Προς το περιεχόμενο

Μπαταρία Laptop

orestisrap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Με αφορμή, την ερώτηση ενός φίλου σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ τους περισσότερο εξειδικευμένους του θέματος γιατί αναρωτιέμαι κ εγώ.. :-)

Επομένως : ποιό είναι το μέγιστο χρονικά που μπορεί μια μπαταρία ενός λάπτοπ να κρατήσει?

Κοινώς υπάρχει κάποιο λάπτοπ που να πουλιέται (ανεξαρτήτως τιμής) και να κρατάει π.χ 10 ώρες είτε iddle είτε σε χρήση?

Ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη σε χρονική απόδοση μπαταρία για λαπτοπ που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά δηλαδή!

Σας ακούω.

Ευχαριστώ.. :-D

Δημοσ.

Καλησπέρα και σε σένα.

Δε χρειάζεται και πολλή εξειδίκευση... Δε θα βρεις laptop (όχι netbook) με τη stock μπαταρία που να κρατά πάνω από 4 ώρες. Από 'κει και πέρα υπάρχουν λύσεις από κατασκευαστές σαν τη Dell, σε ορισμένα μηχανήματα της οποίας μπορείς να προσθέσεις (εξτρά) και 2η μπαταρία (μαζί με την 1η) βγάζοντας το DVD-R/W και ανεβάζοντας συνήθως κατά 1 1/2 ώρα την αυτονομία.

Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί υπολογίζεις αυτονομία σε idle - αν είναι μη δουλεύεις, τότε ποιός ο λόγος να έχεις ανοικτό το laptop? Για λογική χρήση επιλέγεις balanced power profile, για μέγιστη εξοικονόμιση power saver profile και χαμηλώνεις όσο μπορείς το backlight της οθόνης.

Στα netbooks οι αυτονομίες είναι πολύ μεγαλύτερες (συνήθως κατ' ελάχιστο διπλάσιες) αλλά δυνατότητα 2ης ταυτόχρονης μπαταρίας δεν έχουν. Ορισμένα από αυτά έχουν μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας που μπορείς να αγοράσεις εξτρά.

Δημοσ.

αγόρασα ένα HP PROBOOK 4530S NOTEBOOK PC XU015UT και θέλω να μου πει κάποιος τι αυτονομία έχει, ακόμα επειδή είναι η πρώτη φορά που αγοράζω φορητό, μπορείτε να μου πείτε αν χρειάζεται την πρώτη φορά πολύωρη φόρτιση;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...