Zergoulini Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Γεια σας, εχω αγορασει καποια κομματια για να αναβαθμησω ενα παλιο υπολογιστη. Αγορασα αυτη την μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526022 . Οταν την ανοιξα και την τοποθετησα ειδα οτι δεν ειχει υποδοχη IDE για να συνδεσω το CD-ROM. Τωρα τι μπορω να κανω, μπορω να το συνδεσω καπως το CD-ROM με καποιον αλλο τροπο?? Plz help!
trelomhxmhx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 πότε την αγόρασες νομίζω έχεις δικαίωμα να το αλλάξεις σε 14 μέρες ίσως να μπορείς να βάλεις κανέναν αντάπτορα στο sata (επιφυλάσσομαι όμως)
hawkpilot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Νομίζω ότι είναι καλύτερα να αγοράσεις ένα SATA DVD-R/W. Είναι πολύ φθηνά πλέον. Αντάπτορα ακόμα κι αν βρεις (δεν ξέρω αν υπάρχει) μπορεί να κοστίζει αρκετά.
benign Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Συμφωνω παρε ενα sata drive 20 ευρω εχουν και ειναι και πιο γρηγορα.
Zergoulini Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω πολλυ παιδια. Τελικα αγορασα ενα Dvd που συνδεται με Sata. Να στε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.