Προς το περιεχόμενο

Τί μετασχηματιστή πρέπει να διαλέξω;

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Θέλω να αντικαταστήσω το μετασχηματιστή ενός laptop. Το laptop είναι το HP pavilion dv4000.

Στοιχεία παλιού μετασχηματιστή (απ' το εργοστάσιο):18.5V x 3.5A

Ο παρακάτω μετασχηματιστής είναι κατάλληλος;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.936277

Και κάτι ακόμη. 18.5V x 3.5A = 64.75W. Πρέπει να ρυθμίσω το μετασχηματιστή σε τάση >64.75W ή <64.75W; Νομίζω πως το σωστό είναι σε μεγαλύτερη.

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Στη θέση σου θα προσπαθούσα να βρω μετ/στή που να βγάζει ακριβώς την τάση/ένταση που ζητά το laptop. Θεωρητικά δε θα έχεις πρόβλημα αν του δώσεις 18V x 3.5A εκτός ίσως από το ότι μπορεί να φορτίζει κάπως πιο αργά η μπαταρία. Δε συνιστώ να πας στα 19V παρόλο που μάλλον δε θα έχεις πρόβλημα.

Για ρίξει μιά ματιά σε αυτό και σε αυτό.

Δημοσ.

αυτο που ζητας λεγεται τροφοδοτικο και οχι μετασχηματιστης

και θα προτεινα να παρεις απο κανα ebay γιατι θα τον πληρωσεις 5 φορες την αξια του στα ελληνικα μαγαζια

Δημοσ.

αυτο που ζητας λεγεται τροφοδοτικο και οχι μετασχηματιστης

και θα προτεινα να παρεις απο κανα ebay γιατι θα τον πληρωσεις 5 φορες την αξια του στα ελληνικα μαγαζια

Ωραία ιδέα! Αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις:

1. Επειδή δεν έχω ξαναγοράσει κάτι από e-bay, τα πράγματα είναι αξιόπιστα; Είναι καλά; Σε πόσες περίπου ημέρες έρχονται; Αυτό που περιμένεις έρχεται στην πόρτα σου; Στο ταχυδρομείο; Ήθελα μία μικρή βοήθεια πέρα απ' το ότι θα τα διαβάσω όλ' αυτά στο site. Αλλά, για κάποιον (κάποιους) που έχουν νταραβέρια ήδη με το e-bay, σίγουρα οι συμβουλές και οι γνώμες τους μετράνε πολύ παραπάνω.

2. Αν τελικά πάρω κάτι από Αγγλία, αυτοί που έχουν τις διαφορετικές πρίζες από εμάς, πώς θα καταλάβω αν μπορεί το τροφοδοτικό να μπει σε δική μας πρίζα;

3. Στο e-bay βρήκα battery charger για DV4000. Το δικό μου μοντέλο είναι το DV4206EA. Το βίσμα του θα ταιριάζει στο laptop; Πώς μπορώ να το εξακριβώσω;

Αυτά!

Δημοσ.

κατ αρχην γιατι θες να το αλλαξεις?

εχει χαλασει?εισαι σιγουρος οτι το προβλημα ειναι στο τροφοδοτικο?

κοιτα εδω διαφορα τιμης

http://cgi.ebay.com/AC-Adapter-HP-Pavilion-DV4000-DV5000-DV6000-AA66-/260540666848?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item3ca96f13e0#ht_5950wt_1093

Seller info

hpstore2008 ( 10876)

98.4% Positive feedback

οποτε εισαι ασφαλης.

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορούν πάρα πολλά τροφοδοτικά πολύ χαμηλών προδιαγραφών.Είχα ψάξει παλαιότερα και είχα διαβάσει πολλά αρνητικά σχόλια.Μπορείς να δεις και στο amazon.co.uk τα σχόλια.

Δημοσ.

κατ αρχην γιατι θες να το αλλαξεις?

Είναι πιασμένο με μονωτική ταινία σε κάποιο σημείο το καλώδιο του τροφοδοτικού. Ελπίζω να το περιγράφω κατανοητά. Αυτή τη στιγμή δε μπορώ να πω περισσότερα. Αλλά, σίγουρα χρειάζεται αλλαγή. Δυστυχώς δεν έχω και κάποιο ψηφιακό μέσο να ανεβάσω φωτογραφία.

Τέλος πάντων... Χρειάζεται να αλλάξω το τροφοδοτικό.

Σχετικά με την ερώτηση για την παραλαβή, τις πρίζες, αν κάνει στο δικό μου μοντέλο, δεν είδα κάποιες απαντήσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...