Προς το περιεχόμενο

ερωτηση για ρουτερ

discoboyminimal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πωσ μπορω να ελεγξω ποια ατομα μπηκαν στο ρουτερ μου τι δεδομενα ανεβωκατεβασαν.και πωσ μπορω να τους μειωσω την ταχυτητα του καθενος?εχω 24mbps και εχω 4pc, θελω ο καθενασ να περνει απο 6mbps

Δημοσ.

πωσ μπορω να ελεγξω ποια ατομα μπηκαν στο ρουτερ μου τι δεδομενα ανεβωκατεβασαν.και πωσ μπορω να τους μειωσω την ταχυτητα του καθενος?εχω 24mbps και εχω 4pc, θελω ο καθενασ να περνει απο 6mbps

a.καποια ρουτερ στον dhcp τους η στο κομματι του wireless σου λενε ποιος μπηκε με τη Ip.

τι δεδομενα ανεβοκατεβασαν δεν θυμαμαι να εχω δει ρουτερ νατο κανει.

γ.μονο κανα vigor και καποια zyxel που εχουν bandwidth manager Μπορουν να κανουν καποιες αλλαγες στο ποσο θα παιρνει ο καθενας .εκτος αν βαλεις στο καθε pc το Net limiter η αν φτιαξεις κανα server να κανει ολα αυτα που θες.οτι εχεις επισης 24 δεν σημαινει οτι παιζεις στα 24 για να παρει ο καθενας απο 6

Δημοσ.

ναι θεωρητικα λεω απο 6 για τον καθενα..εχω μια πατατα ρουτερ του οτε.απλα ανοιξα το τοπικ αυτο γιατι θυμαμε σε ενα νετ που πηγα ειχε ενα προγραμμα που ελενχε την ταχυτητα που περνει το καθε πισι.σερβερ πωσ να φτιαξω?τι ακριβωσ εννοεισ.

Δημοσ.

με αυτο το ρουτερ που εχεις ουτε κατα διανοια .προγραμμασε Pc που θα ελεγχει ολη την κινηση και ολοι οι clients θα βγαινουν στο νετ διαμεσω του server και οχι απευθειας διαμεσω του ρουτερ.σαν Proxy

Δημοσ.

σε αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω.ξερω οτι γινεται δνε το εχω ψαξει παραπανω δεν μου χρειαστηκε ποτε.καιγια τα ρουτερ απλα εχω δει το μενου δεν ξερω ποσα πολλα μπορεις να κανεις.

Δημοσ.

Άν σου περισεύουν ...

~40 ευρώ,

μια πρίζα,

άφθονος χρόνος να μάθεις καινουργία (εξαρτάται από το τι ξέρεις ήδη) πράγματα,

θέλεις να κάνεις αυτο που θέλεις και δεκάδες άλλα πράγματα,

Πάρε ένα "Mikrotik RouterBoard RB750" (ή RB750G)

τα κάνει όλα και (εγώ πιστεύω) ότι συμφέρει.

(εχμ, πάλι σαν διαφημιστικό το έγραψα)

Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι διαφημιση.οταν ενα προιον ειναι καλο και αξιζει τα λεφτα του τοτε ειναι κριμα ναμην λεμε καλα λογια.και τα για microtik δεν νομιζω οτι η τιμη αποδοση δεν αξιζει.ισα ισα που για τα λεφτα που εχει απλα κανει τα παντα.

Δημοσ.

xaxaaxxaaxaxax καταρχας εγω σαν χαζος...να ρωτησω τωρα...

πως εχεις 24 mbps???

κανε ενα τεστακι στο speedtest.net και θα δεις πως τελικα θα εχεις απο4-6 ισως και λιγοτερο.

Δημοσ.

πως εχεις 24 mbps???

κανε ενα τεστακι στο speedtest.net και θα δεις πως τελικα θα εχεις απο4-6 ισως και λιγοτερο.

αν διαβασες τα παραπανω ποστ θα ειδεσ οτι το 24 που λεω το δικιολογο και λεω θεωριτικα αν μπορεισ να βοηθησεισ πες το και ασε τα speedtest.δεν κολαμε στην ταχυτητα αλλα στο δια 4 .

Δημοσ.

πως εχεις 24 mbps???

μπορει να εχει και 24.ειναι και καποιοι που κουμπωνουν 24.λιγοι μεν αλλα υπαρχουν. ο φιλος δεν μας ειπε.εχει προσβαση στα pc η γενικα ειναι τυχαιων χρηστων?δηλαδη μπορεις να βαλεις ενα net limiter στο καθε Pc για να τους περιορισεις?στο ρουτερ που εχεις το μονο που μπορεις να κανεις ειναι απλα ενα qos για να δωσεις priority στο http ωστε ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ οταν πιταρει λιγο η γραμμη επειδη πχ καποιος μπορει να κατεβαζει P2p να ανοιγουν πιο ευκολα οι σελιδες.δεν ξερω μεσα απο κανα firewall του ρουτερ αν θα μπορουσες να κοψεις καποια πραγματα και να αφησεις πχ μονο το wef surfing.αλλιως πας ειτε σε pc με καποιο προγραμμα πανω ειτε σε αλλη hardware λυση.

Δημοσ.

μπορει να εχει και 24.ειναι και καποιοι που κουμπωνουν 24.λιγοι μεν αλλα υπαρχουν.

Τεχνικος του ΟΤΕ που ειχε ρεθει στη ΔΕΗ για προβλημα που ειχαμε μας ειχε πει οτι μεσα στο κτιριο που ειναι το τεχνικο κομματι πιανουν 21500 .

Δημοσ.

το ρουτερ που εχεις παντως δεν το κανει.το zyxel και ειδικοτερα το vigor εχει καποιες ρυθμισεις γιατι θυμαμαι οτι το ανεφερε ενας φιλος εδωμεσα αλλα καλο θα ηταν να το κοιταξεις και στο Official site της εταιρειας.μοντελα πχ 2710 2820

Τεχνικος του ΟΤΕ που ειχε ρεθει στη ΔΕΗ για προβλημα που ειχαμε μας ειχε πει οτι μεσα στο κτιριο που ειναι το τεχνικο κομματι πιανουν 21500 .

o vatos locos πχ κουμπωνει 24 σχεδον και 2 φορες που εχω παει σε σπιτια πελατων εχω δει 23997.αλλα μιλαμε για 100 μετρα απο τον οτε.

Δημοσ.

απο οσο ξερω στα περισσοτερα ρουτερ μπορεις να περιορισεις το οριο,πχ μπορεις να βαλεις 2mbps για καθε pc που ειναι συνδεδεμενο .

μεχρι και το vigor π εχω το κανει που ειναι και παλιο.

τωρα το μοντεμ σου...δεν ξερω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...