venumis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Κολλάει φίλε μου ! Να κάνει πλήρη απεγκατάσταση των οδηγών της κάρτας γραφικών, και με την βοήθεια του driver sweeper αλλά και σε safe mode.. Επίσης να μας πει ποια μητρική εχει.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 σωστα ..ακυρο το προηγουμενο link αυτην εχω http://www.msi.com/product/vga/N580GTX-Twin-Frozr-II-OC.html σορρυ αλλα ουτε το furmark ξερω τι ειναι ουτε πως να δω ποσοστα ανεμιστηρων ...ολα default ειναι ..δεν εχω πειραξει τπτ .. Με το Msi afterburner δημιουργείς προφίλ για το πόσο γρήγορα θα τρέχουν οι ανεμιστήρες. πχ για παιχνίδια μπορείς να τους βάλεις να τρέχουν στο 70%, για απλές εφαρμογές στο 50% http://downloads.guru3d.com/FurMark-1.8.2_d2523.html http://downloads.guru3d.com/Afterburner-2.1.0_d2562.html http://downloads.guru3d.com/-MSI-Afterburner-2.2.0-Beta-7_d2781.html
mandipl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 κανεις να μπορει να μου πει πως να φλασαρω το bios με ασφαλεια ???
fixxxer29 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Διάβασε προσεκτικά εδώ . Υπάρχουν και links για όλα τα απαραίτητα εργαλεία. Κανένα φλασάρισμα δεν είναι απολύτως ασφαλές.. Προχωράς με δικό σου ρίσκο.
mandipl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 η εγγυηση λειτουργει κανονικα εφοσον ειναι επισημο το Bios σωστα ?? εννοω εφοσον φλασαριστει σωστα
fixxxer29 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Να σου πω. Αντί για Bios update δε περνάς καλύτερα το Afterburner να της δώσεις ένα τικ παραπάνω τάση? Να μην παιδεύεσαι κιόλας. Αν π.χ. η κάρτα σου έχει stock voltage 1000mv δώσε της +12mv εσύ , δηλαδή 1012mV
mandipl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 το εχω εγκαταστησει και μαλιστα σημερα δοκιμασα και μειωσα το core clock στο 772 δηλαδη προ OC ...φαινεται να ειναι πιο σταθερη τωρα αλλα εγω πληρωσα για oc εκδοση και το να αναγκαζομαι να τη μειωσω ειναι χαζομαρα ...επειδη δεν ξερω απο Oc αυτη η αυξηση της τασης σε τι βοηθαει ?? δεν εχει κινδυνο ?? να σημειωσω οτι με την ψυξη που εχω αυτη τη στιγμη η θερμοκρασια φτανει μεχρι 70C ...απο εβδομαδα θα εχω νεο κουτι και λογικα περισσοτερα περιθωρια ψυξης ...
fixxxer29 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Η αύξηση της τάσης βοηθάει στο να γίνει πιο σταθερό ένα overclock. Φυσικά με την αύξηση της τάσης θα ανέβουν και οι θερμοκρασίες λίγο. 70C δεν είναι πολύ πάντως μην ανησυχείς , απλά να τις κοιτάς να βλέπεις τι γίνεται, ειδικά στα απαιτητικά παιχνίδια. Οπότε γύρνα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της κάρτας και δώσε +12mV να δούμε πως θα τα πάει.
mandipl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 το worst case scenario ποιο ειναι δλδ ?? απλα να ανεβει η θερμοκρασια ?? αν το βαλω παλι στα 800 με την αυξημενη ταση ?? με την ταχυτητα των 2 φανς που εχει η καρτα μπορω να παιξω η δεν λεει ??
fixxxer29 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Πολύ το σκέφτεσαι όμως Κάντο ναι απλά η θερμοκρασία θ'ανέβει , προσθέτουμε ελάχιστη τάση, έτσι κι αλλιώς η κάρτα σου δεν δουλεύει σωστά όπως είναι. Αν το φοβάσαι τόσο πολύ μπορείς απλά να την γυρίσεις πίσω και να ζητήσεις αλλαγή.
mandipl Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 πιστεψεις να την αλλαξουν (απο το πλαισιο) αφου το προβλημα εμφανιζεται μονο σε καποια παιχνιδια ( black ops , f1 2011 ) και επισης η Msi εβγαλε το bios update αν δεν κανω λαθος γι αυτο το λογο ...ασε που θα την παρου να την τεσταρουν και θα μεινω χωρις κανα 10 ημερο
fixxxer29 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Πόσο καιρό την έχεις? Αν είναι λιγότερο από 20 μέρες την παίρνουν πίσω και χωρίς να έχει πρόβλημα. Αλλιώς κάνε αυτά που λέμε μήπως γλιτώσεις την ταλαιπωρία.
mandipl Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 thanx fixxer ..αν και νεος στο φορουμ βοηθας ...εβαλα 1013 V στα 800 Μhz .. γενικα καλα πηγε ..εκτος απο μια φορα που εβγαλε μια βλακεια ...καποιοι βλεπω στο φορουμ της msi την πανε στα 1025 και 1050 v θερμοκρασια μεχρι 71 Max ..δεν ειναι ομως περιεργο οτι το φαν της καρτας πηγε μεχρι 53% max ???
fixxxer29 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Αν δεις ότι ακόμη έχει προβλήματα δώσε 1.025V. Εννοείς ότι το fan της κάρτας δούλευε στο 53% στους 71C? Νορμαλ μου φένεται αν δε το χεις πειράξει Δες πως το χω εγώ αν και σκέφτομαι να το χαλαρώσω λίγο γιατί κάνουν φασαρία οι κάρτες :
mandipl Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον δοκιμασα να παιξω το Rage με τα αυξημενα Volt (1013) αλλα η θερμοκρασια εφτασε στους 80 πολυ γρηγορα ...το ποσο γρηγορα ανεβηκε απο 70-80 με εκανε να το σταματησω εκει ...στα 1000v η θερμοκρασια πηρε το πολυ 72 ... βεβαια απο δευτερα που θα εχω αλλο κουτι (full tower ) και καλυτερη ψυξη ισως αλλαξουν τα πραγματα και θα κανω νεες δοκιμες εκει ...αν μπορεσω ισως δωσω και λιγες στροφες παραπανω στον core ... παντως και στις 2 περιπτωσεις η καρτα εδειχνε τα γραφικα πολυ νορμαλ .. αλλα το ερωτημα μου ειναι ...μεσα σε ποιες θερμοκρασιες ειναι ασφαλες να κινουμε ?? εκανα καλα που το σταματησα στους 80 η ειναι νορμαλ αυτη η θερμοκρασια ?? στους 80 βαθμους ο φαν της καρτας ηταν 59% ...αυτον στο ποσο % ειναι καλο να τον βαλω χωρις να του δημιουργησω καποιο προβλημα η να περιορισω το χρονο ζωης του ..???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.