Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s προβλημα - απαραδεκτη αντιμετωπιση καταστηματος

dimitris_sg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και απο μενα.... Αποφασισα να αλλαξω το Ρ1i μου με το πολυσυζητημενο galaxy S... Το πηρα λοιπον απο το πλαισιο το πρωι και ερχομαι στο σπιτι το ανοιγω και βλεπω 2 κολλημενα pixel να μου χαμογελανε........

Οπως ειναι, πακεταρισμα και υστερα απο μερικα τηλεφωνα σε samsung και καταστηματος αφου δεν εβγαλα ακρη, παω πισω στο καταστημα. Εκει αντιμετωπισα την απαραδεκτη συμπεριφορα του υπευθυνου του μαγαζιου ο οποιος αρνειται κατηγορηματικα να αλλαξει καινουργιο κινητο μιας μερας! Ειρωνικα μαλιστα μου προτεινε να το χα παρει απο αλλο ανταγωνιστικο καταστημα μετα απο αναφορα μου για την πολιτικη του μαγαζιου του... Τι διαδικασιες μπορω να ακολουθησω να βρω το δικιο μου? Οποιος θελει ας μου πει τη γνωμη του... Η απογοητευση μου δεν περιγραφεται...

Δηλαδη παιρνεις το κινητο για την τελεια οθονη του, και βλεπεις τα pixel και %&(*%$)(*^ !!!

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα, νομιζω πως η sammy δεν αλλαζει συσκευη για δυο pixel.

ΑΛΛΑ προτεινω να ξαναπας Πλαισιο Πλαισιο και να απαιτησεις DOA για ακυρο λογο (πες πχ εκτος απο τα pixel σου κανει reboot σε ακυρες στιγμες). Αν σου πουν να το αφησεις για ελεγχο, πολυ απλα λες πως ΔΕΝ δεχεσαι κατι τετοιο για συσκευη μιας ημερας και θελεις νεο κομματι. Αν αυξησεις και λιγο τα ντεσιμπελ (λιγο), να εισαι σιγουρος πως θα βρεις το δικιο σου.

Επισης εγω θα ζητουσα και το ονομα του υπευθυνου με τον οποιο μιλαω για να ειμαι περισσοτερο πειστικος και αυτος λιγοτερο ειρωνικος. Παντως μην ανησυχεις αν το χειριστεις ετσι θα βρεις την ακρη.

Δημοσ.

κανε οτι ειπε ο απο πανω και αν δεν γινει τιποτα πες τους οτι θελεις να μιλησεις με τον υπεύθυνο του συγκεκριμένου υποκαταστήματος και εκεινος παντα μα παντα θα κανει αυτο που θες! σιγουρα πραγματα...

υ.γ. γιατι πηρες το sgs απο τη στιγμη που υπαρχει το nexus s με 300€;

Δημοσ.

Μα με τον υπευθυνο μιλησα του υποκαταστηματος, γιαυτο τρελενομαι, δεν μπορει να αντιμετωπιζει πελατες που του τα σκανε και μετα αντε γεια... Και ναι ξερω το ονομα του. Να ξαναπαω ευχαριστως αλλα αν πεσω παλι πανω του δεν θα βγει ακρη.. Και αν ισχυριστω αιτια για DOA αποκλειεται να μην το κρατησουν για ελεγχο. Εκτος αν μας ακουσει ολο το καταστημα...

To galaxy το πηρα για την Super amoled και με κερδισε ο σχεδιασμος σε σχεση με το nexus.

Δημοσ.

Αυτή η ιστορία, να μην το αναγνωρίζουν σαν πρόβλημα τα κανένα pixel, κάποτε πρέπει να αλλάξει. Και εγώ θα εκνευριζομουνα αν έβρισκα καμένα pixel. Ποσο κόστος έχει αυτό για την εταιρεία..

android.png

Δημοσ.

εγω παντως σε παρομοια κατασταση παιρνωντας το Nexus s απο electroworld μου ρθε σπιτι και το κινητο ηταν ανοιγμενο σιγουρα αφου οι ζελατινες ειχαν αερα και το χαρτακι στο κουτι ηταν οπως να ναι.το πηγα αμεσως πισω σε ενα καταστημα κωτσοβολου τους ειπα οτι ηταν ανοιγμενο και τους ειπα οτι κολαει κιολας ειναι ελλατωματικο και χωρις να το δει καθολου πηρε τηλεφωνο στα κεντρικα μου πε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη συσκευη για αντικατασταση και μου ειτε αν θελω καποιο αλλο κινητο η επιστροφη χρηματων οποτε πηρα τα χρηματα μου πισω

Δημοσ.

η NOKIA έχει πολιτική 3 pixel και μάλιστα σε σειρά όχι διασκορπισμένα για να αναγνωριστεί πρόβλημα.

Δημοσ.

δυστυχώς μάλλον δεν μπορείς να κανείς και πολλα.

προτεινω να κατεβαζεις το γνωστό βιντεακι και να το βάλεις να παίξει μηπως και ξεκολλήσουν τα πιξελ- αν ειναι κολλημενα.

Δημοσ.

Dbzakias2, πήρε το Galaxy S γιατί είναι καλύτερο από το Nexus S.

Επί του θέματος,

και το Πλαίσιο τον τελευταίο χρόνο

ακολουθεί τον δρόμο του e-shop.gr.

android.png

Δημοσ.

Επί του θέματος,

και το Πλαίσιο τον τελευταίο χρόνο

ακολουθεί τον δρόμο του e-shop.gr.

android.png

και το παραληρημα συνεχιζεται απο τον κολημενο.η samsung λεει ψεμματα που χαρακτηρισε το nexus το κορυφαιο της κινητο οπως και ολα τα benchmark λενε ψεμματα.εσυ εχεις δικιο εσαι ειδικος

Δημοσ.

εσυ πριν λιγο ειπες να μην γεμιζουμε το φορουμ με ψεματα! ^_^ μονο ενας -μη τον χαρακτηρισω- θα ελεγε οτι το sgs ειναι καλυτερο απο το s/gns

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...