Stavmitsos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα/Καλημέρα σε όλους! Πριν μερικές μέρες τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών της cosmote για έναν περίεργο λόγο. Συνήθως εξαφανίζονταν 3ευρα-4ευρα απο την κάρτα και παντα η απαντηση ηταν η ιδια. Ζητηστε μια αναλυτικη κατασταση λογαριασμου κτλπ κτλπ. Αυτη τη φορα ομως εντελως μυστηριωδως εμφανιστηκαν 8 ευρω! Τους παιρνω λοιπον τηλεφωνο και μιλησα για πρωτη φορα με αντρα . Τι μου ειπε λοιπον. Αφου τελειωσει το πακετο των 120mb ο,τι ληψη ειδοποιησης κανει το κινητο απο το internet, συγκεκριμενα οι εφαρμογες, η ογκοχρεωση αντι να αφαιρειται προστιθεται. Δηλαδη οσο δεν κανω χρηση browsing η καρτα μου ανεβαινει! Θελω λοιπον να ρωτησω αν γνωριζει κανεις το κατα ποσον ισχυει αυτο. Υ.Γ.: Αν και θα επρεπε να κανω αλλο θεμα, ειναι αληθεια οτι το blackberry 9700 ειναι αχρηστο με what's up? Θελει λεει κατι κλειδια που δινουν μονο τα συμβολαια.
_chris_ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 καταρχήν το iphone Που κολλάει; Δηλαδη οσο δεν κανω χρηση browsing η καρτα μου ανεβαινει! Θελω λοιπον να ρωτησω αν γνωριζει κανεις το κατα ποσον ισχυει αυτο. τώρα ή εγώ δεν κατάλαβα καλά ή εσύ. στην περίπτωση σου δε βλέπω να ανεβαίνει η κάρτα πάντως και ούτε πρόκειται να ανέβει με μαγικό τρόπο. στο πρόβλημα σου τώρα. αν δεν είσαι γραμμένος σε καμιά από αυτές τις γελοίες υπηρεσίες που σε χρεώνουν για μηνύματα που στέλνουν ή δε χρησιμοποιεί κανείς το κινητό σου χωρίς να το ξέρεις, το συμβαίνει το εξής: μετά το τέλος των 120MB ή άλλου πακέτου Internet κάθε φορά που συνδέεσαι στο Internet η cosmote σε χρεώνει 1€ για ολόκληρη τη μέρα. πιθανόν να εξαντλεις τα "δωρεάν" MB και μετά για κάθε μέρα να χρεώνεσαι 1€.
Stavmitsos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Κι ομως. ΤΟ συστημα της cosmote οπως μου ειπε το παλικαρι, δεν αναγνωριζει τις ληψεις ειδοποιησεων απο εφαρμογες σαν περιηγηση στο ιντερνετ και επιστρεφει την οποια χρεωση. Δηλαδη σου βαζει λεφτα αντι να βγαζει. Πρεπει ομως να εχει τελειωσει το πακετο των mb. Ετσι και ανοιξεις browser χανεις τα παντα. Εκει λεει οφειλεται λογικα το μπερδεμα με το υπολοιπο της καρτας. Εννοειται πως δεν εχω στειλει ποτε σε 5ψηφιο και με το που μου ερθει sms οτι τελειωσαν τα mb κλεινω το 3g και τη ληψη δεδομενων στο iphone. Ετυχε μια φορα να το ξεχασω και η καρτα ανεβαινε.
kabamaru21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 δεν καταλαβαίνω χριστο! παμε πάλι απο την αρχη.. Eχεις watsup? εχεις το προγραμμα (3€ για 120mb)? Eχεις άγνωστες χρεωσεις? Aναλυτική που σου πρότειναν τοσες γκόμενες γιατι δεν πήρες? Eισαι φαλλοκράτης? Oι απεριόριστες μονάδες στον τίτλο που κολανε? Η cosmote γιατι να σου βαζει λεφτα στην καρτα σου? Aφου οι εφαρμογες χρησιμοποιούν internet γιατι να "ανεβαίνει" η καρτα? Τι κλειδια θελει το blackberry? Και γιατι μονο στα συμβόλαια? Η ΠΑΕ Έδεσσαικος δικια σου ειναι?
Stavmitsos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Αντιπροεδρος ειμαι Οκ κατσε να το παρω απο την αρχη. Χρησιμοποιησα λιγο λαθος ορολογια το παραδεχομαι. Αναλυτικες δεν ζητησα γιατι ξερω τι κανω στο τηλεφωνο μου και που παιρνω. Εχω whats up και το προγραμμα. Αγνωστες χρεωσεις... Εμ ναι εχω απ οτι φαινεται αλλα χωρις να φταιω. To συστημα της cosmote ειναι γτπκ φαινεται γι αυτο. Το blackberry θελει κατι κλειδια ασφαλειας. Ετσι μου ειπε δηλαδη. Ουτε εγω καταλαβα γιατι ακριβως να ανεβαινει η καρτα.
sistah Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 δεν καταλαβαίνω χριστο! παμε πάλι απο την αρχη.. Eχεις watsup? εχεις το προγραμμα (3€ για 120mb)? Eχεις άγνωστες χρεωσεις? Aναλυτική που σου πρότειναν τοσες γκόμενες γιατι δεν πήρες? Eισαι φαλλοκράτης? Oι απεριόριστες μονάδες στον τίτλο που κολανε? Η cosmote γιατι να σου βαζει λεφτα στην καρτα σου? Aφου οι εφαρμογες χρησιμοποιούν internet γιατι να "ανεβαίνει" η καρτα? Τι κλειδια θελει το blackberry? Και γιατι μονο στα συμβόλαια? Η ΠΑΕ Έδεσσαικος δικια σου ειναι? hahahahaahahahaha πεθανα στα γελια! Για το θεμα του ιντερνετ και την cosmote δεν το σχολιαζω γιατι δεν εχω ξαναακουσει κατι τετοιο κουλο. Για το blackberry, δεν ειναι κλειδια ακριβως. Επειδη ειναι επαγγελματικα κινητα μου φαινεται λογικο να μην ασχολουνται με την καρτοκινητη. Πας και κανεις ενα συμβολαιο με την π.χ cosmote και απο οτι εχω καταλαβει ή εσυ ή η cosmote σου φτιαχνει ενα account με καποιο κωδικο ωστε να συνδεθεις στο BIS (BlackBerry Internet Service) στο οποιο κανεις register την συσκευη σου αναγκαστικα! και μετα, εφ'οσον τσεκαρει οτι εχεις συμβολαιο κτλ σε αφηνει να στειλεις e-mail και να μπεις σε apps διοτι ολα περνανε πρωτα απο το BIS..... Επιπλεον εντυπωσιακο, ειναι οτι για να χρησιμοποιησεις apps που εχει ηδη το κινητο, οπως twitter, fb, msn, παρ'ολο που εχει wifi, δεν σε αφηνει να μπεις μεσω wifi, αλλα μονο με το data plan σου. Εκει κουφαθηκα οταν το ειδα. Ολα αυτα που σου ειπα ειναι απο εμπειρια δικια μου προσπαθοντας να σεταρω το εταιρικο βλακ-berry 9780 οικογενειακου προσωπου. Σου προτεινω να πας στο forum του myphone.gr και να ρωτησεις, σιγουρα θα ξερουν περισσοτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.