Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για ρουτερ

discoboyminimal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο οσο ξερω στα περισσοτερα ρουτερ μπορεις να περιορισεις το οριο,πχ μπορεις να βαλεις 2mbps για καθε pc που ειναι συνδεδεμενο .

μεχρι και το vigor π εχω το κανει που ειναι και παλιο.

τωρα το μοντεμ σου...δεν ξερω

λαθος .σε ελαχιστα ρουτερ γινεται αυτο.και οπως εγραψα πιο πανω σε vigor και zyxel.

οπως ειπες και εσυ μεχρι και στο VIGOR που εχω το κανει και ας ειναι παλιο.τα vigor το κανουν γιατι εχει ξανασυζητηθει εδωμεσα αλλα μην συγκρινεις το vigor με αλλα ρουτερ των 50 ευρω.συν οτι το 2700 δεν ειναι και τοσο παλιο.

και οτι το πηρες 30 δεν σημαινει οτι κανει30 ευρω.κανονικα ηταν 100 + για αυτο και κανει πολλα πραγματα οπως και αυτο με το οριο σε καθε Pc.

αλλα ειναι vigor δεν ειναι ουτε baudtec Ουτε Netfaster ουτε siemens ουτε thomson ουτε δεν ξερω τι.

Δημοσ.

λαθος .σε ελαχιστα ρουτερ γινεται αυτο.και οπως εγραψα πιο πανω σε vigor και zyxel.

οπως ειπες και εσυ μεχρι και στο VIGOR που εχω το κανει και ας ειναι παλιο.τα vigor το κανουν γιατι εχει ξανασυζητηθει εδωμεσα αλλα μην συγκρινεις το vigor με αλλα ρουτερ των 50 ευρω.συν οτι το 2700 δεν ειναι και τοσο παλιο.

και οτι το πηρες 30 δεν σημαινει οτι κανει30 ευρω.κανονικα ηταν 100 + για αυτο και κανει πολλα πραγματα οπως και αυτο με το οριο σε καθε Pc.

αλλα ειναι vigor δεν ειναι ουτε baudtec Ουτε Netfaster ουτε siemens ουτε thomson ουτε δεν ξερω τι.

25 το πηρα εχω και ενα zyxel που οπως ειπες το κανει και αυτο.Αλλα και το d-link το κανει!!![που παρεπιμπτοντος το ειχα παρει 70ε]

Δημοσ.

25 το πηρα εχω και ενα zyxel που οπως ειπες το κανει και αυτο.Αλλα και το d-link το κανει!!![που παρεπιμπτοντος το ειχα παρει 70ε]

ποιο d-link?ελπιζω να μην λες για qos.εχεις κανα print screen απο αυτο το ρουτερ??γιατι εγω εχω δει στα zyxel το bandwidth manager και στα vigor κατι παρομοιο απλα νομιζω πιο καλο απο τους zyxel.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ποιο d-link?ελπιζω να μην λες για qos.εχεις κανα print screen απο αυτο το ρουτερ??γιατι εγω εχω δει στα zyxel το bandwidth manager και στα vigor κατι παρομοιο απλα νομιζω πιο καλο απο τους zyxel.

ναι qos engine/setup εγραφε η κατι τετοιο ,δεν ξερω :S

δεν μπορω να το βαλω για να βγαλω πριντ αυτην την στιγμη :S

Δημοσ.

ναι qos engine/setup εγραφε η κατι τετοιο ,δεν ξερω :S

δεν μπορω να το βαλω για να βγαλω πριντ αυτην την στιγμη :S

qos εχουνσχεδον ολα τα ρουτερ.απλα στο qos ρυθμιζεις priority ανα service η ανα Port.οσο θυμαμαι δεν εχει να δωσεις bandwidth ανα Ip.μονο το vigor και τα zyxel ειχα δει να εχουν καποιο τετοιο feature αλλα δεν το εψαξα ποτε παραπανω να δω τι ακριβως εχει.αλλα και εδω μεσαστο forum για αυτα τα 2 ελεγαν.

Δημοσ.

qos εχουνσχεδον ολα τα ρουτερ.απλα στο qos ρυθμιζεις priority ανα service η ανα Port.οσο θυμαμαι δεν εχει να δωσεις bandwidth ανα Ip.μονο το vigor και τα zyxel ειχα δει να εχουν καποιο τετοιο feature αλλα δεν το εψαξα ποτε παραπανω να δω τι ακριβως εχει.αλλα και εδω μεσαστο forum για αυτα τα 2 ελεγαν.

ναι αλλα γραφει start port και end port οποτε μπορεις να βαλεις πολλα μεσα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτό το adsl router τι λέει?

http://www.msystems.gr/index.php?category=1814&product=11430

Επειδή χάλασε το thomson speedtouch 585(i)v6 που είχα και κάνει 12-14 αποσυνδέσεις τη μέρα και λέω να πάρω άλλο.Τιμή μεχρι 120€ αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο.PSTN γραμμή έχω

Δημοσ.

Αυτό το adsl router τι λέει?

http://www.msystems....4&product=11430

Επειδή χάλασε το thomson speedtouch 585(i)v6 που είχα και κάνει 12-14 αποσυνδέσεις τη μέρα και λέω να πάρω άλλο.Τιμή μεχρι 120€ αν έχετε να προτείνεται κάποιο άλλο.PSTN γραμμή έχω

στεγνα το αγοραζεις.επισης αν θες κατι παρομοιο αλλα με τιμη ξεφτιλα αρκει να εχεις ορεξη να του αλλαξεις το firmware τοτε to 2700 στο www.ebw.gr

Δημοσ.

α οκ ευχαριστώ.είμαι καλός στο ψάξιμο τελικά χαχα

Καλά θα δω και τι θα μου πει ο τεχνικός του ΟΤΕ άυριο το πρωί αν φταίει το router ή η γραμμή και θα αποφασίσω...

Δημοσ.

καλα ναι.το Thomson ειναι οτι πιο σταθερο υπαρχει.αμα κανει αποσυνδεσεις η πραγματι χαλασε το ρουτερ η η γραμμη μπορει να κανει κουλα.εξαρτατε τα χαρακτηριστικα της γραμμης σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...