Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 6920g. Προβλημα με blue screen

Narkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω το acer aspire 6920g με Windows 7 και εχω το εξης προβλημα

Οταν το ανοιγω το μηχανημα μ εμφανιζει 2 επιλογες η 1.να κανω repair system η 2.να ξεκινησω κανονικα τα windows.

Επιλεγοντας την δευτερη επιλογη αρχιζει και φορτωνει τα windows και επειτα εμφανιζει για κλασματα του δευτερολεπτου την blue screen με αποτελεσμα να μην μπορω να δω πιο ειναι το error! (εχω δοκιμασει και safe mode και δεν αλλαζει κατι!)

Εαν επιλεξω να κανω system repair δν υπαρχει ανταποκριση και το μηχανημα κολαει..

Εχω προσπα8ησει ακομα και για καινουρια εγκατασταση των windows αλλα κολλαει παλι το μηχανημα στο φορτωμα.

Ερωτηση: τι μπορει να φταιει?? και αν υπαρχει τροπος να δω την blue screen και να μην εξαφανιζεται αμεσα.

Ευχαριστω εκ τον προτερων!

Δημοσ.

Γεια σας εχω το acer aspire 6920g με Windows 7 και εχω το εξης προβλημα

Οταν το ανοιγω το μηχανημα μ εμφανιζει 2 επιλογες η 1.να κανω repair system η 2.να ξεκινησω κανονικα τα windows.

Επιλεγοντας την δευτερη επιλογη αρχιζει και φορτωνει τα windows και επειτα εμφανιζει για κλασματα του δευτερολεπτου την blue screen με αποτελεσμα να μην μπορω να δω πιο ειναι το error! (εχω δοκιμασει και safe mode και δεν αλλαζει κατι!)

Εαν επιλεξω να κανω system repair δν υπαρχει ανταποκριση και το μηχανημα κολαει..

Εχω προσπα8ησει ακομα και για καινουρια εγκατασταση των windows αλλα κολλαει παλι το μηχανημα στο φορτωμα.

Ερωτηση: τι μπορει να φταιει?? και αν υπαρχει τροπος να δω την blue screen και να μην εξαφανιζεται αμεσα.

Ευχαριστω εκ τον προτερων!

Καλώς όρισες , ακολούθησε την διαδικασία από εδώ

http://pcsupport.about.com/od/windows7/ht/automatic-restart-windows-7.htm

και δώσε μας το error της μπλε οθόνης !!

Δημοσ.

Καλως σας βρηκα ss13!

Ευχαριστω για τον οδηγο το ειχα μπροστα στα ματια μου και δν το εβλεπα... :wacko:

το error που μου βγαινει στην οθονη ειναι το εξης : UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME

ψαχνω στο google να βρω την λυση..αλλα αμα ξερεις η γνωριζει καποιος κατι ας βοηθησει.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αφού δε μπορούσες να μπεις στα win7 λόγω bsod, απορώ πως άλλαξες τη ρύθμιση για το automatic restartexclamation.png

Τεσπα, φαίνεται να είναι δίσκος, οπότε θα σου πρότεινα να κατεβάσεις και να bootάρεις από το Hiren's boot cd και να τρέξεις τα διαγνωστικά που έχει για τους δίσκους.

Δημοσ.

Αφού δε μπορούσες να μπεις στα win7 λόγω bsod, απορώ πως άλλαξες τη ρύθμιση για το automatic restartexclamation.png

Τεσπα, φαίνεται να είναι δίσκος, οπότε θα σου πρότεινα να κατεβάσεις και να bootάρεις από το Hiren's boot cd και να τρέξεις τα διαγνωστικά που έχει για τους δίσκους.

hawkpilot την ρυθμιση την αλλαξα μεσω του advanced boot οπου ειχε και την επιλογη να βγαλεις το automatic restart.

Κατεβασα το Hiren's boot cd που μ ειπες ετρεξα καποια διαγνωστικα και απο οτι καταλαβα μου εχει κολλησει ο δισκος :cry: οποτε παω για αγορα καινουριου.... :fear:

Ευχαριστω παντως για την βοηθεια και τους δυο.

Δημοσ.

hawkpilot την ρυθμιση την αλλαξα μεσω του advanced boot οπου ειχε και την επιλογη να βγαλεις το automatic restart.

...

Σωστός. Βαρέθηκα να διαβάσω όλο το άρθρο που σου έδωσε ο φίλος ss13 και δεν είδα ότι το ανέφερε στο τέλος.

Δημοσ.

Τελικα εβγαλα τον σκληρο απο το λαπτοπ το εβαλα στον σταθερο μ και εκανα μετα μεσω cmd chkdsk /f /r

και λυθηκε το προβλημα κανονικοτατα. Οποτε solved το προβλημα.

Κανω την παραθεση μηπως αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα η εψαχνε λυση...

Ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...