Hamurabi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλημερα παιδια εχω μια απορια. Ποσο πολυ επηρεαζεται η ταχυτητα του συστηματος αν εχω 4 σκληρους δισκους αντι για 2 ας πουμε;
gtsamour Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Η ταχύτητα απόσο ξέρω δεν επηρεάζεται (εκτός αν μιλάμε για RAID συστιχία). Η κατανάλλωση ρεύματος απο την άλλη αυξάνεται αναλόγως...
washcloud Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλημερα παιδια εχω μια απορια. Ποσο πολυ επηρεαζεται η ταχυτητα του συστηματος αν εχω 4 σκληρους δισκους αντι για 2 ας πουμε; Εξαρτάται από τις δυνατότητες του συστήματος (επεξεργαστή κυρίως) σε συνδυασμό με το να ΓΡΑΦΟΥΝ όλοι οι δίσκοι ταυτόχρονα.
tarantules Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Επειδή υποψιάζομαι οτι για να ρωτάς μάλον σου έχει επιβραδυνθεί η ταχύτητα του υπολογιστή σου, ο υπαίτιος συνήθως είναι οι πολλές εγκαταστάσεις-απεγκαταστάσεις που έχεις στο σκληρό του λειτουργικού και όχι επειδή έχεις πάνω 4 σκληρούς.Άλλωστε η μητρική σου έχει ειδικούς HDD controller αποκλειστικά για τη διαχείρηση των δίσκων οπότε η πτώση των επιδόσεων,αν και υπαρκτή (όταν προσθέτεις επιπλέον δίσκους) δεν είναι παρατηρήσιμη...
Hamurabi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Ευχαριστω παιδια. Οχι δεν εχω καμια πτωση την ταχυτητα μου,ισα ισα μολις αγορασα εναν SSD και πεταω. Απλα μαζι με αυτον εχω αλλους 4 σατα και τοχα απορια μηπως με "καθυστερουν" εστω και λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.