_chris_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 έχει χρησιμοποιήσει κανείς τέτοιο στρώμα; θα πάω για καμπινγκ και έλεγα αντι να χρησιμοποιήσω ένα υπόστρωμα κάτω από τον υπνόσακο να κοιμηθώ σε ένα τέτοιο στρώμα. είναι βολικά ή θα αισθάνομαι σα να είμαι σε φουρτουνιασμένη θάλασσα; μερικά που έχω δει δεν έχουν επίπεδη επιφάνεια αλλά έχουν πολλές λακουβίτσες ή "διαδρόμους". βολεύει κάτι αυτό; Link τελικά να πάρω φουσκωτό στρώμα ή όχι; τι λέτε;
kalantas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 πολυ καλυτερο απο το να κοιμασαι κατω που πιθανος να εχει πετρες και τα λοιπα. παρε ενα στρομα και στρωστο με ενα σεντονι κα θα εισαι σα στο σπιτι σο
_chris_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Όχι απόλυτος αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει να μου πει τα υπερ και τα κατά
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 εγώ σκεφτόμουν να αγοράσω στρώμα νερού αλλά με τα πλάτσα πλουτσα φοβάμαι την νύχτα μην νομίσουν ότι την παίζω.
DhZou Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Οπωσδήποτε να πάρεις! Εγώ έχω δύο μονά των 3 € με τα οποία κοιμόμαστε μια χαρά. Αν πάρεις και κανένα καλό θα είσαι σα στο σπίτι σου! btw Είχα πάει camping το σουκου και ο διπλανός μου είχε ανεμιστήρα μέσα στη σκηνή!!!
halvas0000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Εγω είχα πάρει ένα φουσκωτό στρώμα απ'το Lidl αλλά έσκασε γιατί ακόνιζε τα νύχια της η γάτα μου... το έιχα βάλει στην ταράτσα για να ξαπλώνω αλλα το πρωί κρύωνα πολύ. δέν ξέρω αν έφταιγε το στρώμα...
_chris_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Οπωσδήποτε να πάρεις! Εγώ έχω δύο μονά των 3 € με τα οποία κοιμόμαστε μια χαρά. Αν πάρεις και κανένα καλό θα είσαι σα στο σπίτι σου! που βρήκες στρώμα με 3€; ένα διπλό θα πάρω (αν θα πάρω) και συγκεκριμένα αυτό. πολύ καλή τιμή, με τρόμπα και μαξιλάρια. ελπίζω μην είναι ψεύτικο και τρυπίσει και γίνει ιπτάμενο χαλί. και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. σεξ (με 2ο άτομο εννοώ) σε τέτοιο στρώμα βολεύει ή θα το τρυπίσουμε;
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 απόλυτος αν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει να μου πει τα υπερ και τα κατά Έχω χρησιμοποιήσει και είναι γαμάτο. Μην πας camping χωρίς φουσκωτό στρώμα. Πάρε και ένα σεντονάκι μαζί να το στρώνεις πάνω στο στρώμα, γιατί είναι νάιλον και καταλαβαίνεις... Δεν είναι πολύ ακριβά, περίπου 10-12 ευρώ το ατομικό και καμιά 18-20 τα διπλά έχουν.
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Το άλλο απαραίτητο για κάμπινγκ είναι αυτό
Haldol Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. σεξ (με 2ο άτομο εννοώ) :mrgreen:
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Το άλλο απαραίτητο για κάμπινγκ είναι αυτό υπερβολές. Σε 5-10 λεπτά το έχεις φουσκώσει. Δεν το μαζεύεις και το φουσκώνεις τρεις την ώρα...
stefloukis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 καλημέρα οντως είναι απαράιτητο ..μακριά απο intex φίλος μου πήρε πέρυση και τη δεύτερη φορά χάλασε η τρόμπα..Μόνο campus και bestway..φετος πήραμε 2 http://www.happyseasons.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=2546&category_id=487&option=com_virtuemart&Itemid=1 και είναι κομπλέ..τα φεραν τη επομενη μερα και μας καναν και δωρεαν παραδοση και δωρεαν αντικαταβολη
DhZou Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Αυτά που έχω των 3 ευρώ είναι θαλάσσης φτηνιάρικα, αλλά έχουν βγει σκυλιά, και μια χαρά ύπνους έχω ρίξει εκεί και στη θάλασσα τα 'χω βάλει και σεξ έχω κάνει (με 2ο άτομο). Όταν ψοφήσουν θα πάρω διπλό καλής ποιότητας να αναβαθμιστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.