alexandros23 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλημέρα σας, παρακαλώ την γνώμη σας για το Samsung RF711-S02 Link που το έχει στο πλαίσιο με έκπτωση στα 1049 ευρώ. Σχέση απόδοση τιμής? Δεν έχω ιδέα απο laptop και ειδικα απο Samsung. Κύρια ανάγκη: Editing απο κάμερα HD και κάψιμο σε blueraywriter που έχω (sony blue ray writer,δωρο με την κάμερα αλλα είναι μόνο writer γιαυτο μου φτανει το blueray player που έχει ο samsung) καθώσ και τα λοιπα κλασικα(μουσική,φωτο,office,web)κλπ. Η οθόνη δεν με ενοχλεί δεν θα βλέπω εκεί. Δεν παίζω παιχνίδια. Λόγος προτίμησης: Πιστέυω η τιμη , καλός επεξεργαστης και η κάρτα αλλά κυρίως οι δυο δίσκοι που μπορουν να μπει ο ένας ssd. Θα κάνει τη διαφορά? Sorry αν σας κούρασα Ευχαριστω εκ των προτέρων Αλέξανδρος.
Paganisk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 θελεις απαραιτητα 17"??? http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12126 http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12404 δες και αυτα..
alexandros23 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Το ένα δεν εχει blue ray player, αλλά και τα δύο έχουν ένα δίσκο ενω το samsung έχει δύο άρα μπορώ να βάλω ssd στη μια θέση. Η γνώμη σας για το samsung κυρίως με ενδιαφερει εκτός αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ
injen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Το ένα δεν εχει blue ray player, αλλά και τα δύο έχουν ένα δίσκο ενω το samsung έχει δύο άρα μπορώ να βάλω ssd στη μια θέση. Η γνώμη σας για το samsung κυρίως με ενδιαφερει εκτός αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Ευχαριστώ Εγω θα το επαιρνα , ειναι εργαλειο!
alexandros23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω, όσον αφορά τον επεξεργαστη και τη κάρτα είναι καλά? και αν βάλω ssd στη μια θήκη Θα κάνει τη διαφορά στο HD editing? Γενικά για τα samsung τι γνωρίζουμε? Είναι αξιόπιστα? Αλέξανδρος
injen Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω, όσον αφορά τον επεξεργαστη και τη κάρτα είναι καλά? και αν βάλω ssd στη μια θήκη Θα κάνει τη διαφορά στο HD editing? Γενικά για τα samsung τι γνωρίζουμε? Είναι αξιόπιστα? Αλέξανδρος Πολλα ψαχνεις χωρις λογο,ειναι super το εργαλειο,χτυπα το
chrisosfp488 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 τα 1000 € στις μέρες μας είναι καλός λόγος
darkome Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Νομίζω ότι αυτό http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12404 που σου πρότειναν παραπάνω είναι καλύτερο και φίλε μου. γιατί είναι hp οπότε καλύτερη αξιοπιστία από το samsung αλλά και γιατί έχει ποιο δυνατή κάρτα γραφικών από το samsung οπότε γνώμη μου αν είναι να δώσεις 1000 ευρώ καλύτερα να πάρεις αυτό μαζί με την επέκταση εγγύησης είσαι μια χαρά.οσο για τον δεύτερο σκληρό παίρνεις έναν ssd για τον hp και αυτόν που θα βγάλεις με ένα adaptor τον κάνεις εξωτερικό και είσαι κομπλέ.
injen Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Νομίζω ότι αυτό http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=12404 που σου πρότειναν παραπάνω είναι καλύτερο και φίλε μου. γιατί είναι hp οπότε καλύτερη αξιοπιστία από το samsung αλλά και γιατί έχει ποιο δυνατή κάρτα γραφικών από το samsung οπότε γνώμη μου αν είναι να δώσεις 1000 ευρώ καλύτερα να πάρεις αυτό μαζί με την επέκταση εγγύησης είσαι μια χαρά.οσο για τον δεύτερο σκληρό παίρνεις έναν ssd για τον hp και αυτόν που θα βγάλεις με ένα adaptor τον κάνεις εξωτερικό και είσαι κομπλέ. Ασε εχω εγω hp και μη μου λες για καλυτερο,2 φορες εχει καψει μητρικη,μην πω για το υπεραθλιο service της infoquest.
alexandros23 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καμιά άλλη γνώμη για το συγκέκριμένο?(απο θερμοκρασίες θα έχει πρόβλημα?) Και γενικά για την samsung? Ευχαριστώ Αλέξανδρος
Cham Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Χωρίς άλλη σκέψη.. Είμαι κάτοχος Samsung R-580 του έχω βάλει και τα lion πάνω θα το δεις στις αγγελίες αν θέλεις,και πάλι samsung θα πάρω αν το έβγαζε σε 15" θα παίρναμε το ίδιο. τώρα προσανατολίζομαι σε κάτι πιο μικρο 13" πάλι Samsung. Όποιος δε συγκρίνει τις nVidia με τις Ατι απλά δεν ξέρει.Το μόνο που θ'αγοραζα εκτός Samsung θα ήταν Dell. και είχα και HP k Vaio k Toshiba πριν όλα των 2000+ ευρω
panos9553 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Cham τι εννοεις με αυτο περι ati(amd πλεον) και nvidia...???
Cham Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κάτι που ξέχασα να σου γράψω είναι ότι τα Samsung αναβαθμίζονται κιόλας μπορείς να αλλάξεις κ επεξεργαστή στο μέλλον αν είναι το ίδιο socket και κάρτα γραφικών (αν διαβάσεις την λέει "εξωτερική" που σημαίνει ότι δεν είναι κολλημένη πάνω στο motherboard) αν θελήσεις. ψάξε δε στο skroytz μήπως βρεις κ ακόμα καλύτερη τιμή.
alexandros23 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Sto skroutz δείχνει μόνο πλαίσιο. σε κατι e-price κτλ το έχει 1200-1250. Ευχαριστώ
xristoforos89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Samsung service= εχουν κοινο με την acer (βλεπε alman) Εχουν ακουστει τα χειροτερα για το συγκεκριμενο service. Σαν λαπτοπ ειναι πολυ καλα σαν κατασκευη τα samsung. Aλλα 1000ευρω δεν θα τα εδινα. Για την χρηση που το θες, υπαρχουν πολυ οικονομικοτερα 17αρια στην αγορα (βεβαια χωρις bluray επανω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.