ektor7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Κάτι που ξέχασα να σου γράψω είναι ότι τα Samsung αναβαθμίζονται κιόλας μπορείς να αλλάξεις κ επεξεργαστή στο μέλλον αν είναι το ίδιο socket και κάρτα γραφικών (αν διαβάσεις την λέει "εξωτερική" που σημαίνει ότι δεν είναι κολλημένη πάνω στο motherboard) αν θελήσεις. ψάξε δε στο skroytz μήπως βρεις κ ακόμα καλύτερη τιμή. Για δωσε μερικα λινκ απο τις καρτες που μπορεις να αναβαθμησεις στα samsung! Kαι πες μας και ποια notebook δε μπορεις να αναβαθμησεις το cpu! Και τελος, Όποιος δε συγκρίνει τις nVidia με τις Ατι απλά δεν ξέρει. Tι ειναι αυτο που ξερεις εσυ και αυτοι που συγκρινουν τις 2 εταιρειες,που δε ξερουμε εμεις οι υπολοιποι?
alexandros23 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Καλό μήνα ελπίζω να κάνατε κανα μπάνιο το σ/κ. Επειδή πάμε να ξεφύγουμε θα ήθελα να υπενθυμίσω: Δέν παίζω παιχνίδια ούτε θα βλέπω ταινίες στο laptop οπότε η οθόνη δεν με απασχολεί είτε μέγεθος είτε ποιότητα. Η πιο βαρια δουλειά που θα κάνω είναι μεταφορα απο HD κάμερα μοντάζ οικογενειακών στιγμων γάρ και κάψιμο σε bluewriter που έχω. Αλλά δεν έχω blueplayer οπότε το θέλω. Το κύριο πλεονέκτημα που βλέπω εγω είναι η ύπαρξει δυο δίσκων ο οποίος ο ένας μπορεί να γινει ssd.(παρεπιπτόντως στο ssd να βάλω μόνο τα windows?) Αυτό μαζι με τον επεξεργαστη και την κάρτα που έχει θα την κάνει την δουλειά άνετα? Αυτό θα ήθελα να μάθω απο εσάς και αν δεν την κάνει εξηγήστε που να εστιάσω ώστε να δω κάτι άλλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Αλέξανδρος
Cham Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Αλέξανδρε καλήμερα κατ'αρχην.Έχεις υπ'οψιν σου πόσο κάνει ένα δισκάκι Blue ray και πόσο ένας δίσκος 320GB ? Αυτό που τονίζεις είναι εντελώς ασύμφορο και οφείλω να στο επισημάνω. Ο υπολογιστής που έχεις διαλέξει είναι Super.και σου δίνει δυνατότητα διαχείρισης δεδομένων με ένα μοναδικό τρόπο. Αυτό που ήθελα να τονίσω παραπάνω ήταν παραδείγματα σαν αυτό το λινκ που σου παραθέτω και η λύση που προτάθηκε ουσιαστικά στο παλικάρι ήταν να τον βάλει πάνω σε βιβλία για ν'αεριζεται καλύτερα. Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να τον δεις και απο κοντά και να τον επεξεργαστής για να δεις την ποιότητα κατασκευής,θόρυβο,κλπ και ρίξε κ μια ματιά στο λινκ.> http://www.insomnia.gr/topic/415549-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CF%85%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%AF/
alexandros23 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Προφανώς γνωρίζω απο τιμες blueray discs (40euro η εικοσάδα discimpex)καθως και ssd(τιμές εννοώ οτι γνωρίζω),αλλά πρέπει ντε και καλά να βάλω 320 ssd? Όσο για το link το point είναι οτι ο επεξργ του RF711 ψήνει? Μην ξεχνάται στο αρχικό post λέω ότι Δεν έχω ιδέα απο laptop και ειδικα απο Samsung. Όσο για το ασύμφορο αυτο είναι σχετικό καθώς δεν είπα οτι προτίθεμαι να βάλω αμέσως ssd αλλά οτι υπάρχει ως δυνατότητα,και αναλόγως απο τις γνώμες σας αλλά και απο αυτά που θα διαπιστώσω και εγω θα πράξω αναλόγως. Απλά ρωταω αν ο συνδυασμός επεξργ ssd και κάρτας θα κάνει την δουλειά που θέλω ποιο γρήγορα. Ευχαριστώ Αλέξανδρος
xristoforos89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Και ενας τετοιος δισκος παντως, δεν ειναι λιγος. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Seagate-Momentus-XT-ST95005620AS-500GB-Hybrid-SSD-2-5-32MB-7200rpm-SATA-3Gb-s.htm
Cham Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Και ενας τετοιος δισκος παντως, δεν ειναι λιγος. http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Hardware/Laptop-Hard-Disk-Drives/Seagate-Momentus-XT-ST95005620AS-500GB-Hybrid-SSD-2-5-32MB-7200rpm-SATA-3Gb-s.htm Εγω που δεν αγοράζω ξανά SSD μέχρι να με ξανα πείσουν οτι αξίζουν τα χρήματα τους τον ζαχαρώνω απλά έχω Scorpio Black και λέω μικρή η διαφορά.
alexandros23 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Καλημέρα, Φίλε Cham σε ενα link που μου εδωσες,έγραφες οτι τα υπερχρονισμένα τσιπάκια έχουν προβλήματα θερμοκρασιών. Αλλά απο την αλλη μου λές οτι το samsung είναι super. Τώρα βλέπω και ότι είσαι κατα των ssd (ότι δηλ. δεν κανουν μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το κόστος). Sorry αλλά εμπερδεύτην Τι ιςχύει τελικά? Ευχαριστώ Αλέξανδρος
xristoforos89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Στο αλλο θεμα αναφερεται στο toshiba και ειδικοτερα στους amd επεξεργαστες (σχετικα με τις θερμοκρασιες). Για τα samsung λεει τα καλυτερα.
alexandros23 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Οπότε ο συνδυασμός επεξργ(Core i7 2630QM), ssd(όποιο βάλω) και κάρτας (GeForce GT 540M) θα κάνει την δουλειά που θέλω ποιο γρήγορα και απροβλημάτιστα? Αλέξανδρος
xristoforos89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Η δουλεια που θα κανεις, χρειαζεται επεξεργαστικη ισχυ (την εχεις και με το παραπανω), αρκετη ραμ (επισης την εχεις και με το παραπανω), και εναν καλο δισκο (θεωρω υπερβολικο τον ssd, και ενας scorpio 7200 rpm ή ο υβριδικος που σου προτεινα θα σου κανει την δουλεια σου ανετα).
alexandros23 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Χριστόφορε ευχαριστώ πολύ, αυτη ήταν η πιο περιεκτική και απλή απάντηση για κάποιον νέοπα(όχι στην ηλικία), στις παραμέτρους που έθεσα απο την αρχη. Οπότε λέω να το χτυπήσω. Φιλικά Αλέξανδρος
Cham Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Στο αλλο θεμα αναφερεται στο toshiba και ειδικοτερα στους amd επεξεργαστες (σχετικα με τις θερμοκρασιες). Για τα samsung λεει τα καλυτερα. Αν παρατηρήσεις οι Samsung - που θέλουν κιόλας να εδραιωθούν αυτοδιαφημιστούν - παρόλα αυτά κρατάνε τιμή.Ο δικός μου όσο είχε έχει. Αυτό σημαίνει ότι αξίζουν τα χρήματα τους.και σαν χρήστης Samsung σου λέω ότι κάνεις μια από τις καλύτερες αγορές. Απλά από εκεί και πέρα σε συμβουλεύω αν θέλεις να κάνεις και λίγο οικονομία. Δηλαδή σε συμφέρει να γράφεις σε εξωτερικούς δίσκους και όχι σε Blue ray. Μην αγοράσεις SSD δεν θα έχεις καμία τεραστία διαφορά σε σχέση με τις πολύ καλές προτάσεις του Χριστόφορου που είναι στο 1/4 της τιμής ενός SSD. Αυτά συγνώμη καμιά φορά γράφω βιαστικά ..
alexandros23 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Κατόπιν ωρίμου σκέψεως (ανοίγεις τσέπη και δεν έχει αλλα μαρουλόφυλλα),δεν θα βάλω ssd. Θα το πάρω ετσι όπως είναι,θα δοκιμάσω και αν παραείναι αργό τότε θα σκεφτω τους δίσκους που προτείνατε, τον hydrid του Χριστόφορου και το scorpio το δικό σου. Όσο για τα δισκακια,απο τη στιγμη που τραβάω σε HD θα τα κάψω σε blueray (και σε απλο dvd) αφου το έχω που το έχω το writer. Τα δισκακια είναι 2 ευρω το κομματι οπότε κομμάτια να γίνει.(Όλα για τα παιδιά μας ρε....) Thanks anyway, Αλέξανδρος. Υ.Γ.Τα σωζω και σε εξ.σκληρο γιατι ποτε δεν ξέρεις.
ektor7 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αλέξανδρε,για επεξεργασία ήχου κ εικόνα, καλύτερα να χρησιμοποιείς τον συνδυασμό του επεξεργαστή μαζί με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών intel HD3000! Θα έχεις καλύτερες επιδώσεις απ'οτι με την gt540m! Γι'αυτο βεβαιώσου ότι έχει nvidia optimus,που σου δίνει πρόσβαση κ στη ενσωματωμένη gpu!
alexandros23 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω, αν και θα το πάρω έτσι κι'αλλιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.