Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση MacBook pro 13,3 με logitech z-5500. Πώς;

taitienitsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πήρα ένα macbook. Και θέλω να το συνδέσω με τα z5500 . Αλλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο.

Με το pc μου τα συνδέω με οπτική ίνα. Το MacBook βέβαια δεν έχει. Ελπίζω να ξέρει κάποιος!!

Δημοσ.

Ποιο MacBook έχεις φιλε μου?

Δε μπορει να μην έχει οπτική έξοδο. Συνήθως έιναι combined με την έξοδο ακουστικών. Οπότε και χρησιμοποιείς ένα καλώδιο σαν κι αυτό. http://www.wiretek.com.cn/lantek/images/big/2ktm4.gif

Πες μας όμως και ποιο μοντέλο έχεις συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Χρειάζεσαι ενα κλασικό καλώδιο οπτικής και ενα ανταπτοράκι(mini toslink ή απλά περιέγραψε το εκει που θα το αγοράσεις, θα το βρεις σε καταστήματα ηλεκτρονικών). Εναλλακτικά υπάρχει και καλώδιο απευθειας σε mini toslink. (http://shop.ebay.co.uk/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=mini+toslink&_sacat=See-All-Categories) . Έτσι το δουλεύω και σε macbook και σε iMac, μια χαρα όλα. ;)

Δημοσ.

Ναι. Με ένα καλωδιάκι σαν αυτο που σου εχω παραπάνω είσαι μια χαρα. Θα το βρεις στα περισσότερα μαγαζιά με ηλεκρονικά είδη.

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να πάρεις ένα καλό ποιοτικό καλώδιο οπτικής ίνας και να βάλεις τον αντάπτορα που είπαν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι να πάρεις ένα καλό ποιοτικό καλώδιο οπτικής ίνας και να βάλεις τον αντάπτορα που είπαν και οι υπόλοιποι.

γιατι αμα ειναι φτηνο τι διαφορα θα χει?

Δημοσ.

Μια χαρα κανει και το φθηνο καλωδιο, ειναι ψηφιακη η μεταδοση μεσω οπτικης ινας , οποτε "ουσιαστικα" δεν υφισταται απωλεια ποιοτητας ηχου.

Δημοσ.

Μια χαρα κανει και το φθηνο καλωδιο, ειναι ψηφιακη η μεταδοση μεσω οπτικης ινας , οποτε "ουσιαστικα" δεν υφισταται απωλεια ποιοτητας ηχου.

+1

Πρακτικά δεν θα δει καμία απολύτως διαφορά. Ούτε το macbook έχει τη super duper κάρτα ήχου, αλλά ούτε και τα Ζ5500 είναι high-end ηχοσύστημα. Πάρε το πιο φθηνό που θα βρεις.

Δημοσ.

Το μονο μειονεκτημα που χω εντοπισει σε φθηνη οπτικη, ειναι η οχι τοσο καλη ποιοτητα κατασκευης με αποτελεσμα να μου ¨σπασει¨ σε γωνια που εκανε.

Δημοσ.

Οοοκ !!! Σας ευχαριστώ όλους παρα πολυ για τις πληροφορίες σας. Έχω ήδη καλώδιο. Οπότε ο ανταπτορας μου λείπει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...