Προς το περιεχόμενο

μπορεί να φταίει ο σκληρός.. προτείνετε

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο χθες μου βγάζει μπλε οθονες ο υπ/στης μετα απο 10-15 λεπτα λειτουργειας, ειδικα οταν πάω να παιξω ενα παιχνιδι, βγαζει ενα μηνυμα που λεει shotdout νομιζω, το λεω ετσι γιατι δεν ξερω καλα αγγλικα, η αληθεια ειναι οτι το ειχα παραφορτώσει... και εχω να κανω φορματ κανα 10 μηνο, αν δεν τον επαννεκινησω σβηνωντας τον απο το κουμπι δε κουνιότανε τιποτα.Εσβησα τις ενημερωσεις τις χθεσινες μπας και εφταιγαν αυτες και τωρα θα του περασω καινουριους drivers στην καρτα, μπας και φταιει αυτο.Μετα θα κανω και φορματ, και αν δεν φτιαξει θα αγορασω σκληρο, εχω τον samsung 1 tera το ειχα παρει το 2008.Λετε να ειναι στην εγγυηση, και αν φταιει ο δισκοςτι δισκο να πάρω? κανα γρηγορο πρωτεινετε γιατι παιζω παιχνιδια στην ιδια χωρητηκοτητα.. αντε μεχρι 640γιγα.

Δημοσ.
απο χθες μου βγάζει μπλε οθονες ο υπ/στης μετα απο 10-15 λεπτα λειτουργειας, ειδικα οταν πάω να παιξω ενα παιχνιδι

Πολύ μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να φταίει υπερθέρμανση.

Για αρχή κατέβασε το Speccy και πες μας τη λέει (μπορείς να κάνεις αντιγραφή/επικόλληση)

Δημοσ.

...εγώ να πω μην αγοράζεις αέρα-πατέρα δίσκους, τροφοδοτικά, μνήμες ή ό,τι άλλο, πριν ψαχτεί το ζήτημα κι εντοπιστεί τί φταίει, γαιτί παίζει να καταλήξεις με νέο υπολογιστή στα καλά καθούμενα - και να μην έχεις καν βρει τί έφταιγε.

Εκτός κι αν λεφτά υπάρχουν.

Όσο για την εγγύηση, βρίσκεις την απόδειξή του και τσεκάρεις ημερομηνίες (κάτω από 3 χρόνια, λίγο δύσκολο να είναι). Στην τελική παίρνεις τηλ το μαγαζί, τους διαβάζεις τα στοιχεία της απόδειξης και σου λένε αν είναι ακόμη εντός εγγύησης.

Δημοσ.

τα προβλημα αυτο λυθηκε, εκανα φορματ και εβαλα τα win7 ultimate 64biτ , το προβλημα πρεπει να ωφειλοταν στο antivurus panda clobal, ειχα βάλει την επιλογη να διαγραφη μολυσμενα αρχεία που έβρισκε και οχι να τα απολυμαίνει οπως εχει σαν προεπιλογή..., έτσι πρέπει να μου είχε διαγράψει αρχεια των windows vista που ειχα, αλλα εχω ενα αλλο προβλημα τωρα τα win 7 δεν μου βλεπουν το 2 σκληρο που εχω,... παω λοιπον στην διαχειρηση σκληρων δισκων και τι κανω βρε παιδια για να ενεργοποιησω τον σκληρο δισκο, δεξι κλικ και μετατροπη, τι ακριβως κανω.Αυτον τον θελω μονο σαν αποθηκη τον 2 σκληρο.

οπως φενετε στην εικονα ο πρωτος δισκος ειναι αυτος που δε φενεται εχει πρασινο χρωμα και ειναι χαρακτηρισμενος σαν δυναμικος, και ο δευτερος ειναι αυτος που βλεπει ο υπολογιστης και ειναι χαρακτηρισμενος ως

βασικος ο οποιος ειναι 1τερα και εχει και το λειτουργικο συστημα επανω του, τι αλαζω λοιπον για να δει τον πρωτο?

post-106565-0-13675400-1311776146_thumb.png

Δημοσ.

Χρειάζεται να του ορίσεις ένα γράμμα. Κάνε δεξί κλικ στη μπάρα του δίσκου και θα βρεις επιλογή για ορισμό γράμματος (δε θυμάμαι πως είναι η επιλογή στα ελληνικά).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...