theoz21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλημέρα παιδιά...Χθες έκανα format 6 υπολογιστές βάζοντας τους windows 7...ενώ χθες το δίκτυο δούλευε κανονικά,σήμερα κάνοντας επανεκκίνήση μου βγάζει το θαυμαστικό όσον αφορά την σύνδεση και δεν βλέπω καθόλου δίκτυο...Συγκεκριμένα στην σύνδεση δικτύου μου έχει σαν εικόνα ένα παγκάκι και γράφει μη αναγνωρισμένο δίκτυο (Δημόσιο δίκτυο)...Έκανα πολλά πειράματα(απενεργοποιήσα ta firewall ,απενεργοποίησα και ενεργοποίησα τον προσαρμογέα ,απεγκατάστησα και ξαναέβαλα τους drivers δικτύου αλλα και πάλι) και μερικές φορές τρώει φλασιές και βρίσκει δίκτυο αλλα στα καπάκια το χάνει...Δεν βρίσκονται μόνο αυτοί στο δίκτυο αλλα υπάρχουν και κάποιοι με vista kai xp οι οποίοι είναι κομπλέ...Το router δεν έχει θέμα..Όλα πράσινα...Κάποια ιδέα...??Τυχαίνει να τους χρειάζομαι για πρακτική και μου είναι σημαντικο να βρίσκουν δίκτυο...Οποιαδήποτε σκέψη καλοδεχούμενη γιατί έχω φρικάρει...
theoz21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 όχι...πως να το κάνω..?εννοώ που θα βρω τις ip για να το κάνω..?
Sarandis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 στην καρτα δικτυου τις περνας. πριν τα κανεις αυτα δοκιμασε να κανεις την αυτοματη επιδιορθωση, στα 7 δουλευει καμια φορα
theoz21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 τελικά δοκίμασα τις καρφωτές ip που μου είπες και δούλεψε... Μία ακόμη απορία τώρα που γυρνάει,επειδή σκοπεύω να κάνω όλους τους υπολογιστές format και να βάλω windows 7 πιστεύεις να βάλω σε όλους καρφωτές για να μην υπάρξει συγχυση και πρόβλημα...?μιλάμε περίπου για 20 υπολογιστές..
Sarandis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλυτερα ναι, σκεψου να σου την κανει ενας και να ψαχνεις μετα! Περασες και dns ε;
theoz21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 οκ αρχηγέ...πέρασα και dns ναι...ευχαριστώ πολύ,να'σαι καλά...
theoz21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Τελικά το πρόβλημα συνεχίζει...Με ή χωρίς καρφωτές πάλι δεν έχω δικτυο και μου έχει αυτό το καταραμένο παγκάκι...Κατι αλλο...?
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Σε απλά home δίκτυα δεν είναι καλή πρακτική να βάζεις καρφωτές IPs. Εφόσον έχεις modem/router, ρυθμίζεις το LAN με DHCP server και όλα τα μηχανήματα παίρνουν αυτόματα διευθύνσεις. Επίσης, σε όλους τους Η/Υ θα πρέπει να βάζεις home ή work network. Αν τα pc δεν παίρνουν αυτόματα IP κάποιο θέμα έχεις με το router ή έχεις πάνω από έναν DHCP server ή έχεις καλωδιακό πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.