Erwdios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 21/7 Έχω ένα windows live account το οποίο μου βγάζει μήνυμα: Your account has been suspended due to different payment method κλπ Μπαίνω στο account management να αλλάξω το payment method και μου πετάει: You must be signed in to Live to manage your membership. Είναι ηλίθιοι? Πως θα αλλάξω το payment method αν δεν με αφήνει να μπω μέσα? Βρήκα τον τρόπο να αλλάξω την επιλογή πληρωμής αλλά μου πετάει μήνυμα: Αυτήν τη στιγμή, δεν είναι δυνατή η εκτέλεση αυτής της ενέργειας. Δοκιμάστε ξανά αργότερα. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στη διεύθυνση http://www.xbox.com/support. Η πιστωτική που δήλωσα λειτουργεί κανονικά σε όλες τις online αγορές που έχω κάνει, οπότε δεν φταίει αυτό. Τα νεύρα μου... 25/7 Μόλις επικοινώνησα με το Xbox support και πήρα την εκπληκτικότερη απάντηση ever. Ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί, επειδή όταν τον είχατε φτιάξει, είχατε δηλώσει ως χώρα την Ελλάδα και δεν υπήρχε υπηρεσία Xbox Live στη χώρα. Γι' αυτό και όταν ήρθε η υπηρεσία επίσημα στη χώρα, ο λογαριασμός σας έγινε suspended. Πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό. Ανέφερα στον εκπρόσωπο ότι έχω δημιουργήσει ήδη νέο λογαριασμό, αλλά θα πρέπει να μεταφέρω τα παιχνίδια που είναι συνδεδεμένα με τον suspended account. Απάντηση: Τα παιχνίδια που συσχετίζονται με ένα Windows Live Id δεν μπορούν να αποσυσχετιστούν. Ερώτηση: Κι εγώ τα παιχνίδια που έχω συσχετισμένα με το συγκεκριμένο Id θα τα βάλω εκεί που δεν φτάνει ο ήλιος? Απάντηση: Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή σας (steam στην περίπτωση μου) και να σας δώσει ένα άλλο κλειδί. Ερώτηση: Δωρεάν? Απάντηση: Με μία μικρή επιβάρυνση της τάξεως των 5-10 ευρώ. Μπορώ να βοηθήσω σε κάτι άλλο? Εγώ: Μπορείτε να μεταφέρετε στην Ms εκ μέρους μου ότι η πειρατεία για τα παιχνίδια της είναι ευλογία. Το θέμα τώρα είναι εγώ τι κάνω για να βρω το δίκιο μου, γιατί να δώσω επιπλέον λεφτά για αγορασμένο παιχνίδι ΔΕΝ παίζει.
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Θα έλεγα να εξαντλήσεις κάθε μέσο επικοινωνίας. Καλό θα είναι να έπερνες και στην microsoft hellas για να κάνεις τις ίδιες ερωτήσεις με αυτές που έκανες και στο xbox support και να τους εξηγήσεις την κατάσταση. Θα μπορούσες να ζητήσεις νόμιμη αποζημίωση για τα λεφτά που έχασες και τον τίτλο που είχες αγοράσει γιατί θεωρώ ότι είναι παράνομη η όλη πρακτική τους. Αν δεν δεις να βγαίνει κάτι σαν μέτρο πίεσης να επικαλεστείς το δικαίωμα της ιδιοκτησίας σου και να απειλήσεις με μηνύσεις και καταγγελίες. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι εκεί του xbox support θα σε πάρουν στα σοβαρά. Στην Αμερική το δικαίωμα ιδιοκτησίας είναι ιερό και δεν το πειράζει κάνεις.
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Έχω στείλει ήδη email στο Steam και περιμένω την άποψη τους επί του θέματος. Ακολούθως, αν δεν βγάλω άκρη και από εκεί, θα στείλω email και στη "μαμά" Microsoft.
Dbzakias2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 εγω στη θεση σου θα απαιτούσα η ms να πλήρωνε αυτα τα 5-10€ διοτι εκείνη τα εκανε μπαχαλο!
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 εγω στη θεση σου θα απαιτούσα η ms να πλήρωνε αυτα τα 5-10€ διοτι εκείνη τα εκανε μπαχαλο! Περιμένω μήπως η steam βρει μία φόρμουλα με την Ms και μου δώσει νέο κλειδί δωρεάν, όπως οφείλει η Ms να πράξει. Και δεν αφορά μόνο το street fighter η κατάσταση αλλά και το Dawn of War 2 το οποίο είναι επίσης συσχετισμένο με τον εν λόγω λογαριασμό.
Nikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Έχω κιεγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, και έχει δημιουργηθεί λόγω του ότι έχει γίνει corrupt ο λογαριασμός. Δεν μπορείς να το φτιάξεις μονο η ΜS μπορεί. Εννοείται ότι το Steam δεν μπορεί και δεν θα βοηθήσει γιατί είναι πρόβλημα του games live και όχι του εκάστοτε παιχνιδιού που πουλά αυτή. Εγώ τους είπα ότι η Steam παραπέμπει στην MS σε προβλήματα με τα παιχνίδια του live (εγώ έχω πρόβλημα με το Fable 3) και μου είπαν ότι έστειλαν το θέμα στα κεντρικά και θέλει 2-3 εβδομάδες για να διορθωθεί.
Erwdios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Με ποιον έχεις μιλήσει και σου είπε να περιμένεις 2-3 βδομάδες για να διορθωθεί? Γιατί στο Xbox live support ο τυπάς μου είπε ότι πρέπει να πληρώσω για νέο key και δεν γίνεται τπτ άλλο. Και όσο πιο πολύ το σκέφτομαι, τόσο πιο έξαλλος γίνομαι.
Nikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δεν θυμάμαι το όνομα του αλλά δεν ζήτησα να φτιάξουν το παιχνίδι αλλά τον λογαριασμό μου. Πάντως να είσαι σίγουρος ότι το Steam δεν θα δώσει κωδικούς. Βέβαια από τότε έχουν περάσει 2 εβδομάδες χωρίς να έχει αλλάξει κάτι, αλλά όσο ζω ελπίζω.
Erwdios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Θα μας γράψουν τα sites έτσι και δεν γίνει αυτό που πρέπει.
Nikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Σε εμένα ο λογαριασμός χάλασε αφού έκανα register το fable 3 και έτσι δεν μπόρεσα να βάλω και τα δύο DLC που πήρα μαζί. Η επικοινωνία με την MS αμερικής ήταν το λιγότερο άθλια, αφού έστειλα τουλάχιστον 10 μηνύματα και ο ένας με έστελνε στον άλλο με το που διάβαζε το πρόβλημα. Μετά πήρα τηλέφωνο στο τοπικό service όπου κατάρχήν μου είπαν να ανοίξω νεό λογαριασμό και να τα ξανακάνω register, το οποίο βέβαια δεν λειτούργησε καθόλου. Στην συνέχεια μου είπαν να επικοινωνήσω με το Steam όπου τους έδειξα την σελίδα που το steam παραπέμπει στην MS για τυχών προβλήματα, χωρίς να δέχεται, έχοντας απόλυτο δίκιο, να αναλάβει την ευθύνση για τα προβλήματα το game live. Τελικά μου είπαν ότι έστειλαν μήνυμα στα κεντρικά για να επισκευαστεί ο λογαριασμός μου και ότι κάνει περίπου 2-3 εβδομάδες. Την πρώτη εβδομάδα με πήραν στο κινητό και είπαν ότι το πρόβλημα έχει γίνει αποδεκτό από τα κεντρικά και ότι το "δουλεύουν". Από τότε δεν έχω καμία άλλη εξέλιξη. Ο λογαγιασμός δουλεύει offline αλλά δεν μπορών να συνδεθώ online καθόλου. Τα site και να μας γράψουν, τίποτα δεν θα γίνει. Αν κάνεις μια έρευνα για προβλήματα στο live θα δείς ότι είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.