PS3_Gamer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καταρχήν το συγκεκριμένο θέμα το δημιούργησα για 2 λόγους: 1) για διευκρινίσεις σχετικά με το όριο των £30 (σημειωτέον ενώ διάβασα αρκετά για αυτό το θέμα δεν πήρα μια ξεκάθαρη απάντηση) 2) τρόποι πληρωμής και μεταφορά. 1)Για το όριο των £30 διάβασα απόψεις όπως α) δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να αλλάξεις τις επιλογές στο πάνω δεξιό μέρος της ιστοσελίδας απο £->€. β) υπάρχει πρόβλημα μόνο στα νέα account γ) δεν υπάρχει πρόβλημα σε αυτούς που είναι φερέγγυοι με τις συναλλαγές τους διότι κάποιοι( Έλληνες φυσικά) δήλωναν μη παραλαβή και τους τα διπλο έστελναν. 2) υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με paysafe card?(αν όχι τι δυνατότητες υπάρχουν?) τα προϊόντα έρχονται στην τοποθεσία που δηλώνεις ή πρέπει να τα παραλάβεις από ταχυδρομείο?
Porg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αυτό που γράφουν, πως όσοι δεν μένουν στο νησί χρεώνονται υποχρεωτικά σε euro, ισχύει;
PS3_Gamer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Αν λέγοντας νησί εννοείς την Αγγλία τότε ναι ισχύει!
fever25 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά ρε παιδιά τί γίνεται με το play.com και το όριο των 30 λιρών; Ισχύει ή όχι;
giogr4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Στην ιστοσελίδα Play.com και συγκεκριμένα στο Help > Delivery Policy (Free delivery outside of the UK), αναφέρει τις χώρες που στέλνει δωρεάν μέσα σε 7-10 ημέρες. Ανάμεσα στις χώρες είναι και η Ελλάδα αλλά με παραπομπή (αστερίσκο) ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορούν να στείλουν δωρεάν προϊόντα συνολικής αξίας πάνω από 30 λίρες. Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.
Socratis_g Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 εγώ έχω αγοράσει και 50ευρώ game απο το play.com και ρούχα έχω παρει και cd ηλεκτρονικά μονο δε μαφήνει να πάρω. Η ιστορία για όποιον δεν την ξέρει εν τάχει είναι ότι στην ελλάδα βουτάγανε τα παιχνίδια και αναγκαζόντουσαν να τα ξαναστείλουν 2 φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.