Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση λιγο πριν το τελος

TSITSI58

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχοντας αποφασισει εδω και παρα πολυ καιρο να κανω κι εγω μια αναβαθμιση και παρακολουθωντας αρκετα τακτικα τις προτασεις που εγιναν σε αλλους συνφορουμιτες αρχισα πριν καιρο να κανω αγορες σε διαφορα κοματια με δεδομενο την οικονομικη κατασταση που βρισκομουν κατα περιοδους με αποτελεσμα μεχρι στιγμης να εχω τα εξης κομματια.

monitor:Dell 2311h

κουτι:coolermaster haf 912 plus

τροφοδοτικο:ocz stealth xtream2 600w

ssd:ocz vertex 2 120gb

σκληρος δισκος:wd caviar blue 1tb sata 3

μνημες:Corsair XMS3 2x4GB DDR3 1333MHz

blu-ray writer:sony 5300s

επεξεργαστης:i7 2600k

Εχοντας λοιπον αγορασει τα παραπανω ψαχνω για μια μητρικη και μια καρτα γραφικων για να λαβει η αναβαθμιση μου τελος.Οσο για την μητρικη βλεπω 2 την ASROCK Z68 EXTREME4 αλλα και την Asus P8Z68-V Pro οι οποιες ειναι παρομιες και γι αυτο θα ηθελα την γνωμη σας ενω για καρτα γραφικων δεν ξερω τιποτα βεβαια δεν ειμαι ο ανθρωπος που καθομαι με τις ωρες παιζοντας παιχνιδια αλλα θα ηθελα μια σχετικα καλη μητρικη ετσι ωστε να την προσθεσω στο ηδη υπαρχον κατα την γνωμη καλο συστημα.Τελικα τι ειναι προτιμοτερο μια hd 69501gb ή μια overclocked hd 6870 που εχουν πανω κατω τα ιδια λεφτα?Παντως δεν θα ηθελα να δωσω για καρτα γραφικων πανω απο 220ε.Τελος σχετικα με την χρηση εαν αναρωτιεστε λιγο απ'ολα δεν καιγομαι για overclocking μιας και δεν γνωριζω και πολλα γι'αυτο αλλα δεν θα ελεγα οχι εαν δεν ηταν κατι δυσκολο αλλα και επικινδυνο για το pc.Σας ευχαριστω για την υπομονη σας.

Δημοσ.

Με 245 ευρώ πάς σε Αsus 6950 2GB που την κάνεις 6970!

Για μητρική εγώ θα πήγαινα στην Gigabyte Socket 1155 GA-Z68X-UD3P-B3 όχι επειδή η ASUS δέν είναι καλή αλλα γιατί δέν πάει το μπλέ με την κάρτα που σου προτείνω :P :P :P

Πάντως αν θές την άποψη μου κακώς έδωσες περισσότερα χρήματα για τον 2600Κ..τα υπόλοιπα είναι οκ!

Δημοσ.

Και αφου πηρες τον συγκεκριμενο ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ασχοληθεις με overclocking!

+1 στην gigabyte

Fixed :devil:

Δημοσ.

όχι επειδή η ASUS δέν είναι καλή αλλα γιατί δέν πάει το μπλέ με την κάρτα που σου προτείνω :P :P :P

Εσένα κάποια σε έχει επηρεάσει άγρια :P

Δημοσ.

Εσένα κάποια σε έχει επηρεάσει άγρια :P

Μπά το είχα το πρόβλημα αλλα σε μικρότερο βαθμό :P

Δημοσ.
Για μητρική εγώ θα πήγαινα στην Gigabyte Socket 1155 GA-Z68X-UD3P-B3 όχι επειδή η ASUS δέν είναι καλή αλλα γιατί δέν πάει το μπλέ με την κάρτα που σου προτείνω :P :P :P

Δεν αξίζει η Gigabyte. Είναι μεν Z68 αλλά δεν υποστηρίζει τα γραφικά του επεξεργαστή παρά μόνο το ssd caching. Εν ολίγοις μισό Z68. Καλύτερα την Asus που τα έχει όλα :) ή και αυτήν

Δημοσ.

Δεν αξίζει η Gigabyte. Είναι μεν Z68 αλλά δεν υποστηρίζει τα γραφικά του επεξεργαστή παρά μόνο το ssd caching. Εν ολίγοις μισό Z68. Καλύτερα την Asus που τα έχει όλα :) ή και αυτήν

Δεν το είχα προσέξει κάπου αυτό που λές..σωστός μόλις το διάβασα!

Δημοσ.

(Πάντως αν θές την άποψη μου κακώς έδωσες περισσότερα χρήματα για τον 2600Κ..τα υπόλοιπα είναι οκ)

Για ποιο λογο πιστευεις οτι ειναι υπερβολικη αγορα?Υπαρχει περιπτωση η ASUS να υποστηριζει τους μελλοντικους ivy bridge?

Δημοσ.

Για ποιο λογο πιστευεις οτι ειναι υπερβολικη αγορα?Υπαρχει περιπτωση η ASUS να υποστηριζει τους μελλοντικους ivy bridge?

Γιατί ο 2500Κ θα σου κάνει τα ίδια με καλύτερη τιμή..

Λένε ότι το p67 θα τους υποστηρίζει...τώρα για την Asus συγκεκριμένα δέν εχω διαβάσει κάτι..

Δημοσ.

Kαι κατι τελευταιο, απ οτι ειδα κυκλοφορουν ηδη μητρικες με PCI-E 3.0 πιστευετε οτι θα επρεπε να περιμενω λιγο για να προχωρησω σε αγορα τετοιας μητρικης ή ειναι κατι που θα ειναι αχρηστο και απλως ειναι θεμα marketing?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...