Whargoul Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Παιδιά θέλω να στίσω έναν υπολογιστή. Έχω μέχρι στιγμής μερικά πράγματα, και θέλω τη βοήθεια σας για τα υπόλοιπα. Μέχρι στιγμής έχω: Μ/Β: Αsus Μ5Α88 AM3+ CPU: AMD Phenom II X4 955 GPU: 6870 RAM: 4Gb ddr3 και χρειάζομαι τα υπόλοιπα. κουτί, τροφοδοτικό, σκληρό, dvdrw. SSD προς το παρών δε με ενδιαφέρει. Δυστυχώς το μόνο κατάστημα διαθέσιμο στην Κύπρο είναι αυτό, http://www.eshopcy.com.cy και έχω κατάληξη σε αυτά: Κουτί: MAXCUBE VORTEX 3620 BLACK Link Τροφοδ: THERMALTAKE W0103 TOUGHPOWER 600W Link Σκληρός: SEAGATE ST3750525AS 750GB BARRACUDA 7200.12 SATA3 Link DVDRW: LG GH22NS70 Link
Sarandis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 To τροφοδοτικο θα το αλλαζα με αυτο, και τον δισκο με αυτον. Καθαρα για δικους μου λογους, εχω κακες εμπειριες με seagate! Το dvd drive το βαζεις, για το κουτι δεν εχω αποψη. Μου αρεσει το υπολοιπο συστηματακι παντως
Whargoul Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Το τροφοδοτικό αυτό τι λέει από πλευράς αξιοπιστίας? XILENCE 580W RED WING SERIES PSUΚαλύτερα να διαλέξω ένα από τα Thelmatake/ Corsair? Με το συγκεκριμένο κουτί δεν πιστεύω να έχω τιποτα πρόβλημα χώρου - καρτας γραφικών?
terry308 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Το τροφοδοτικό αυτό τι λέει από πλευράς αξιοπιστίας? XILENCE 580W RED WING SERIES PSUΚαλύτερα να διαλέξω ένα από τα Thelmatake/ Corsair? Με το συγκεκριμένο κουτί δεν πιστεύω να έχω τιποτα πρόβλημα χώρου - καρτας γραφικών?
alximistis_82 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Καλημερα!! Απορια, για ποιο λογο λετε οτι το corsair 600watt ειναι καλυτερο απο το 600watt Thermaltake ToughPower???? Απο ποια αποψη το λετε? Σε θορυβο ή επιδοσεις????
Arctic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Και τα δύο σηκώνουν άνετα το σύστημα, και τα δύο βγάζουν 48Α στην 12άρα, το corsair είναι σχετικά πιο καινούργιο σε σχέση με το toughpower, το toughpower δίνει 5 χρόνια εγγύηση ενώ το corsair 3. Διάλεξε. Edit: Terry γιατί εσύ λες corsair; Edit2: Πολύ πιο οικονομικό και με μεγαλύτερη ποικιλία είναι αυτό το κατάστημα στη Κύπρο οπότε πηγαίνεις εδώ
cabdik Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 λαμβανουμε υποψη οτι το συστημα δεν προκειται να καταναλωσει ΜΑΧ πανω απο 300-330W...????
terry308 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Και τα δύο σηκώνουν άνετα το σύστημα, και τα δύο βγάζουν 48Α στην 12άρα, το corsair είναι σχετικά πιο καινούργιο σε σχέση με το toughpower, το toughpower δίνει 5 χρόνια εγγύηση ενώ το corsair 3. Διάλεξε. Edit: Terry γιατί εσύ λες corsair; Edit2: Πολύ πιο οικονομικό και με μεγαλύτερη ποικιλία είναι αυτό το κατάστημα στη Κύπρο οπότε πηγαίνεις εδώ Δεν χωνεύω τα thermaltake και πιστευω α corsair ειναι καλυτερα κατασκευαστικα
Sarandis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 και τα fiat βγαινουν στο ιδιο εργοστασιο με τη ferrari, τι σημαινει αυτο; no offence
Arctic Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ναι σωστά. Βγαίνει ένα μοντέλο και κολλάν διαφορετική ταμπέλα(ανάλογα τη μάρκα) Περισσότερα εδώ και εδώ >εδώ. Από τον δεύτερο σύνδεσμο Τέλος, η πιο "light" κατηγορία, Bulk, η οποία μάλλον θα απευθύνεται στουςOEMs, με μοντέλα στα 350W, 450W, 550W και 650W τον Νοέμβριο και 700W,800W και 900W στις αρχές του 2012 Η Seasonic φτιάχνει και τα corsair και τα thermaltake (κάποια μοντέλα) Edit: Ο terry μίλησε για ποιότητα κατασκευής ενώ το toughpower δίνει 5 χρόνια και το corsair 3
terry308 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ήξερα ότι τα corsair βγαίνουν από την seasonic ... δεν ήξερα και για τα thermaltake και πάλι ψηφίζω corsair γιατί έτσι μου αρέσει αλλά πρώτα ψηφίζω enermax
ninos30 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Έχω βαρεθεί να τα λέω και να τα ξαναλέω για αυτές τις δύο εταιρίες, αλλά πάντα θα υπάρχουν οι εμπεριστατωμένες απόψεις το τάδε είναι καλύτερο από το άλλο γιατί έτσι μου αρέσει. Τα τροφοδοτικά των 2 εταιριών τα φτιάχνει η Seasonic και η CWT. Είναι το ίδιο καλά και ποιοτικά στα αντίστοιχα μοντέλα, με την TT να κοστίζει λίγο περισσότερο συνήθως, λόγω "μεγαλύτερου" ονόματος στον χώρο. Και η σειρά GS της Corsair δεν έχει 5 χρόνια αλλά 3, όσο και το Toughpower. 5 έχει η σειρά ΤΧ όπως και η σειρά Toughpower-XT και 7 έχει η σειρά ΑΧ/ΗΧ όπως και η αντίστοιχη Toighpower-Grande. Βέβαια το eshop.cy λέει και για τα δύο 2 χρόνια εγγύηση το οποίο δεν το πολυκαταλαβαίνω. Οπότε πάρε όποιο από τα 2 γουστάρεις με βάση και το κόστος. Δεν θα πέσεις έξω. Όχι το XILENCE πάντως. Για δίσκο θα σου πρότεινα αυτόν: http://www.eshopcy.com.cy/show.phtml?id=PER.303633 6 ευρώ παραπάνω για 250GB αλλά το κυριότερο είναι ότι έχει 2 500αρια Platters σε αντίθεση με τους 750αρηδες που βάλατε που έχουν 3 250αρια platters. Πολύ πιο γρήγορα Access Times έτσι. Είναι εφάμιλλος του F3. Για το κουτί που έβαλες, χωρίς να το έχω δουλέψει εγώ, μου έχουν πει πολύ καλά λόγια/για το κόστος του. Τέλος το DVD-RW, αδιάφορο. Όλα ίδια είναι
cabdik Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 και τα fiat βγαινουν στο ιδιο εργοστασιο με τη ferrari, τι σημαινει αυτο; no offence σημαινει οτι ειναι ιδια......!!!!! τι fiat, τι ferrari! :lol: :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.