gruser Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εστω οτι σε ενα σκληρο δισκο εχω ενα φακελο και μεσα σε αυτον και αλλους με συνολικο ευρος βαθους >4 δλδ K:\Top\#10\Level\Level2 και εστω οτι στον Top φακελο εκτος απο το #10 εχω και αλλους φακελους που και αυτοι εχουν αλλους φακελους μεσα. Αυτο που ψαχνω ειναι αν λειπει ενας συγκεκριμενος φακελος με το ονομα "Καπως" απο το Top\ και μετα τοτε να φτιαχνει ενα αρχειο txt και να κανει list τα ονοματα των φακελων που δε το εχουν αυτο το φακελο.. Εχω βρει μια εντολη για το αν εχω μονο K:\#\Καπως + ενα batch αρχειο (bat ) το οποιο κοιταει μεχρι αλλο ενα level.. η εντολη που τρεχω ειναι >for /d %d in (*-*) do IF NOT EXIST %d\Καπως ( echo %d >> s.txt ) και το batch αρχειο >@echo off if %1~==NEXT2~ goto PASS2 FOR /D %%T in (*.*) do call %0 NEXT2 %%T goto alldone :PASS2 pushd %2 for /d %%d in (*-*) do IF NOT EXIST %%d\Καπως ( echo %%d >> ..\s2.txt ) popd :alldone Αυτο που θελω ειναι να το κανω να διαβαζει και περισσοτερο βαθος(directories)..
parsifal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς το πρόβλημα από την περιγραφή που έδωσες: τοτε να φτιαχνει ενα αρχειο txt και να κανει list τα ονοματα των φακελων που δε το εχουν αυτο το φακελο.. Που δεν έχουν αυτόν τον φάκελο ως «παιδί» (άμεσο απόγονό) τους; Ή γενικά ως απόγονό τους, έστω και σε οσοδήποτε μεγάλο βάθος; Και τα ονόματα ποιων φακέλων θέλεις να γίνονται list αν δεν πληρείται η προϋπόθεση; Μόνο των «παιδιών» του "Top" ή κάθε ενός απογόνου του που δεν περιέχει ένα «Κάπως»;
gruser Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 πχ 1) με τη σκετη εντολη for σε ενα δισκο φτιαχνει(τρεχοντας την εντολη ενω εισαι στον E) E:\10.Αρχεια\Καπως (στο txt θα λεει 10.Αρχεια, αν δεν εχει τον \Καπως μεσα) δλδ ο φακελος 10.Αρχεια δεν εχει το φακελο "Καπως" το batch αρχειο τωρα αν το εχεις saved στο E:\10.Αρχεια τοτε δουλευει μεχρι εδω E:\10.Αρχεια\50\Αρχειο.1\Καπως Αν λειπει ο φακελος "Καπως" τοτε στο αρχειο τχτ θα σου εχει γραψει "Αρχειο.1" δηλαδη ο 10.Αρχεια ειναι στο 4ο επιπεδο(ή 3ο, δε ξερω πως τα μετρανε) Αυτο που θελω ειναι να διαβαζει και παραπανω επιπεδα πχ E:\10.Αρχεια\50\Αρχειο.1\Αρχειο.2\Καπως E:\10.Αρχεια\50\Αρχειο.1\Αρχειο.2\Αρχειο.3\Καπως εδω εχει κατι εντολες http://ss64.com/nt/for.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.