Προς το περιεχόμενο

Η βιομηχανία ταινιών θάβει μελέτη που συμπεραίνει πως οι πειρατές αγοράζουν περισσότερα DVD από τον μ.ο.

Aplostra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
The movie and music industry have been trying to portray file sharers as criminal pirates and parasites who steal billions of dollars from the industry in lost sales. In order to strengthen their argument, the MPAA and RIAA commissioned a number of studies that would investigate the negative effects pirates cause to their sales. Ironically, the studies proved the exact opposite, and they had to shut up about it while repeating their usual accusations.

The whistle was blown by an unnamed GFK employee who told German website, Telepolis, a study conducted by GFK on behalf of the movie industry found that pirates typically download illegal copies of movies to try-before-they-buy. The study also found that pirates buy more legit DVDs than the average user and they visit the movie theater more, especially for opening weekend releases which typically cost more to attend.

The study concluded that movie pirates are more interested in movies and that they spend more money on movies than most people, making them the industry’s best customers.

Unfortunately, the unnamed client who commissioned the study decided against it getting published. Not very surprisingly, the reason given for canning the study was that its findings are “unpleasant.”

It is worth noting that an unrelated independent research conducted earlier this year has found that anime piracy and streaming in Japan increased DVD sales.

Κλασσικά πράγματα.

Δημοσ.
found that pirates typically download illegal copies of movies to try-before-they-buy.

Ναι καλά. Δηλαδή πρώτα βλέπουν μια ταινία και μετά αν τους άρεσε τρέχουν να την αγοράσουν.........

Άκυρο τελείως.

Δημοσ.

Ναι καλά. Δηλαδή πρώτα βλέπουν μια ταινία και μετά αν τους άρεσε τρέχουν να την αγοράσουν.........

Άκυρο τελείως.

Με τα παιχνίδια πάντως έτσι γίνεται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Άκυρο τελείως.

Κι όμως, έχω αγοράσει σειρές αν και τις έχω ήδη κατεβάσει σε DiVX: House MD, The West Wing, Lost, Twilight Zone.

Το ίδιο έχω κάνει και σε ταινίες.

Δεν λέω βέβαια ότι είμαι ο κανόνας. Αλλά όχι ότι δεν συμβαίνει κιόλας.

Δημοσ.

Κι όμως, έχω αγοράσει σειρές αν και τις έχω ήδη κατεβάσει σε DiVX: House MD, The West Wing, Lost, Twilight Zone.

Το ίδιο έχω κάνει και σε ταινίες.

Δεν λέω βέβαια ότι είμαι ο κανόνας. Αλλά όχι ότι δεν συμβαίνει κιόλας.

Και εγώ ξέρω πολλούς που όπως και εγώ κάνουν το ίδιο στα video games... άρα όντως υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι.

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο κανω. Κατεβαζω πρωτα το cam rip της ταινιας που με ενδιαφερει, το βλεπω, βλεπω και κριτικες στο imdb, και αν μου αρεσει, οταν με το καλο βγει το hd rip, σβηνω το cam και κατεβαζω αυτο! Αλλιως, τζαμπα χαμενος χρονος και bandwidth. :P

Για τα παιχνιδια, αν και πλεον δεν ειμαι φανατικος gamer.

Το 2008 νοικιασα ενα παιχνιδι γνωστης σειρας και μετα απο 5-7 μερες σκεφτηκα να το αγορασω για να παιζω στο ιντερνετ.

Ψαχνοντας για κριτικες ειδα να μιλανε για δεκαδες εκνευριστικα bugs τα οποια υπηρχαν και στις προηγουμενες εκδοσεις και δεν εστρωσαν με το αναμενομενο patch. Για ποιο λογο λοιπον να δωσω τα χρηματα μου εκει? Για να επιβραβευσω τους developers που κανουν του κεφαλιου τους και οχι αυτο για το οποιο τους κραζει ο κοσμος?

Δημοσ.

Άκυρο τελείως.

δες ποσα Preorder εχει το STAR WARS Bluray set...

Δημοσ.

Στα παιχνίδια και σε εφαρμογές πράγματι συμβαίνει αυτό. Αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι συμβαίνει συχνά κάποιος να βλέπει πρώτα την ταινία (δεν μιλάω για σειρές 80 επεισοδίων που θέλουν 4-5 DVD) και μετά την αγοράζει για το αρχείο του. Μιλάω για την πλειοψηφία των ταινιών και όχι για πολύ συγκεκριμένες (LOTR, grandfather, star wars).

Αν κατεβάσεις 100 ταινίες τον χρόνο και αγοράσεις 1 από αυτές επειδή σου άρεσε πολύ. ε συγνώμη αλλά πειρατής είσαι.

(Δεν το παίζω αθώος και κριτικός προς τους άλλους. Και εγώ τα ίδια κάνω απλά δεν ψάχνω δικαιολογίες)

Και για να μην ξεχνιόμαστε

http://www.youtube.com/watch?v=ExXUwlJENl8

Δημοσ.

Το οτι αυξήθηκε ο αριθμός των ατόμων που πάνε σινεμά,πως το εξηγούν;

Πως γίνεται όμως παρόλο που όλο και περισσότεροι κατεβάζουν ταινίες,τόσο μεγαλύτερα ρεκόρ εισπράξεων σημειώνονται σε ταινίες;(toy story,avatar,harry potter κλπ)

Προσωπικά,έχω πάει 5 φορές φέτος στον σινεμά για ταινίες,που υπήρχαν ήδη στο ίντερνετ.

Δημοσ.

Προσωπικά,έχω πάει 5 φορές φέτος στον σινεμά για ταινίες,που υπήρχαν ήδη στο ίντερνετ.

Και αν το εισιτήριο ήταν σε πιο νορμάλ επίπεδα εικάζω ότι θα πήγαινες παραπάνω φορές. Όπως και εγώ

Δημοσ.

αυτό που λέει για το σινεμά νομίζω πάντως οτι ισχύει... κάποιος που θα μπεί στη διαδικασία να κάτσει να κατεβάσει ταινία θα μπεί και στη διαδικασία να πάει να δεί την ταινία και στο σινεμά... πάει να πει οτί ενδιαφέρεται ρε παιδί μου... προσωπικά και εγώ κατεβάσω σειρές και ταινίες καθημερινά αλλά πάω και 3-4 φορές το μήνα σινεμά

Δημοσ.

αρχιζω να πιστευω οτι ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος που δεν εχει αγορασει ποτε καμια ταινια!

το γιατι δε θα το αναλυσω γιατι θελω 2 σελιδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...