AMWN_RA Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ναι ρε γαμώτο, τι να εννοεί; Ωραίο θέμα πάντως, πάντα ήθελα να ανέβω σε ένα σκουπόξυλο και να πετάξω από την ταράτσα μου. Αν ξέρει κανείς κάποια σχολή ας μας ανοίξει τα μάτια, έστω κάποιος αυτοδίδακτος ας μας πει τις εμπειρίες του... ποιο μοντελο θελεις να σου στειλω τα manual............ :mrgreen: :mrgreen:
praktikarioς Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Και φυσικά εκτός από τα trollόthread και trollόpost υπάρχει και η επιτηδευμένη λανθασμένη ορθογραφία. Oh well, do what thou wilt.
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Φίλε nicoc89 αν θέλεις να μάθεις για τους wizzards, wicca ιστορικά στοιχεία κτλπ υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στο google αλλα και βιβλία που ειναι ενδιαφέρον να δείς τι μύθοι κτλπ υπήρχαν στην αρχαιότητα. Όστοσο μην παρασύρεσαι δεν υπάρχουν σχολές μαγείας, harry potter κτλπ και αυτοι οι μάγοι που βλέπεις στην τηλεόραση δεν εχουν μαγικές ικανότητες αλλα κάνουν διάφορα ταχυδακτηλουργικά κόλπα για την ψυχαγωγία του κοινού τα οποία μπορείς να βρείς και εσυ πως να τα κάνεις ψάχνοντας στο internet. Φιλικά πάντα
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Την απάντηση την έδωσε ο spacefart και τον ευχαριστώ για αυτό. Επίσης μου έδωσε σημαντικές πληροφορίες με το ποστ του . μάλλον εσείς τρολλαρετε εδώ μέσα και απορώ γιατί είστε ατιμώρητοι.
praktikarioς Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ποιο μοντελο θελεις να σου στειλω τα manual............ :mrgreen: :mrgreen: Αν έχεις για αυτήν: Δεν ξέρω όμως αν πετάει επειδή δεν έχει μακριές "τρίχες" όπως οι κλασικές. Λύσε μου τις απορίες, είναι ζωτικής σημασίας, μην γκρεμοτσακιστώ από την ταράτσα.
pournaras Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ok. να ξεκαθαρίσουμε κάτι. επιδί εσεις δέν πιστεύετε στους wizzards δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν , ούτε οτι δεν πιστεύουν αλλοι. οι wiccas είναι αληθινοί! και ζητάω πληροφορίες! οκ ? που είναι το πρόβλημα σας? Μηπως να ξεκιναγες πρωτα να μας πεισεις οτι οντως ειναι αληθινοι, διναντας μας καποιες αποδειξεις; Αν ανοιξω ενα θρεντ που να λεω οτι τα νεφελιμ υπαρχουν, απλα θεωλ πληροφοριες, θα με πιστευες; (καλα, ξερω οτι υπαρχουν, σαν παραδειγμα το φερνω).
praktikarioς Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 μάλλον εσείς τρολλαρετε εδώ μέσα και απορώ γιατί είστε ατιμώρητοι. Επειδή στέλνουμε μπύρες κάθε καλοκαίρι στον Lucifer...
bgeorgalas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Συγγνώμη ρε Νίκο, αλλά την μία θες να φύγεις για την Αφρική να ζεις με τις γαζέλες, την άλλη να γίνεις μάγος και δυσκολέυομαι πια να σε πάρω στα σοβαρά.... εγώ άμα ήμουνα μικρός ήθελα να γίνω βροντόσαυρος μια φορά.... edit παλιότερα κάνανε αυτό: http://en.wikipedia.org/wiki/Lobotomy edit end αργούνε πολύ να ανοίξουνε τα σχολεία είπαμε?
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 26 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 26 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Φίλε nicoc89 αν θέλεις να μάθεις για τους wizzards, wicca ιστορικά στοιχεία κτλπ υπάρχουν αρκετές πληροφορίες στο google αλλα και βιβλία που ειναι ενδιαφέρον να δείς τι μύθοι κτλπ υπήρχαν στην αρχαιότητα. Όστοσο μην παρασύρεσαι δεν υπάρχουν σχολές μαγείας, harry potter κτλπ και αυτοι οι μάγοι που βλέπεις στην τηλεόραση δεν εχουν μαγικές ικανότητες αλλα κάνουν διάφορα ταχυδακτηλουργικά κόλπα για την ψυχαγωγία του κοινού τα οποία μπορείς να βρείς και εσυ πως να τα κάνεις ψάχνοντας στο internet. Φιλικά πάντα Μην τρολάρεις σε παρακαλώ στο θρεντ του νικοκ. Δεν ξέρω για πόσο θα ανεχόμαστε τα σπαμ σου
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Η πρώτη ελληνική ακαδημία Μαγείας έχει μόλις αρχίσει να κτίζεται http://www.wicca.org/
Toufas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Την απάντηση την έδωσε ο spacefart και τον ευχαριστώ για αυτό. Επίσης μου έδωσε σημαντικές πληροφορίες με το ποστ του . μάλλον εσείς τρολλαρετε εδώ μέσα και απορώ γιατί είστε ατιμώρητοι. Δεν ειμαστε ατιμωρητοι. Η μπουρδολογια σου εδω μεσα ειναι η τιμωρια μας. Γαμω την ανθρωπινη φυλη δηλαδη, στο 2011 να μας λεει ο αλλος οτι οι μαγοι ειναι αληθινοι. Ουτε για οικοδομη δεν κανεις,και δεν λεω για χτιστης, για υλικο λεω. Να μαντεψω το επομενο thread? Που θα πας να δεις ufo? Στον καθρεφτη.
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δεν ειμαστε ατιμωρητοι. Η μπουρδολογια σου εδω μεσα ειναι η τιμωρια μας. Γαμω την ανθρωπινη φυλη δηλαδη, στο 2011 να μας λεει ο αλλος οτι οι μαγοι ειναι αληθινοι. Ουτε για οικοδομη δεν κανεις,και δεν λεω για χτιστης, για υλικο λεω. Να μαντεψω το επομενο thread? Που θα πας να δεις ufo? Στον καθρεφτη. ναι οκ , έχεις τρολλ avatar και περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά. η απάντηση μου ακολουθεί από κάτω δια στόματος spacefart. Περαστικά σου. Η πρώτη ελληνική ακαδημία Μαγείας έχει μόλις αρχίσει να κτίζεται http://www.wicca.org/
bgeorgalas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ναι οκ , έχεις τρολλ avatar και περιμένεις να σε πάρω στα σοβαρά. η απάντηση μου ακολουθεί από κάτω δια στόματος spacefart. Περαστικά σου. θα αρχίσει να χτίζεται και τζαμί λένε....
Tsino Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 ROFL έχω πεθάνει στα γέλια... Θεικό thread και θεικές οι απαντήσεις... !!! Μπράβο στον poster
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.