Προς το περιεχόμενο

περιεργα προβληματα με 580 gtx

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρύθμισε το fan control του MSI AB να παίζει στο 100% αν πιάσει 85 και μην φοβάσαι. Οι θερμοκρασίες που αρχίζεις να ανησυχείς σε μια GPU είναι οι 100.

Πάντως από την στιγμή που έχει βγει official update, εγώ θα το έκανα. Προφανώς για να το βγάλουνε κάτι είδανε που δεν διορθώνεται με ένα απλό overvoltage

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε μου είναι πανεύκολο να κάνεις bios update και μάλιστα σου παρέχει η ίδια η MSI το εργαλείο που θα γίνει αυτό. Μπές εδώ http://uk.msi.com/product/vga/N580GTX-Twin-Frozr-II-OC.html#/?div=Utility&os=Win7%2032 και κατέβασε το MSI Live Update for VGA μαζί με το νέο bios και είσαι έτοιμος. Μετά απλά ακολούθα τις οδηγίες.

Το νέο bios θα σου ανεβάσει την τάση στα 1.025ν και δε θα έχεις πρόβλημα με την απόδοση.

Τώρα όσον αφορά τις θερμοκρασίες σου, δυστυχώς δεν είναι θέμα της κάρτας αλλά μάλλον του κουτιού σου και της ψύξης που διαθέτει.

Να σκεφτείς εγώ είχα 80 βαθμούς το καλοκαίρι όταν έπαιζα Crysis και είχα 30-31 βαθμούς στο δωμάτιο..

Εννοείται πως δεν την πας στο Πλαίσιο γιατί θα στην κρατήσουν μια εβδομάδα άδικα εφόσον λύνεται εύκολα το θέμα σου.

Δημοσ.

δυστυχως το Live update μου κρασαρει οταν επιλεξω Bios update ..δεν ξερω γιατι ...

Και θες να κάνεις Bios Update μ'αυτό? Άστο καλύτερα...

Η από DOS με το NVflash ή ακόμα καλύτερα afterburner και δίνεις μόνο τάση.

Δημοσ.

μια τελευταια ερωτηση ..οταν ρυθμισω το afterburner εκει που θελω και εφοσον το κλεισω και κανω restart το pc χωρις να το εχω βαλει να ξεκιναει μαζι με τα windows , οι ρυθμισεις θα ειναι οι αλλαγμενες που εχω αποθηκευσει ?? η πρεπει να ανοιξω παλι το afterburner ??

Δημοσ.

Κάτω-Κάτω στην κεντρική οθόνη με μικρά γράμματα γράφει "Apply Overclocking at System Startup". Click εκεί και ανάβει ένα λαμπάκι. Για τα fan control settings πατάς στο δεξιό μέρος εκεί που λέει Fan-Speed, και ανάβει ένα πλαίσιο γύρω του

Δημοσ.

Λοιπον ηρθε το νεο μου θηριωδες κουτι ...δοκιμη με την καρτα σε stock συνθηκες .... δλδ me 1000 volt ..επιασε ανετα 65-66 βαθμους ...μετα πηγα και το εβαλα στα 1025 και περιεργως οι θερμοκρασιες δεν ξεπερασαν τους 59 ...μηπως αυτο εφταιγε για την ασταθεια της καρτας δλδ ?? μια που ειναι χαμηλα οι θερμοκρασιες συνηστατε κανενα περαιτερο oc ???

Δημοσ.

Λοιπον ηρθε το νεο μου θηριωδες κουτι ...δοκιμη με την καρτα σε stock συνθηκες .... δλδ me 1000 volt ..επιασε ανετα 65-66 βαθμους ...μετα πηγα και το εβαλα στα 1025 και περιεργως οι θερμοκρασιες δεν ξεπερασαν τους 59 ...μηπως αυτο εφταιγε για την ασταθεια της καρτας δλδ ?? μια που ειναι χαμηλα οι θερμοκρασιες συνηστατε κανενα περαιτερο oc ???

Σιγουρέψου πρώτα ότι είσαι σταθερός στο εργοστασιακό overclock με 1.025V και μετά αν θες πας και παραπέρα.

Για τις θερμοκρασίες τώρα.. Όσο είναι κάτω από 90C είσαι OK. Το ξέρω ότι σου φαίνεται μεγάλο το νούμερο αλλά έτσι είναι. Η κάρτα κλείνει στους 99C για να υποφύγει ζημιά.

Δημοσ.

οκ thanx για την βοηθεια ..τωρα θα ξεκινησω να πειραζω τον i7 920 μου ....ειναι παρθενο το μηχανημα και εγω εχω φτιαχτει με το Oc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...