ninos30 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 OFFTOPIC Α, ΝΑΙ κι αυτό. Προς πληροφόρηση του κοινού, τα FIAT ΔΕΝ βγαίνουν στο ίδιο εργοστάσιο με τις Ferrari. Στο ίδιο εργοστάσιο παράγονται οι Maserati. Τα περισσότερα Parts τουλάχιστον συμπεριλαμβανομένων και των κινητήρων, ενώ η συναρμολόγηση γίνεται στην Modena. Και εδώ πιστεύω προς πραγματικά υπάρχει και σύγκριση. Τι λέγαμε για Corsair/TT?... H FIAT Απλώς τυγχάνει να είναι στον ίδιο όμιλο. Μέχρι εκεί όμως.
Arctic Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Και η σειρά GS της Corsair δεν έχει 5 χρόνια αλλά 3, όσο και το Toughpower. 5 έχει η σειρά ΤΧ όπως και η σειρά Toughpower-XT και 7 έχει η σειρά ΑΧ/ΗΧ όπως και η αντίστοιχη Toighpower-Grande. Βέβαια το eshop.cy λέει και για τα δύο 2 χρόνια εγγύηση το οποίο δεν το πολυκαταλαβαίνω. To thermaltake έχει 5 χρόνια από τον κατασκευαστή(τουλάχιστον έτσι λέει εδώ και εδώ) Τώρα το κυπριακό eshοp λέει 2 σε όλα.....
ninos30 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Φίλε μου προφανώς έχεις δίκιο. Για κάποιο λόγο εγώ κατάλαβα ότι έλεγες ότι το GS έχει 5 (λάθος μου) και τσέκαρα μόνο γιαυτό. Δεν έλεγξα για το ΤΤ. Απλά είχα ψάξει πριν λίγες μέρες για τα XT & Grande και το ήξερα γιατί είχαμε τον ίδιο αντίλογο σε άλλο topic.
liopyr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Τα τροφοδοτικά των 2 εταιριών τα φτιάχνει η Seasonic και η CWT. Ποιο TT είναι by Seasonic;
cabdik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 H FIAT Απλώς τυγχάνει να είναι στον ίδιο όμιλο. Μέχρι εκεί όμως. Offtopic, σαφως και η fiat δεν ειναι ferrari, αλλα οχι μεχρι εκει. Η φερραρι ανηκει στον ομιλο φιατ. Δεν τυγχανει απλα να ειναι και η φιατ στον ιδιο ομιλο..! Μην λεμε και οτι να 'ναι! Γι'αυτο το λογο αλλωστε και στην φορμουλα 1, εχει και το λογοτυπο της FIAT! Offtopic. Corsair κι απο μενα, γιατι ετσι μας αρεσει..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.