Προς το περιεχόμενο

περιεργα προβληματα με 580 gtx

mandipl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο εβαλα στο Pc μου την Msi 580 gtx twinforge .....μεχρι τοτε ειχα μια 285 gtx με την οποια δεν ειχα κανενα προβλημα ...δεν κολουσε πουθενα ...games στο full streaming ps3 ταινιων bluyray ακομα και 1080 κλπ ....

τωρα ομως παρατηρω καποια προβληματακια ....το σημαντικο ειναι οτι βλεπω τρελα κολληματα στο steaming ειδικα στα 1080 αλλα ακομα και στα 720πλεον που ποτε δεν ειχα θεμα ...στα Games φορτωνουν σε χρονο dt αλλα πολλες φορες πχ στο black ops βλεπω να κανει τρελα πραγματα (ασυναρτητα γραφικα κλπ ) ...

το συστημα μου εχει 10gb ραμ ddr 3 1600ρες , i7 cpu και γενικα ειναι δυνατος ....

το πιο περιεργο ειναι οτι οταν μου κολλησε Blueray πηγα και εκανα το τεστ στο δεικτη εμπειριας windows και στην καρτα γραφικων απο 7,9 πηγε στο 6 ///αργοτερα το ξανακανα και ηταν παλι 7,9 ..δλδ τελειο ...

τι προβλημα μπορει να υπαρχει ??? υπερθερμανση ?? ομως και εχει 2 ανεμιστιρες η καρτα και αποτι βλεπω ειναι σταθερα στους 60-65 βαθμους ...ενω η παλια μου επιανε 85-90 ...

κανενα τεστ που μπορω να κανω να δω τι παιζει ???

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οντως, περιεργο προβλημα....μηπως χρειαζεται κανενα φορματακι να στανιαρει???? με το furmark μπορεις να την τεσταρεις και να δεις......

Δημοσ.

Δοκίμασε με το furmark που έιπε ο φίλος παραπάνω , επίσης πες μας ακριβώς θερμοκρασίες σε idle και full stress με το hwmonitor .

Τώρα απο εκει και πέρα επειδή η 580 ειναι αρκετά δυνατή κάρτα και καμίας σχέση με την 285 πες μας πιο τροφοδοτικό έχεις να δούμε αν την αντέχει.

Επίσης δοκίμασε απεγκατάσταση των drivers απο το control panel και να φύγουν τα υπολοίματα με το driver sweeper και εγκατάσταση παλι τοσο των καινούργιων οσο και πιο παλιών και δούμε αν παρουσιάζει το πρόβλημα παλι.

Δημοσ.

Φίλε η κάρτα σου είναι αυτή?

http://www.msi.com/product/vga/N580GTX-Twin-Frozr-II.html

Κατέβασε από εδώ http://downloads.guru3d.com/-MSI-Afterburner-2.2.0-Beta-5-download-2740.html αυτό το πρόγραμμα και δοκίμασε αυτό που έκανα εγώ εδώ.

http://www.insomnia.gr/topic/415080-msi-r6950-twin-frozr-iii-power-editionoc-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1/page__view__findpost__p__4174259

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

λοιπον λιγο καθυστεριμενα εκανα το Benchmark του Stone Giant σε 1920 αναλυση και High και εβγαλε 81 average fps ...να υποθεσω οτι ειναι καλο ?? πως εξηγειτε ομως οτι πολυ συχνα στο black opss δειχνει οτι να ναι ..(κυριως λαθος χρωματα αλλα και πραγματικα αφυσικα γραφικα ) ...εχω τους τελευταιους drivers εννοειτε ...

φιλε Neo εχω την OC εκδοση

http://www.msi.com/product/vga/R6770-Twin-Frozr-II-OC.html

ισως αυτο να προκαλει το προβλημα αλλα πραγματικα δεν ξερω πολλα απο OC οποτε δεν ξερω πως να πειραξει τα seetings Κλπ ..

Δημοσ.

λοιπον λιγο καθυστεριμενα εκανα το Benchmark του Stone Giant σε 1920 αναλυση και High και εβγαλε 81 average fps ...να υποθεσω οτι ειναι καλο ?? πως εξηγειτε ομως οτι πολυ συχνα στο black opss δειχνει οτι να ναι ..(κυριως λαθος χρωματα αλλα και πραγματικα αφυσικα γραφικα ) ...εχω τους τελευταιους drivers εννοειτε ...

φιλε Neo εχω την OC εκδοση

http://www.msi.com/product/vga/R6770-Twin-Frozr-II-OC.html

ισως αυτο να προκαλει το προβλημα αλλα πραγματικα δεν ξερω πολλα απο OC οποτε δεν ξερω πως να πειραξει τα seetings Κλπ ..

Μα αυτή που μας λες είναι η 6770

Το Furmark πόση ώρα το αφήνεις να τρέξει;

Οι ανεμιστήρες σε τι ποσοστό "αερίζουν";

Δημοσ.

Στο site που έδειξες, στα downloads έχει ένα bios με την περιγραφή "Improved GPU stability". Έχεις δοκιμάσει να κάνεις update ?

το κατεβασα το αρχειακι αλλα ειναι για Bios update ...ξερει κανεις πως μπορω να το φλασαρω ??

Δημοσ.

το κατεβασα το αρχειακι αλλα ειναι για Bios update ...ξερει κανεις πως μπορω να το φλασαρω ??

Κάπου στα downloads έχει ένα utility το MSI Live Update for VGA, λογικά από εκεί θα γίνεται.

Δημοσ.

απο οτι λες,η καρτα σου εχει προβλημα.

Καλο θα ηταν να μην πεδευεσε με BIOS update την στιγμη που δεν εχεις ιδεα περι του θεματος.

Γιατι εαν γινει FAIL το update μαλλον δεν θα ξαναδουλεψει η καρτα.

Καλυτερα RMA οπως ειναι με μια αλλη.

Δημοσ.

Για τη συγκεκριμένη κάρτα είχε γίνει θέμα πως στις OC συχνότητες δεν δουλεύει καλά, αν δεν κάνω λάθος αυτό το bios ανεβάζει λίγο την τάση για να λυθεί το πρόβλημα. επίσης αν δεν κάνω λάθος η κάρτα έχει διπλό bios.

Δημοσ.

Ρε παιδιά σας παραμυθιάζουν οι πωλητές να πάρετε και καλά την καλύτερη κάρτα, εσεις απλά έχετε λεφτά αλλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται με to κάθε hardware ?

Υπάρχει κ ενα παλικάρι και εχει γράψει και αυτος κάτι με 5970 vs 6870 !!! Εχει την 5970 και δεν ξέρει πόσο ισχυρή κάρτα έχει, εδω ο φίλος εχει 10gb ram !!!! και την 580 για να παίξει black ops ??

Ρε παιδιά διαβάστε λίγο παραπάνω σε φόρουμ και διάφορα αφιερώματα απο τεχνολογικά site για τα hardware των υπολογιστών, τις απαιτήσεις και τέλος τις δικές σας απαιτήσεις ώστε να ξέρετε τι αγοράζετε και γιατί το αγοράζετε !

Δημοσ.

Ρε παιδιά σας παραμυθιάζουν οι πωλητές να πάρετε και καλά την καλύτερη κάρτα, εσεις απλά έχετε λεφτά αλλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται με to κάθε hardware ?

Υπάρχει κ ενα παλικάρι και εχει γράψει και αυτος κάτι με 5970 vs 6870 !!! Εχει την 5970 και δεν ξέρει πόσο ισχυρή κάρτα έχει, εδω ο φίλος εχει 10gb ram !!!! και την 580 για να παίξει black ops ??

Ρε παιδιά διαβάστε λίγο παραπάνω σε φόρουμ και διάφορα αφιερώματα απο τεχνολογικά site για τα hardware των υπολογιστών, τις απαιτήσεις και τέλος τις δικές σας απαιτήσεις ώστε να ξέρετε τι αγοράζετε και γιατί το αγοράζετε !

Ειλικρινά που κολάει αυτό το ποστ? Το παιδί έχει ένα πρόβλημα με την κάρτα του και ζητάει βοήθεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...