Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και στη καρτα εχει, βγαλτην και καθαρισε την, βγαλε τη ψυκτρα καθαρισε τα υπολειματα της παλιας με οινοπνευμα προσεκτικα και βαλε καινουργια, 2 σταγονες μονο, ξανακουμπωσε σωστα και τσεκαρε παλι μια.

Δημοσ.

Μην έχοντας διαβασει ολο το ποστ ενα παρόμοιο προβλημα ειχα αντιμετωπίσει και εγω. Ο λογος ητανε το τροφοδοτικο, αλλα το connector του. Το τροφοδοτικο μου ειχε 20+4 Pin για την τροφοδοσια της μητρικης και οταν το ένωνα με το extension για να κουμπώσει στην μητρικη ενω τα 20 Pin πατούσανε κανονικα πάνω τα 4 σηκωνόντουσταν με αποτέλεσμα το PC να σβήνει κυρίως οταν ήμουν σε κάποιο game. Γενικα μη καταφευγεις σε λυσεις αλλαξε εκεινο αλλαξε το αλλο καθως στοιχίζουν χρηματα , αλλα αντιθέτως κοιταξε πολυ προσεχτικα μ'ήπως παει κατι λάθος στο τωρινο σου set up !

Δημοσ.

Μην έχοντας διαβασει ολο το ποστ ενα παρόμοιο προβλημα ειχα αντιμετωπίσει και εγω. Ο λογος ητανε το τροφοδοτικο, αλλα το connector του. Το τροφοδοτικο μου ειχε 20+4 Pin για την τροφοδοσια της μητρικης και οταν το ένωνα με το extension για να κουμπώσει στην μητρικη ενω τα 20 Pin πατούσανε κανονικα πάνω τα 4 σηκωνόντουσταν με αποτέλεσμα το PC να σβήνει κυρίως οταν ήμουν σε κάποιο game. Γενικα μη καταφευγεις σε λυσεις αλλαξε εκεινο αλλαξε το αλλο καθως στοιχίζουν χρηματα , αλλα αντιθέτως κοιταξε πολυ προσεχτικα μ'ήπως παει κατι λάθος στο τωρινο σου set up !

Nice. Αλλα διαβασε τις προηγουμενες σελιδες.:)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε rfc έκανα όσα είπες.. Αλλά το pc συνεχίζει και κλείνει και η κάρτα γραφικών όταν την ακουμπήσω καίει υπερβολικά.. Παίζει σημασία αν έβαλα πολύ πάστα..?? Μπορεί να φταίει κάτι άλλο που ανεβάζει τόσο πολύ θερμοκρασία η κάρτα...??

Δημοσ.

Για ποσταρε θερμιοκρασιες σε load. Οχι δε θελει πολλη παστα και το οτι καιει ειναι καλο, σημαινει οτι απορροφα θερμοκρασιες η ψυκτρα.  Βγαλε και καμια φωτο αν μπορεις να δουμε επειδη παμε στα τυφλα ετσι.

Δημοσ.

Αυτες ειναι σε load ή idle? με το τσιγκελι στα βγαζω. και ανοιξε καλα το παραθυρο του HWmonitor να τα δουμε ολα

Idle πρεπει νασαι αν κρινω απο τις στροφες του ανεμιστηρα και τη θερμοκρασια της cpu............... πολυ υψηλη θερμοκρασια εχεις, δεν εισαι καλα φιλος. 

Βαλε λιγη παστα, ενα κοκκο και σιγουρεψου οτι κουμπωνεις καλα τη ψυκτρα μετα. Και τα 2. Αλλιως θα εχεις θεμα.

Δημοσ.

απο ότι κατάλαβα όταν εννοείς idle εννοελις χωρλις να έχω τρέξει το παιχνίδι.. λιπόν αυτές είναι οι θερμικρασίες όταν ανοίγω το pc χωρίς να τρέξω τπτ...

post-275725-0-96763500-1382537474_thumb.png

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/7/2011 στις 4:22 ΜΜ, stm00192 είπε

τι μπορουμε να κανουμε οταν το pc δεν παιζει τα παιχνιδια οταν εχουμε σινδεδεμενι τιν καρτα γραφικον και οταν τιν ωγαζουμε και πεζο μετα γραφικα του επεξεργαστι παιζι παιζουν τα παιχνιδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...