Προς το περιεχόμενο

MSI R6950 Twin Frozr III Power Edition/OC Πρόβλημα

neof1z

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης κάρτας εδώ και μια εβδομάδα και σήμερα κατάφερα να το λύσω να απαλλαγώ από της μπλε οθόνες.Το θέμα που είχα ήταν το gpu clock που ενώ λέει ότι είναι στα 850MHZ βάσει του GPU-Z κρασάρει συνέχεια και σε ανύποπτο χρόνο.Αν το κατεβάσω στα 800MHZ παίζει μια χαρά.Έβαλα το MSI Afterburner και ανέβασα το βολτ της gpu από 1.100 στο 1.150 (στην τύχη το έβαλα) και όλα μια χαρά.Το τροφοδοτικό μου είναι ένα Zalman 850w οπότε δεν τίθεται θέμα ισχύος.Χρησιμοποιώ τους τελευταίους Drivers 11.6b από την αρχή με καινούργια εγκατάσταση.Έχει κανένας αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη κάρτα?

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-R6950-Twin-Frozr-III-PE-OC-PCI-Express-GDDR5-2GB-R6950-TWIN-FROZR-III-PE-OC.htm

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.Θα έχω κάποιο πρόβλημα στο μέλλον με το θέμα το ρεύματος που το ανέβασα στο 1.150V?

Δημοσ.

Το ότι ανέβασε το ρεύμα την κάνει πιο σταθερή σε μεγαλύτερες συχνότητες αλλά τις ανεβάζει και τις θερμοκρασίες

Δημοσ.

Εγω παντως δεν θα εκανα τιποτα και θα την εστελνα για RMA, εφοσον δεν δουλευε σωστα/απροβληματιστα εξαρχης ως οφειλε να δουλευει.

Δημοσ.

Ύστερα από κάποια τεστ κατέβασα το ρεύμα στο 1.130 και δείχνει να είναι εντάξει.Το παράξενο είναι ότι το κάνει μόνο στα παιχνίδια και όχι σto GPU Stress Test (FurMark) :confused: .Έριξα μια ματιά και είδα ότι η AMD σκοπεύει να βγάλει ξεχωριστούς Drivers για την σειρά 6ΧΧΧ.Αναμονή!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε μου καινούργια κάρτα οτι και πρόβλημα αν μου έβγαζε θα την πήγαινα κατευθείαν για αλλαγή εφόσον υπάρχει εγγύηση,

Δημοσ.

Θα περιμένω λίγο καμιά εβδομάδα ακόμη για τους καινούργιους Drivers και βλέπουμε.Έχει κανένας φίλος εδώ μέσα την συγκεκριμένη?

Δημοσ.

για stressarisma κατεβασε και το OCCT εμενα το furmark ενω περναγε 1 ωρα απροβληματιστα στο OCCT επεσε σε 10 λεπτα, αλλα στην περιπτωση σου θα την εστελνα πισω χωρις δευτερη σκεψη.

Δημοσ.

Εγω ειχα παρομοιο προβλημα με την sapphire 5870 vapor-x σε στο stock ταχυτητες μετα απο κανα 20 λεπτο σε βαρια παιχνιδια μου εβγαζε artifacts η κρασαρε ολλο το συστημα.Οταν κατεβαζα το ρολοι της gpu απο 875mhz stock στα 855 με 850mhz σταθεροποιουταν,επικοινωνησα με το support της sapphire εκανα αυτα που μου προτυναν αλλα τιποτα και τελικα την πηγα πισω στο πλαισιο και μου την αντικαταστησαν.Στην θεση σου παντως θα την πηγαινα πισω.

Δημοσ.

Τελικά γύρισα το διακόπτη του FAN στο performance και όλα μια χαρά.Παρεμπίπτοντος το κανονικό ρεύμα για τα 850MHZ είναι 1150V σε αυτή την κάρτα.Έλαβα email από την MSI να κάνω τη ρυθμίσει από το MSI Afterburner.

capturell.png

Uploaded with ImageShack.us

capturelgd.png

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

Φυσικά.Aν και μέχρι τώρα παίζει τούμπανο (3 ώρες Crysis) που πριν στα 10 λεπτά είχα φάει BSOD!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...