Προς το περιεχόμενο

Play.com (όριο των £30,τρόποι πληρωμής και μεταφορά)

PS3_Gamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν το συγκεκριμένο θέμα το δημιούργησα για 2 λόγους:

1) για διευκρινίσεις σχετικά με το όριο των £30 (σημειωτέον ενώ διάβασα αρκετά για αυτό το θέμα δεν πήρα μια ξεκάθαρη απάντηση)

2) τρόποι πληρωμής και μεταφορά.

1)Για το όριο των £30 διάβασα απόψεις όπως

α) δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να αλλάξεις τις επιλογές στο πάνω δεξιό μέρος της ιστοσελίδας απο £->€.

β) υπάρχει πρόβλημα μόνο στα νέα account

γ) δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτούς που είναι φερέγγυοι με τις συναλλαγές τους διότι κάποιοι( Έλληνες φυσικά) δήλωναν μη παραλαβή και τους τα διπλο έστελναν.

2) υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με paysafe card?(αν όχι τι δυνατότητες υπάρχουν?) τα προϊόντα έρχονται στην τοποθεσία που δηλώνεις ή πρέπει να τα παραλάβεις από ταχυδρομείο?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στην ιστοσελίδα Play.com και συγκεκριμένα στο Help > Delivery Policy (Free delivery outside of the UK), αναφέρει τις χώρες που στέλνει δωρεάν μέσα σε 7-10 ημέρες. Ανάμεσα στις χώρες είναι και η Ελλάδα αλλά με παραπομπή (αστερίσκο) ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορούν να στείλουν δωρεάν προϊόντα συνολικής αξίας πάνω από 30 λίρες. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

Δημοσ.

εγώ έχω αγοράσει και 50ευρώ game απο το play.com

και ρούχα έχω παρει και cd

ηλεκτρονικά μονο δε μαφήνει να πάρω.

Η ιστορία για όποιον δεν την ξέρει εν τάχει είναι ότι στην ελλάδα βουτάγανε τα παιχνίδια και αναγκαζόντουσαν να τα ξαναστείλουν 2 φορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...