ntaryl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλησπερα παιδια Αυτη την στιγμη εχω δοκιμασει JDownloader,Internet download manager,Internet download accelerator. Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιον αλλο Download manager . Ευχαριστω πολυ
deesnider Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Υπάρχουν ...αμέτρητοι! Θα 'λεγα ότι πρέπει να μας πεις δύο πράγματα: 1) Ποια είναι η ΒΑΣΙΚΗ χρήση που κάνεις σε ένα download manager; Δεν είναι όλοι, το ίδιο βολικοί για όλες τις δουλειές. Π.χ - αν και είναι υποκειμενικό - προσωπικά, θεωρώ κορυφαίο τον jdownloader για κατέβασμα από file hosters (rapidshare, fileserve και τα σχετικά), ενώ με εξυπηρετεί ιδιαίτερα ο flashget για "γενικότερο" κατέβασμα διάφορων αρχείων. 2) Σε ποιο σημείο δε σε εξυπηρέτησε ο καθένας από αυτούς που αναφέρεις, ώστε να δούμε ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος σε συγκεκριμένους τομείς.
ntaryl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλησπερα Φιλε μου αναζητω αλλους download managers διοτι ενδιαφερομαι να τους εγκαταστησω και να πειραματιστω λιγο με το που αποθηκευονται τα passwords,usernames και αν ειναι δυνατο να τα κανω recover. Εγω χρησιμοποιοω εδω και μερικα χρονια τον IDA . Τον εχω βολευτει
SPANK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και τον flashget ειναι αρκετά ελαφρύς και γρήγορος.
panagpa Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 προτείνω orbit downloader... συνεργάζεται άψογα με firefox, chrome, opera ενώ στον firefox προσθέτει και ένα add-on το οποίο όταν βλέπεις βιντεάκια οπουδήποτε έχεις τη δυνατότητα να τα κατεβάσεις
haris013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 jdownloader ftw! αλλα αφου τον εχεις δοκιμασει προτεινω flashget
micos000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 [...]με το που αποθηκευονται τα passwords,usernames και αν ειναι δυνατο να τα κανω recover.[...] Αυτό δηλαδή τι σημαίνει; Εννοείς τα στοιχεία από τους paid hosters (rapidshare, filesonic, megaupload κτλ); Αν λες για κάτι τέτοιο νομίζω ότι τα κρυπτογραφούν και δεν μπορείς να τα ανακτήσεις έτσι απλά.
kourkoulis1900 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 cryptload. Απλο και γρηγορο και στα μη crypted downloads.
giogr4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 FlashGet και JDownloader +1 Αλλος ένας είναι ο GetRight.
auron12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 IDM για εμενα.Μετα απο αυτον το χαος.Μακραν οι καλυτερες ταχυτητες και κανενα λαθος κατα το κατεβασμα σε συμπιεσμενα αρχεια.Επισης,τον αγοραζεις μια φορα και εχεις ενημερωσεις για παντα.Τον χρησιμοποιω εδω και τρια χρονια χωρις διακοπη και χωρις κανενα προβλημα.Επισης ειναι ο μονος που εχει τετοια συνεργασια με οποιον browser και να εχεις (ω,ναι ακομα και με τον αγαπημενο μου opera!!).
the_valliant Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχουν ...αμέτρητοι! Θα 'λεγα ότι πρέπει να μας πεις δύο πράγματα: 1) Ποια είναι η ΒΑΣΙΚΗ χρήση που κάνεις σε ένα download manager; Δεν είναι όλοι, το ίδιο βολικοί για όλες τις δουλειές. Π.χ - αν και είναι υποκειμενικό - προσωπικά, θεωρώ κορυφαίο τον jdownloader για κατέβασμα από file hosters (rapidshare, fileserve και τα σχετικά), ενώ με εξυπηρετεί ιδιαίτερα ο flashget για "γενικότερο" κατέβασμα διάφορων αρχείων. 2) Σε ποιο σημείο δε σε εξυπηρέτησε ο καθένας από αυτούς που αναφέρεις, ώστε να δούμε ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος σε συγκεκριμένους τομείς. Κι εγώ χρησιμοποιούσα τον jdownloader τον οποίο θεωρώ, ακόμα, ίσως τον καλύτερο για γενική χρήση. Τελευταία όμως έχω βολευτεί, για δικούς μου λόγους, τον greekddl... Για κατέβασμα βίντεο από site όπως YouTube κλπ, χρησιμοποιώ τον DownloadHelper (plugin για Firefox). Μία ερώτηση κι από μένα: έχω βάλει το FlashGot στον Firefox το οποίο μοιάζει με το FlashGet. Και στα δύο έχω την εξής απορία: όταν βρίσκομαι σε μία σελίδα που έχει πολλές φωτογραφίες (π.χ. wallpapers με λινκ για κάθε ανάλυση) πώς μπορώ να του πω να κατεβάσει αυτές που είναι σε συγκεκριμένη ανάλυση; Δεν μπορώ να καταλάβω πώς λειτουργεί το φίλτρο του Κάνοντας mouse-over στο λινκ κάθε εικόνας βλέπω το όνομα του αρχείου προορισμού. Ας υποθέσουμε ότι αυτές που με ενδιαφέρουν τελειώνουν σε "_1024Χ768.jpg". Πώς θα πω στον manager να μου κατεβάσει όσα έχουν αυτή την κατάληξη;
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ έχω το DownThemAll στον ff και όταν θέλω να κατεβάσω πολλά πράγματα από μια σελίδα πάω από το εικονίδιο του στο Downthemall (τρέχουσα καρτέλα) και βάζω στο φίλτρο του *1024*.jgp (για το παράδειγμά σου), για να μου κατεβάσει ότι έχει στο όνομα του το 1024 και έχει κατάληξη .jpg. Μήπως το έχει κάπως έτσι και το flashgot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα