Προς το περιεχόμενο

Απεγκατασταση ie 8

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη δουλεια σε ενα pc με xp δεν ανοιγει ο ie , παει να ανοιξει και ξανακλεινει , και δεν μπορω να τον απεγκαταστησω..Τι μπορω να κανω παιδια ??? Θελω να βαλω τον 8 ή τον 9 σε νομιμο λογισμικο.

Μου ειχε συμβει και σε δικο μου pc παλια αλλα δεν θυμαμαι την λυση.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν, μιλώντας για ΧΡ, ο Ι.Ε. 8, είναι ο πιο πρόσφατος που μπορούν να δεχθούν (ο 9 δε δουλεύει).

Επί της ουσίας τώρα: Μέσω του windows update, δε σου κατεβάζει τον 8; Εμένα μου τον κατέβασε και τον εγκατέστησε αυτόματα στη θέση της προηγούμενης έκδοσης, χωρίς να χρειαστεί να την απεγκαταστήσω χειροκίνητα.

Δημοσ.

Κατεβασε το revo uninstaller και δες μηπως μπορεσεις να τον κανεις απεγκατασταση..

Δεν θα στο συνηστουσα ομως....

Ο ΙΕ δυστυχως συνεργαζεται με 1002 αλλα προγραμματα των windows....

Δημοσ.

αν πας στην αφαιρεση προγραμματων και τικαρεις την εμφανιση ενημερωσεων αν βρεις τον ie βγαλτον θα σε επιστεψει στον 6

Δημοσ.

δεν θα τον απεγκαταστησει ο ie δε μπορει να απεγκατασταθαει μονο να τον γυρισεις σε προηγουμενη έκδοση δοκίμασε αυτο που σου ειπα απ'οτι βλέπω το προβλημα ειναι οτι καποια registry keys κανουν τα windows να νομιζουν οτι εχει εγκατασταθει αλλα λείπουν τ'αρχεια

Δημοσ.

Δοκίμασε να τον τρέξεις χωρίς πρόσθετα (νομίζωτην είχε αυτη την επιλογή ο 8) ή από safe mode και αν ανοίξει μπες και απενεργοποίησε τα πρόσθετα. Επείσης σκάναρε για malware

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...