Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση λιγο πριν το τελος

TSITSI58

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μηπως θα χρειαστω και ψυκτρα για τον επεξεργαστη η δεν χρειαζεται?

Είπες δεν θα κάνεις OC, αλλά κρίμα ρε παιδάκι μου με τέτοιο επεξεργαστή... Αν κάνεις πάντως, μάλλον θα χρειαστείς

Kαι κατι τελευταιο, απ οτι ειδα κυκλοφορουν ηδη μητρικες με PCI-E 3.0 πιστευετε οτι θα επρεπε να περιμενω λιγο για να προχωρησω σε αγορα τετοιας μητρικης ή ειναι κατι που θα ειναι αχρηστο και απλως ειναι θεμα marketing?

Εδώ ακόμα δεν έχει καλυφθεί το bandwidth της AGP, το PCIE 1000 θα βγάλουνε! Μην το σκέφτεσαι αυτό για να καθυστερήσεις την αγορά σου. Και να ξέρεις θα είναι backwards compatible με PCIE 1.1 & 2.0 κάρτες όπως και το ανάποδο.

Δημοσ.

Κάτι offtopic αλλά και σχετικό με το παραπάνω.

Υπάρχει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε 16/16 (PCIe1/PCIe2) και 8/8 (PCIe1/PCIe2) όταν έχεις cf ή sli δύο κάρτες γραφικών;

Δημοσ.

Κάτι offtopic αλλά και σχετικό με το παραπάνω.

Υπάρχει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε 16/16 (PCIe1/PCIe2) και 8/8 (PCIe1/PCIe2) όταν έχεις cf ή sli δύο κάρτες γραφικών;

Σε μεγαλες αναλυσεις υπαρχει διαφορα και ειναι σχεδον μηδενικη. Εδω εχει καποια benchmarks. Προσωπικη εμπειρια, με gtx470 που εκανα πειραματα me 16/16 16/8 8/8 σε αναλυση 1080p δεν ειχε ΚΑΜΙΑ διαφορα.

Δημοσ.

Αυτο που δεν ξερω ειναι αν βαζοντας sata3 και usb3 συσκευες σου τρωει αρκετο bandwidth ωστε οντως να ριχνει τις επιδοσεις.

Δημοσ.

τελικα αυτη http://www.iking.gr/gr/prdid/ba4be1a5c5394967a78c3feaf897f47d/productinfo.aspx σιγουρα γινεται 6970?

Κανείς δεν μπορεί να σε βεβαιώσει ότι μια 6950 μπορεί να γίνει 6970, γιατί εξαρτάται και από το κομμάτι. Το bios θα το πάρει, αλλά δεν ξέρεις αν θα παίξει. Η κάρτα δεν χαλάει βέβαια γιατί έχει διακόπτη να γυρίσει στα stock. Βέβαια τα ποσοστά επιτυχίας είναι πολύ υψηλά και ξεπερνάνε ίσως και το 95% (μπορεί και παραπάνω οι ASUS).

Γενικά πάντως για να μπορεί να ξεκλειδώσει πρέπει να είναι Reference Design και να έχει 2GB RAM. Κι αυτή τα έχει. Αν την πάρεις, θα σου πω πιο BIOS να βάλεις. Έχει τα καλύτερα ποσοστά "για να σου κάτσει" ;)

Κι όσον αφορά τα 16/16 ... θα συμφωνήσω με τον Sarandis. Σε κάποια μετροπρογράμματα παίρνεις κάποια νούμερα παραπάνω, αλλά RL σκέτες μπούρδες. Τα Onboard sata3/usb3 δεν έχουν καμμιά σχέση με τα PCIx lanes και δεν τα επηρεάζουν. Ο μόνος τρόπος να επηρεαστεί η ταχύτητα των PCIX lanes είναι να βάλεις μια 4x PCIX κάρτα στο τελευταίο slot πχ μια τέτοια. Οι x1 δεν επηρεάζουν την ταχύτητα των VGA.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις ηδη εχω προπαραγγειλει την asus που με ενημερωσαν οτι θα ειναι ετοιμοπαραδοτη στις 5 Αυγουστου οποτε θα τα ξαναπουμε για το update.Τελος μια τελευταια απορια, αναμεσα σε εναν ocz vertex 2 120gb και σε εναν vertex 3 60gb περιπου στην ιδια τιμη εγω προτιμησα το μεγεθος απο την ταχυτητα ρωταω λοιπον ηταν σωστη επιλογη η οχι?

Δημοσ.

κανεις ρε παιδια δεν εχει την ιδια απορια με εμενα?μεγεθος ή ταχυτητα σε ssd?

Ανάλογα με της ανάγκες σου.

Εγω θα προτιμήσω ταχύτητα, μέγεθος μπορείς να έχεις με λιγότερο κόστος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...