Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι χωράνε!!!

Ολα αυτά που έβαλες είναι πολύ καλά τροφοδοτικά!!!

Αλλά προτίμησε το corsair μιας και είναι πιο καινουργιο!!

Δημοσ.

αν εισαι αθηνα πες μου να σου δωσω εγω ενα για δοκιμη

Ηγουμενίτσα μένω οπότε άστο. Θα ρωτησω σε ένα ιντερνετ καφε που είναι εδω και τον ξέρω τον ιδιοκτήτη

Δημοσ.

αρχικα θα ελεγα να καθαρισεις εσωτερικα οσο καλυτερα γινεται το πισι.

επισης εναμισι χρονο εχεις το πισι οχι 10

εχεις εγγυηση.να τους το πας πισω.

Δημοσ.

ναι έχω εγγύηση και το πήγα ήδη επειδή κλείνει αλλα τιποτα, δεν μου το φτιάξαν

ετσι κανουν παντα όταν εισαι εντος εγγυησης

οταν θα τελειωσει η εγγυηση και το ξαναπας θα στο φτιάξουν μια χαρα.Επειδή ειναι γύφτοι πηγαινε και βρύσε

αν εισαι μικρός πες του πατέρα σου να αναλάβει.

Ελεος επιτελους αυτη η μπουρδελοχώρα.Παντού τα ίδια

Δημοσ.

Πρώτη φορά είδα PSU, που να προσπαθούν να κρύψουν τόσο έντονα τα χαρακτηριστικά του σε όλο το ΝΕΤ :confused:

Δεν υπάρχουν πουθενά... Μέχρι και οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί είναι low-res, και όταν τις μεγαλώνεις δεν μπορείς να διαβάσεις τα specs...

Τεσπά μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα αυτό το user-review (στην μέση της σελίδας) το οποίο είναι και μετάφραση από γερμανικά, το οποίο λέει ότι έχει δύο +12V rails οι οποίες δίνουν από 16Α η κάθε μία. Που πας ρε "Καραμήτρο" με την 4870 πες τους!!!

Οπότε πάντο πίσω, και πες τους να σου βάλουν κάνα της προκοπής που να σου δίνει τουλάχιστον +30Α σε single rail (γιατί σιγά μην σου βάλουν κανα καλό Multi-rail). Και όπως σε συμβούλεψαν, αν είσαι μικρός, πάρε μαζί κανα μπαμπά-θείο-μεγάλο ξάδερφο. Όποιον φωνάζει περισσότερο με άλλα λόγια, αφού αυτό πιάνει στο Ελλάντα. Απλά θα χρειαστεί να δώσεις μια διαφορά το πιθανότερο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά το ξέρω ότι πέρασε πολύ καιρός από το τότε αλλά ακόμα δεν έχω πάρει τροφοδοτικό.... Πριν από λίγο καιρό μου κάηκε η ψύχτρα και έτσι το έχω πάει στο e-shop τώρα για να μου το φτιάξουν.... Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι ποια ψύχτρα μπορώ να βάλω .... Κάντε μου μερικές προτάσεις όσο πιο γρήγορα μπορείτε γιατί σήμερα ή αύριο θα με πάρουν τηλέφωνο... Ααα λέω να βάλω και το τροφοδοτικό τώρα που το έχω πάει εκεί ...

Ααα και ακόμα ψύχτρα θα ήθελα μέχρι 35 ευρώ περίπου .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...