσούζουν πάρα πολύ και μετά φεύγουν από μόνες τους! Ο,τι και να έχει βάλει, δε βλέπει αποτέλεσμα! Έχει απελπιστεί!
Tmark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Πιστεύω ότι εδώ χρειάζεται ενας wicca να εξαφανίσει τον έρπητα
DKNI Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ρε γατακια! Τι κοροοιδευετε? Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry School information Location Hogwarts Castle, Scotland, Great Britain Motto Draco Dormiens Nunquam Titillandus (Never Tickle a Sleeping Dragon) Headmaster Minerva McGonagall Permanent Residents ■Hogwarts students ■Hogwarts staff ■Hogwarts ghosts ■Peeves the poltergeist
panosno1com Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα,πήγα σε δημόσιο ΙΕΚ Μαγείας να γραφτώ,οι εγκαταστάσεις δεν μ' άρεσαν αλλά μου φάνηκαν γνώστες οι καθηγητές. Διευθυντής είναι ένας Νταμπλοντορ ή κάπως έτσι,έχει ακούσει κανείς τίποτα; Καμιά γνώμη;
bluesattack Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Τι να κλασει και ο Χαρυ ? Μπορει να συρει ... καραβια σαν αυτο ? Αυτο ειναι μαγεια
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Βασικά πέρα από την πλακα δεν υποτίθεται ότι απαγορεύεται να μαθαίνεις illusions και stuff σε άλλους?!? Όλοι οι τυπάδες (Angel, Copperfield) αυτοδίδακτοι δεν είναι? Πάντως σοβαρά κρίμα που δεν υπάρχει ένας καλός "Μάγος" στην ελλάδα και μην μου πείτε τον Ξανθό μάγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.