nikoLakiC Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Φιλε σκεφτομαι και εγω να αγορασω το rf711..δεν εχω προβλημα με το ονομα της samsung μιας και σε οτι βγαζουν(κινητα,τηλεορασεις) ειναι κορυφαιοι.το θεμα ειναι οτι το θελω και για gaming και με προβληματισε αυτο που απαντησαν τα παιδια για την καρτα γραφικων..λετε να εχω προβλημα? αυτη την στιγμη χρησιμοποιω εναν fujitsu amilo pi3560 με 4gb ram και gt240m cuda 1gb και δεν εχω προβλημα ουτε στο autocad που χρησιμοποιω.. οσο για επεξεργαστη φοραει εναν pentium dual core t4300 2.10ghz..αν μπορειτε να με βοηθησετε θα το εκτιμουσα πολυ..ευχαριστω εκ των προτερων..
alexandros23 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σας, καταρχήν το πήρα χθές απο πλαισιο Καλαμαριας,αλλά εντυπώσεις απο Σεπτέμβριο κάθώς την κάνω για κανα μπάνιο. Όσο για τον nikoLakiC να ξέρει ότι πιθανόν να μην το βρεί τώρα καθώς χθές είχαν ενα εκθεσιακό (λίγον ημερών)και κοίταξαν για απόθεμα στα άλλα καταστήματα (όλα) και είχε μόνο 1 κομμάτι κλειστό στο κεντρικό της Θεσ/νίκης το όποίο μου το φέρανε σε μια ώρα γιατί είχαν δρομολόγιο εκείνη την ώρα για καλή μου τύχη. Σε ερώτηση εάν θα ξαναπαραλάβουν μου είπαν ότι μάλλον όχι απο ότι ξέρουν γιατί ήταν καμια 100 κομμάτια για τις εκπτώσεις τα οποία γίναν καπνός. Βέβαια μην βασιστείς σε αυτά που μου είπαν οπότε πάρε 800 11 12345 για να σιγουρευτείς εάν θα ξαναφερουν ή όχι. Φιλικά Αλέξανδρος
labrosviz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το πήρα πριν μια εβδομάδα από το πλαίσιο και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος... ευτυχώς που το πρόλαβα... είναι κρίμα για την Samsung πάντως να μην προωθεί καλά τα φορητά της...με αυτά που έχω δει...λοιπόν έχουμε και λέμε:1)Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή...2) Το witcher 2 σε 1280Χ1024 με high settings τρέχει άψογα...3)οι εφαρμογές της Samsung είναι πάρα πολύ καλές!!!4) Είμαι μηχανικός και δουλεύω Autocad πολλές ώρες και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος...5)Η οθόνη του στις ταινίες εμένα προσωπικά με εντυπωσίασε...το καλύτερο από όλα είναι το πήρα με 1049 ευρώ!!! αλλά και με 1299 πάλι θα το έπερνα!!!!Επαναλαμβάνω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Samsung δεν προωθεί προπάντων τα συγκεκριμένα μηχανήματα σωστά... Όπου το βρήτε (αν το βρήτε πλέον) αγοράστε άφοβα...
Cham Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Καλορίζικος. Εμείς οι Samsung Users καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι λες.. Να ξέρεις οτι πλέον η εγγύηση ισχύει σε όλες τις χώρες και οι αγορές από 1/2011 έχουν 2 χρόνια ότι και να σου είπαν από εκεί που το πήρες.
ektor7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Επαναλαμβάνω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Samsung δεν προωθεί προπάντων τα συγκεκριμένα μηχανήματα σωστά... Όπου το βρήτε (αν το βρήτε πλέον) αγοράστε άφοβα... Είναι καινούρια στο χώρο και χρειάζεται χρόνο για να την μάθουν και κυρίως για να την εμπιστευτεί το κοινό! Υπομονή,πιστεύω ότι ξέρουν πολύ καλά,πως θα τα πλασάρουν! Απλά για τα πρώτα χρόνια, χρειάζεται διακριτικές κινήσεις και ποιοτικά μηχανήματα! Αυτό είναι όλο!
labrosviz Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Φίλε Cham είχε εγγύηση μέσα στην συσκευασία που γράφει 2 χρόνια... είχε και την διεθνή εγγύηση μέσα κανονικά... Φίλε ektor7 ίσως έχεις δίκιο αλλά επιμένω ότι είναι κρίμα τόσο ποιοτικά μηχανάκια να μην τα γνωρίζει ο κόσμος... σίγουρα πάντως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο... εύχομαι μόνο να μην χαλάσουν την ποιότητα αν και δεν το πιστεύω...
drtrix Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Για εμένα το samsung είναι πολυ καλο εργαλείο για την δουλεια που θες να κάνεις. Εκτός απο τον sad που θα τιναξει τις επιδόσεις στον αέρα σκέψου ότι έχει και κάρτα nvidia όπου σε περίπτωση που την υποστηρίζει ο video editor σου, το rendering θα πηγαίνει σφαίρα !!!!
Cham Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Φίλε Cham είχε εγγύηση μέσα στην συσκευασία που γράφει 2 χρόνια... είχε και την διεθνή εγγύηση μέσα κανονικά... Φίλε ektor7 ίσως έχεις δίκιο αλλά επιμένω ότι είναι κρίμα τόσο ποιοτικά μηχανάκια να μην τα γνωρίζει ο κόσμος... σίγουρα πάντως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο... εύχομαι μόνο να μην χαλάσουν την ποιότητα αν και δεν το πιστεύω... Ωραίος ! το έγραψα αυτό γιατί πρόλαβαν και κυκλοφόρησαν το 2011 μερικά μηχανάκια που είχαν μέσα 1 χρόνο διεθνή εγγύηση,αλλά ακόμα και για αυτά έχει παραταθεί στα 2.
nikoLakiC Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 alexandros23 ευχαριστω για την πληροφορια για την διαθεσιμοτητα των υπολογιστων.θα παρω και ενα τηλ βεβαια για να σιγουρευτω..τελικα κατεληξα σε αυτο γιατι ειναι το καλυτερο στην κατηγορια του..αν τυχον δεν το βρω στο πλαισιο θα κοιταξω να το βρω απο το εξωτερικο..εχω δει οτι στο εξωτερικο βγαινει με 8gb ram.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.